Къванч Татлъту и Берен Саат- преди и след "Забраненият плод" (Aşk-ı Memnu) ~111

• 85 518
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Привет Hug

Зарани wavey, сигурно няма да е Серенай, най-вероятно ще е някоя която не очакваме, така че спокойно Peace Simple Smile За Берен съм си сигурна, че е добра в ролята си, не ми допада сюжета...

Снимките явно са започнали, защото този писал, че били заедно с Киво на новия филм newsm78

На летището е някакъв, явно сцените които ще снимат са на летището newsm78 Те главна женска роля не са обявили още, снимките започнали...

Киво със съученици Simple Smile На дипломирането пише, 1998г. newsm78 Били са съученици  с Наз Елмаз и тя е е актриса

Хубав ден Hug

# 286
Хелоу Hug
странни неща се случват, каква е сега тая снимка от снимачната площадка newsm78, както казваш Миси Heart Eyes Hug, то още главната актриса не се знае Peace
Да, няма да е Серенай предполагам и за моя радост Mr. Green
плюс това всички дни от седмицата по Стар тв са заети, освен в събота и неделя не мога да се сетя какво дават  newsm78
За мен започването на сериал по това време е изключителна грешка, но явно Япъма са натиснали Киво newsm78 че нали останаха само с един сериал, случайно да не обеднеят Tired Whistling
дано не до там добрите ми предчуствия не се сбъднат, пък и това , че СЦ ще е по роман, малко ни спасява от измишлъотините на Сема и Ейлем. А кой ли ще е режисъора, дано да е Улуч Байрактар или Мехмет Ада Йозтекин, само да не е оня смотания на КПА с боливудксите си похвати Mr. Green

хубав ден bouquet

# 287
Aйра Heart Eyes Hug, да не би нашия човек да заминава за снимките на Edict of Expulsion 1492 newsm78 Снимката е от летище Ататюрк, където този работи Peace Не е сет Peace Ама нищо не пречи да снимат и там...

Не се надявай много на сценария, че ще е по роман Wink Той и КГ щеше да бъде по роман доколкото си спомням Peace Simple Smile Иначе за режисьора си права, ако е Улуч и аз ще съм доволна Wink

Много е лошо качеството, сигурно отдалече е снимано

Не ми харесва с Джансу, но колажа да Peace

# 288
Миси Heart Eyes Hug, ама КГ не е по роман, но въпреки това Едже и Мелек се справиха страхотно със СЦ Peace
аз много си го обичам и е на много високо ниво във всяко отношение Peace
А Киво по скоро заминава някъде, да Peace

нещо за Берен

# 289
Aйра Heart Eyes Hug, знам, че ти харесва КГ Peace Wink Ама нали бяха писали, че ще е по романа Джевдет бей и неговите синове, после римейк на Богат беден, като с него си приличаше само по бащата пекар и двамата братя с обтегнати отношения Simple Smile Исках да кажа, че дори адаптация по книга или римейк, какъвто беше Меджезир, толкова ги променят, че не можеш да ги познаеш Simple Smile ЗП според мен най-много се доближаваше до книгата, дори ми харесваше, че са го осъвременили, нещо такова ми се гледа. Не такъв сюжет разбира се,  защото ще е повторение, по-скоро интересна история, без всяка серия да минават през полицията или болницата, от време на време може Simple Smile Аз и затова казвам, че нямам очаквания, като им гледам дереджето на дизитата, ама май и на Киво много не му се почва Simple Smile

Това предполагам е по-старо изказване на Берен. Така е, на всеки се случва, конкуренцията при тях е жестока. Май прогнозите за Кьосем не са добри newsm78

# 290
Миси Heart Eyes Hug, квото има да става ще стане.....
ама не може да не го гледаме Wink Wink
интересно ми е къде отпътува днес? няма никакви новини....

айде хубава вечер!

# 291
Aйра Heart Eyes Hug, много ясно, че ще се гледа каквото и да е Wink Simple Smile

Този със снимката от летището я махна и надписа също, преди малко я публикува отново с хаштаг летището, Киво, контрол, няма и помен от филм Simple Smile Явно нещо се е пошегувал Simple Smile Поразгледах малко снимки от летището днес на хора, които са се отбелязали там, ама няма други с Киво Simple Smile

Мелиса пък публикува снимката с кучето, която Башак беше публикувала и отговаряше на коментарите Simple Smile

Mного ми харесаха тези колажи от туитър

Kиво отново е карал джипа в някакъв гараж

http://www.haberler.com/kivanc-tatlitug-modifiye-cipine-gozu-gib … r-8109541-haberi/

В контакта са превели новина, че бил взел 1 170 000 турски лири за първите 13 епизода на новия сериал. Щял да получава по 90 000 лири на епизод.

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 16:41 от Miss60

# 292
Миси Heart Eyes Hug, златен му излезе тоя джип Laughing
и аз четох в Гече за хонорарите на Киво Crazy

книгата по която ще се прави СЦ....

http://www.televizyondizisi.com/siyah-beyaz-dizisi-star-tv/28434 … m_medium=facebook

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 19:10 от Airra

# 293
  • ... да усещаш мириса на море ...

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer evleniyor

Ами, честито ... Датата вече била известна. Къванч и Башак щели да се женят на 14.02 в Париж. Самолетните билети и разходите по настаняването на 50 човека, вече били платени. След това щели да живеят в къща, в Бебек, която се намира в парка Ayşe Sultan Korusu. Къщата била в процес на обзавеждане от Башак. Татлъту и Дизер планирали и сватба в Турция ...

предполагаемото жилище

# 294
Привет Hug

Тара  wavey  Направо се оляха Simple Smile Поне пет пъти най-малко ги жениха до сега Simple Smile И предполагаемо жилище...Нямам думи Simple Smile Не знам явно на турските медии им е много важно да са женени Simple Smile Както и да е...

Айра Heart Eyes Hug, и аз видях книгата, но не ми стана ясно за какво се разказва Simple Smile Намерих някакъв игрален филм, но той не е по-книгата сигурно. Те и в контакта бяха писали за него, но никъде не се спомена, че е по тази книга. В някакъв бар се събирали лекар, разделен с жена си, адвокат оттеглил се след сърдечна операция, бизнесдама, 70 годишен художник/вуйчо от Езел го играе/, и собственика на бара. Нещо за сложни човешки взаимоотношения, самота, избори, такива работи засяга, но според мен няма да има нищо общо с нашия филм Simple Smile Рускините избраха на Киво ролята на доктора, а пък аз се сетих за нашия доктор Laughing Скоро не сме го посещавали Joy Joy Joy

За джипа пък днес пише, че излизал от фитнеса Simple Smile Толкова подобрения да ходи на фитнес с него Laughing

Хубав ден Hug
Киво пилот Heart Eyes

# 295
Привет Hug
Тара мерси Grinning Hug
Миси Heart Eyes Hug, що ли ми се струва, че тази новина ще стане реалност Crazy newsm78
от както ги следя двамата от началото на КСШ, не е имало толкова категорично написано Simple Smile
друг е въпросът колко може да се вярва на този сайт, но и в Гече има публикация Peace
така, че на Св. Валентин може да сме на сватба Party
за сюжета на романа и аз четох това ВК, ама въобще не ми се върза с предполагаем сюжет за сериала на Киво, сигурно ще е нещо друго Peace
А нашия лекар-хич и не го чакайте  Mr. Green, пациентките избягаха Crossing Arms Crossing Arms и той подаде оставка Mr. Green

аз пък си гледам Берен в КВФ Heart Eyes
и след снощната серия за пореден път се убедих, че е най-добрата турска актриса!!(мое мнение Wink)

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 30 яну 2016, 13:21 от Airra

# 296
Айра Heart Eyes Hug, знаеш нямам нищо против новината да е истина Simple Smile Ама ми е интересно откъде дойде newsm78 Ако става въпрос повечето новинарски сайтове са я публикували, не само споменатите от теб, но това не значи че е истина. Не знам кой е източника, Киво ли, Башак ли са направили изявление, кой newsm78 Ако е вярно, скоро ще разберем Wink

Нашият доктор си поддал оставка Joy Joy Joy Тежко ни и горко ни, ако се разболеем Joy Joy Joy

Берен си я харесвам и без Фатмагюл Wink

Започнах да следвам онези двете сценаристки в инстаграм, може да публикуват нещо, което ни интересува Wink

Башак с права коса, където й отива

# 297
Миси Heart Eyes Много е хубава Башак на тая снимка, и май е с по тъмен цвят на косата newsm78
рускините и те с прискърбие пишат, че май новината за сватбата този път ще е истина Mr. Green
хубаво си направила, като следиш двете СЦ, тя едната беше болна от рак миналата година......
и що плювки отнесоха от някои фенки на БЕ Whistling

аааа, ако ти се разболееш, нещо , ако се схванеш, веднага го викам Naughty Laughing
той и мен ме лекува нелегално Crazy

айде лека вечер!

# 298
Привет Hug

Айра Heart Eyes Hug, снимката на Башак е от 2013г., затова е с по-тъмна коса.

Профилите на сценаристките не са нищо особено, ако искаш ги погледни. Изобщо не могат да се мерят с профила на Едже Simple Smile Дано със сценария не е така Praynig Simple Smile Радвам се обаче, че се е справила от болестта Praynig
http://ink361.com/app/users/ig-242807186/semaergenekon/photos
http://ink361.com/app/users/ig-268877860/eylemmmc/photos

Запазвам си право и за нелегални масажи, ако не си намеря друг доктор дотогава Laughing

Хубав ден Hug

# 299
  • ... да усещаш мириса на море ...
Здравейте! Hug

Всичко около новия сериал на Къванч е в сверата на слуховете и спекулацията. Откакто е започнал новия тв сезон всички се питата какво става, кои ще са проектите на трите звезди на Ай Япъм - Кенан, Къванч, Чаатай. Официална информация няма. Всички публикации се основават на предположения, публикации в мрежата, но не и официално изказано. Това което се знае, е че сценарии пишат Едже, Мелек и Сема - Ейлем. Но кой за кого пише не е ясно... Преди време се прокрадна инфо, че Мелек пише за Къванч. Това за "Черно - Бяло" тръгна от една снимка която пусна Ейлем в Истаграм:

и Сема и отговори, че тези два цвята добре описват тяхната история SİYAH BEYAZ. Виждам, че и роман има със същото заглавие, но в Инстаграма има снимка на корицата на романа Şairin Romanı на Murathan Mungan.  Thinking Може да е снимка, която Ейлем е споделила, на романа, който чете по време на полет, но може и да е нещо в/у което работи.  newsm78 Романа е определен като философско фентъзи и се разказва за полицай, който разследва серийни убийства на поети. Според мен, докато Ай Япъм не излязат със съобщение, снимаме това и това, писано от ...., с участието на ...., всичко е само догадки, предположения и фенски мераци. Чакаме толкова дълго, ще трябва да почакаме още ...  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт