Къванч Татлъту и Берен Саат- преди и след "Забраненият плод" (Aşk-ı Memnu) ~111

• 85 616
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Привет Hug

Няма нищо ново и малко скучно Wink

Айра Heart Eyes Hug за колажа със Серенай, сега се сещам, че тя наистина прилича малко на Барбара Палвин Wink Ти да му мислиш, ако ги съберат Peace Simple Smile
На Башак жилетката е от онази фирма с грозното камуфлажно цветно яке, така, че...работа Peace
За тези какво ще кажеш Wink

Тази в гръб Фахрие ли е? Хубава е, но явно няма воля да спортува Peace

Снежка bouquet, хубава е Фахрие, но има и други хубави актриси Peace

Хубав ден Hug

# 256
http://www.onurakaymedya.com/haber/magazin-26145/kivanc-tatlitug … -izledi/6928.html

Последна редакция: пт, 15 яну 2016, 11:12 от dterziiska

# 257
Терзи, bouquet Heart Eyes Heart Eyes

Тази в гръб Фахрие ли е? Хубава е, но явно няма воля да спортува Peace

Снежка bouquet, хубава е Фахрие, но има и други хубави актриси Peace

Разбира се, че има, не твърдя противното.  Wink Hug А пък дупето й е страхотно, не е анорексична като Башак.  Wink Peace

# 258
Привет Hug Hug
и на мен ми харесва д-то на ФЕ Wink

тая снимка за сефте я виждам Peace зад кадър

май ми няма един пост, който си беше по темата newsm78 newsm78

хубав ден bouquet

# 259
  • София
Сема Ергенекон и Ейлем Джанполат ще пишат сценария на следващия проект на Къванч. Доколкото разбирам от статията по-долу, първоначално Къванч е трябвало да играе във филм по техен сценарий, но са взели решение първо да напишат сериал. Ако всичко мине без някакви промени, това ще е първият общ проект на Къванч с двете сценаристки след "Перла". Цели 15 години по-късно.  Laughing 

Kıvanç Tatlıtuğ televizyona ne zaman dönüyor?

# 260
Сема Ергенекон и Ейлем Джанполат ще пишат сценария на следващия проект на Къванч. Доколкото разбирам от статията по-долу, първоначално Къванч е трябвало да играе във филм по техен сценарий, но са взели решение първо да напишат сериал. Ако всичко мине без някакви промени, това ще е първият общ проект на Къванч с двете сценаристки след "Перла". Цели 15 години по-късно.  Laughing 

Kıvanç Tatlıtuğ televizyona ne zaman dönüyor?

ще се застрелям  smile3511

дано да не е вярно Praynig Praynig

# 261
  • София
Всичко написано в raninitv е вярно.  Peace  Ако не стане, то значи впоследствие нещо се е променило, но от сайта не си позволяват да публикуват слухове или измислици.

# 262
Привет Hug

Тенкю за новите снимки и новината за сериала bouquet bouquet bouquet

Айра Heart Eyes Hug. защо не искаш филма да е по сценарий на тези newsm78 Много ли са зле newsm78 Мислех, че Перла ти харесва Peace

И да, поста за Берен е изтрит #Crazy Лоши новини, но на всеки се случва Peace Не може всички роли и филми на даден актьор да се харесват Peace

Хубав ден Hug

# 263
Миси Heart Eyes Hug тия двете СЦ писаха Кара Пара Ашк, за мен сценария беше ужасен, измишлъотини, извращения Tired,за Фенчето също Peace Перлата е бозичка, ама е от пред 15 години все пак Laughing
но пък са писали и Карадай с Кенан и Берг, той е хубав Peace
абе дано да има късмет, че при още един нискорейтингов сериал, ще се откаже предполагам  Confused Confused.

много интересно, защо ми е изтрит поста за Берен, в никакъв случай не съм го сложила да злорадствам Peace

Последна редакция: нд, 17 яну 2016, 17:26 от Airra

# 264
  • София
много интересно, защо ми е изтрит поста за Берен, в никакъв случай не съм го сложила да злорадствам Peace

Със сигурност, но знаеш какви хора има. Палят се от най-малкото нещо, четат едно, а разбират друго.  Tired 
Кьосем се провали, факт. Но за това не е виновна Берен.  Peace  Сериалът си има продуцент, който не спира да толерира некадърния сценарист.

# 265
Привет Hug

Малко нови снимки Wink

Това момче, писало на снимката, че който има грешна представа за този човек, скромността извирала от сърцето му и му благодари:peace:

Киво в гараж Шериф, където модифицираха джипа му, ама този ли беше, нов ли е, изгубих им бройката newsm78  Simple Smile А този със снимката е или собственик, или някой от майсторите или и двете Simple Smile Peace В профила му има и по-стари снимки с Киво Wink

Башак пък на тази снимка е отбелязала Киво и много интересни коментари има Simple Smile Башак отговаря на коментарите и хората не вярват, че е тя. Първо се заяждаха, че това не бил Парс и си правила ПР на гърба на Киво. Тя ги пита дали трябва да им иска разрешение какво да публикува, кога била казала, че е Парс и била отбелязала приятеля си, защото снимката й харесвала. Много, много не ми се вярва и на мен да е тя, ама е от нейния профил, така, че не знам newsm78

Лека Hug

# 266
Хелоу Hug

Миси Heart Eyes Hug, за джипа-мисля, че е същия, не е нов Peace
благодаря, че си превела думите на това момче, стана ми готино Heart Eyes
скромно ни е момчето Grinning Heart Eyes

сега четох коментарите към тая снимка с кучето Laughing
някои искат да знаят коя ще е партнъорката на Киво и каква ще е историята Grinning

новата й снимка, на която не е излязла добре според мен Peace

Фенчето Heart Eyes оттатък е превела много голяма интервю от 2010, ходете да го прочетете, ако искате Peace Wink

хубав ден bouquet

# 267
Привет Hug

Айра Heart Eyes Hug, тенкю за кафенцето Heart Eyes

Снощи без малко и аз да пиша под снимката Laughing Явно Башак нямаше какво да прави и се занимаваше малко с феновете Laughing Оф, на тази другата снимка не я харесвам Peace

Благодаря на Фенчето Heart Eyes Hug за интервюто, току що го изчетох bouquet Горе долу не е нещо, което да не знаем до онзи момент Peace Последователен е в интервютата си, обича семейството, природата, АТV, да пътува и т.н Още веднъж се убеждавам колко много не обича образа на Бехлюл, защото хората си мислят, че е като него Wink Винаги се оправдава когато говори за него Simple Smile Но той толкова ясно е доказал през годините, че не е "женкар", но те вече не го и питат Simple Smile И за жената ми хареса, че няма точно определен модел, че тя просто е там, когато има нужда от нея в определен момент и просто се случва любовта. Малко перифразирах, но  смисъла е такъв, каква късметлийка е Башак, че е била в такова време около него, или той е късметлия, че е намерил такава жена, каквато му е необходима в даден момент или и двамата са наистина щастливи, защото въпреки негативното мнение спрямо връзката им и неодобрението на майка му продължават да бъдат заедно...Респект Peace Вярвам му за повечето неща, защото достатъчно време го следя в мрежите за да знам, че е откровен Peace

Едже продължава обиколката в Тайланд. Искрено й завиждам Wink Peace За страхотните снимки в профила и прощавам сценаристките грешки Laughing

Това е профила й, на който му е интересно, може да разгледа, заслужава си Peace
http://ink361.com/app/users/ig-38275716/eceyorenc01/photos

Тази снимка Тугай я публикува в профила си, тя е контакта, но ги има навсякъде в мрежата, откъдето я е взел и е писал, че погледа е един и същ, има предвид с неговия Wink И аз мисля така Wink

Хубав ден Hug

# 268

Благодаря на Фенчето Heart Eyes Hug за интервюто, току що го изчетох bouquet Горе долу не е нещо, което да не знаем до онзи момент Peace Последователен е в интервютата си, обича семейството, природата, АТV, да пътува и т.н Още веднъж се убеждавам колко много не обича образа на Бехлюл, защото хората си мислят, че е като него Wink Винаги се оправдава когато говори за него Simple Smile Но той толкова ясно е доказал през годините, че не е "женкар", но те вече не го и питат Simple Smile И за жената ми хареса, че няма точно определен модел, че тя просто е там, когато има нужда от нея в определен момент и просто се случва любовта. Малко перифразирах, но  смисъла е такъв, каква късметлийка е Башак, че е била в такова време около него, или той е късметлия, че е намерил такава жена, каквато му е необходима в даден момент или и двамата са наистина щастливи, защото въпреки негативното мнение спрямо връзката им и неодобрението на майка му продължават да бъдат заедно...Респект Peace Вярвам му за повечето неща, защото достатъчно време го следя в мрежите за да знам, че е откровен Peace

newsm10

аууу Едже на първата снимка-все едно се снимала с братов4едка си Rolling Eyes Joy Joy Joy
мерси за ИГ, наистина страхотни неща има, абе щастливка!
А Тугай добре е преценил кой поглед на Киво си прилича с неговия Wink Mr. Green

# 269
Привет Hug

Айра Heart Eyes Hug, за Едже и маймунката Joy Joy Joy Joy Но с тигърчето е много готина Wink

Още нови снимки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хубав  ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт