Къванч Татлъту и Берен Саат- преди и след "Забраненият плод" (Aşk-ı Memnu) ~111

• 85 544
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Tара wavey

И аз така мисля, че всичко е в сферата на догадките, докато официално не се потвърди от продуцента Peace Но пък и досегашния ми опит подсказва, че във всеки слух има по малко истина Peace За Едже и тези другите е ясно, че ще пишат, за Мелек не съм сигурна Peace Според мен, ако се беше върнала трябваше вече да е станало известно Peace Това за полицая ми звучи по интересно от историята с бара Wink Но най-вероятно няма да е нито едно от двете Simple Smile

Сега в контакта са пуснали коментар на Тугай, че бил потвърдил за сватбата, но аз го следвам в инстаграм и там няма такъв коментар newsm78 Даже гугъл ми преведе нещо, което не е много за публикуване Peace

И тази сватба в Париж на 14 февруари newsm78 Много клиширано ми се струва Peace Може да поканят и Фло Laughing

Това е страницата на прословутото куче, което се надпреварват да споделят
http://ink361.com/app/users/ig-2226120005/chasethedoberman/photos

# 301
Тара, определено ме хвърли в размислъл Peace
защото на толкова места се публикува, че Сема и Ейлем ще пишат СЦ newsm78 И това Черно и бяло го тиражират толкова много....а слуховете за хонорара и, че са му платени 13 епизода newsm78
Миси Heart Eyes Hug и аз мисля, че Мелек не се е върнала да пише сериали Peace
не знам какво ще излезе накрая , това , което знам е, че не искам сериала да започва края на февр, ще е малко самоубийствено Rolling Eyes
това което чета в ИГ на Тугай е, че са го питала за сватбата и той отговаря-Evet cnm
ти първия му ли коментар  имаш впредвид, че не е за публ.?

тая снимка, не я бях виждала Simple Smile

# 302
Айра Heart Eyes Hug, изобщо няма такъв коментар. Ето това са последните коментари, които разбира, може да помогне Wink Освен да го изтрил newsm78

kuzeyy_kvnc_tatkvncTuğay abiii lütfen söyle, haberler doğru mu? Kıvanç Başakla evleniyor mu? @tugaytatlitug
kuzeyy_kvnc_tatkvnc🙏💓💋💋💋
arslan.kaAllah belanı varsın kivanç 😷
hamzayaseen511Tebrikler 🎇🎆🎉🎈 @tugaytatlitug
tugaytatlitugAllah senin belanı versin orospu çocuğu @arslan.ka
nevin_tuna12@arslan.ka Allahsiz dogru konus. Bela okumakta neyin nesi ne istiyorsunuz adamdan. Derhal terk et bu sayfayi tugay abi lütfen engelle böyle kisiliksiz mahluklari.
fbeyzza@arslan.ka senin Allah belanı versin lan
fbeyzzaTugay reis 😍 çok tatlı birde bir şey dicem haberler doğrumu kıvanç Tatlıtuğ evleniyomus çok mutlu oldum onun adına Allah mutlu etsin
kivanctatltgTugay abi evlilik haberleri doğru mu ? Lütfen cevap ver 😊 @tugaytatlitug
brnsaatfans💗💗
senyorita.memo14@skvncho هو فعلا توغاى اكد خبر زواج كيفانج و باشاك
skvnchoاي أكد الخبر @senyorita.memo14
kazimar79Он подтвердил инфо о свадьбе кыванча?
senyorita.memo14@skvncho طب ليه مسح الكومنت بتاعه لو هو متاكد من الخبر !! مش تحسيها غريبه شوويه
theking.kivanctatlitug@tugaytatlitug Congratulations to you and all the best and happiness to @tatkvnc
samar4708congratulations for kivo .send him our best wishes soo happy for him he deserves the best @tatkvnc @tugaytatlitug
skvnchoفعلا شي محير وغريب باقي أسبوعين ونعرف الحقيقة @senyorita.memo14
irisha.loThanks! You have a wonderful family) #kivanclove

Това потъмненото му го преведе гугъл, но не е потвърждение определено Peace

И аз съм се чудела винаги откъде изтича информация newsm78 Не вярвам сериала да започне февруари Peace Снимки, сватба много ще му дойде на Киво всичко наведнъж Peace Laughing

# 303
Миси Heart Eyes , това е част от това, което постна по горе Peace аз поне така си го превеждам, без да ползвам гугъл Rolling Eyes newsm78

# 304

Да помогна с превода.  Grinning

Потребителката arslan.ka е написала "Аллах да накаже Къванч"

А tugaytatlitug й е отговорил: "Аллах да накаже теб, мръснице. /буквално- кучи сине, дете на к.../

# 305
varna_2 wavey благодаря за превода и аз така си го преведох bouquet

Айра Heart Eyes Hug, точно за това казвам, че потвърждението го няма в коментарите на Тугай Peace Иначе не знам това евет от къде се взе, освен да го изтрил, но не ми се вярва Peace

# 306

ами виж, че тук го пише Peace
това от Конт. ли го копира?
Варна, мерси bouquet
знаех си, че тоя Тугай не е много възпитан Tired

това за Снежето Hug

https://vk.com/love_kivanc_tatlitug?z=video187240703_171505564%2 … 91dad022df64515d2

Последна редакция: нд, 31 яну 2016, 17:32 от Airra

# 307
Може би го е изтрил, защото в профила на Къванч разни хора пишат, че брат му е потвърдил. Може би са го видели по-рано. Аз вчера го мернах да се върти в туитър.

А относно изтичането на информация. За сватбите винаги се разбира, защото първо трябва да се вземе дата за сватбата от официалните инстанции, няма как да остане скрито,  второ, ако има пътуване в чужбина, както се говори в този случай, резервирането на билети и хотели за толкова хора не може да остане незабелязано. Така се разбра за сватбата на Туба в Париж преди години.

Ето днес пуснаха инфо, че сватбата на Кенан е на 21 май. Вероятно пак  е изтекла информация от институцията, където се запазват дати.

За сериала- абсурд е да започне през февруари. Поне три седмици се пускат промо клипове, има рекламна кампания и т.н. Това означава, че вече трябваше да са започнали да ги снимат. А доколкото разбирам даже главната актриса не е ясна.

# 308
Варна bouquet, мерси за инфото. Има логика, но все пак не ми се вярва. Според мен с тези фирми имат договори за конфиденциалност предполагам, така че едва ли някой ще рискува да си опетни репутацията си. Също така съм чувала, че известните, много често използват псевдоними и т.н, стига да не искат да се разбере нещо. Друг е въпроса, ако искат Wink И още повече, че това е за пореден път...И с Азра постоянно ги жениха, в Холандия, във Виена, къде ли не... За сериала и аз мисля така.

Айра Heart Eyes Hug, да това с потвърждението е от контакта. Вчера не съм го видяла, може и да го е изтрил Peace Тя нали и Мелиса беше потвърдила нещо преди време, ама за годеж ли беше, не помня вече newsm78 В случая отговаря на злобен коментар, така че може да се оневини поне малко относно възпитанието Peace Simple Smile

Бащата и майката на Башак са си ограничили профилите в инстаграм, не че имаше нещо кой знае какво интересно, но можеше и да има Wink

Сега видях и профилите на Киво и Мелиса Simple Smile Това е от Мелиса. Не знам колко точно трябва да си луд да пишеш на хора, които не познаваш, такива коментари. Сигурно ще ги изтрие по-късно.

ruya_ssBugün #askimemnu da izlendin kiz @tatmlsa 👊👊
olgavantilenMelissa, my dear, did Kivo getting married? We don't want to believe it! please respond to his fans from St. Petersburg!
kuzeyy_kvnc_tatkvncMelissa😔 haberler doğru mu? Kıvanç Başakla evleniyor mu yakında??? @tatmlsa
senyorita.memo14@tatmlsa please melissa tell us is really kivanc will get married 😳 !! this true or rumor ?!! please tell his fans ❔ ❕
hamzayaseen511Tebrikler🎇🎆🎈 @tatmlsa
xturkdizixKıvanç evleniyormuş, doğru mu melissa hanim?
ruya_ssHaberler doğru mu melisacim @tatmlsa ,doğru değil dimi??? 🙏🙏🙏
burcinsalumYa lutfen melisa hanimcigim abinize soylermisiniz evlenmesin rica ediyorum..Veya bu haber dogrumu lutfen bir yorum yaparsiniz sevinirim..😑🙏
sevda.ktDear Melissa plz tell us is really Kıvanç will get married😢😢plz tell us 🙏🙏😭😭
saeidehatefIs your bro really marring that ugly woman?!!😨😧
arezoo.esf@tatmlsa I hope that this wedding will be become cancle.melissacim please making plan to cancel this wedding. 🙏🙏
arezoo.esf@tatmlsa kivanc deserve the best . how he wants to marry with the woman who is 3 or 4 years older than him and had married before that. She is a divorce woman.!!!😒😳
nargesbaharipourMelisa hi please answear can i kivanc in istumbul@tatmlsa
tenderness_88Kivanc’s Show-Business (i.e. all his Series) are going to be a big “flop” or in the best case just a “normal” one, if he get married this lady. It doesn’t matter how high quality can be the series. Best example is KurtSeyit&Shura! He is unfortunately including “his personnel life” the centre of attention. So his partner is also important for his fans. Basak doesn’t have enough charisma for this job, it means: to be a part of the life of a popular Actor. With all respect for both of them, this failure is unfortunately what will happened in Kivanc’s career for sure.
rabi2289@tenderness_88 she gonna destroy him and dont know how he did not realize yet that she is not good for him left someone like Azra and get married to the worst one she has very negative affect on him. She gonna destroy his career, she already did.
rabi2289@arezoo.esf 5 years older thn him
rabi2289Fans are destroyed by these all his fans are upset with him he is the moon
rabi2289he never seemed to me happy when he was with her. He looked always depressed.

Последна редакция: нд, 31 яну 2016, 17:57 от Miss60

# 309

Разбира се, няма как да се знае 100 процента.

Но съм забелязала, че в повечето случаи тръгне ли някакъв слух, и то толкова упорито, обикновено излиза верен.

То никога няма как да се докаже, че точно от фирмите е изтекла информация. Нали знаеш, когато двама души знаят за едно нещо, то вече не е тайна.

14 февруари не е толкова далеч, скоро ще се разбере. Но ми направи впечатление, че нито Къванч, нито Башак трият коментарите по тази тема, даже и най-откачените. Много, много не им пука.

# 310
Разбира се, няма как да се знае 100 процента.

Но съм забелязала, че в повечето случаи тръгне ли някакъв слух, и то толкова упорито, обикновено излиза верен.

То никога няма как да се докаже, че точно от фирмите е изтекла информация. Нали знаеш, когато двама души знаят за едно нещо, то вече не е тайна.

14 февруари не е толкова далеч, скоро ще се разбере. Но ми направи впечатление, че нито Къванч, нито Башак трият коментарите по тази тема, даже и най-откачените. Много, много не им пука.

То остава и да им пука Simple Smile Тя Башак даже си пише с феновете Simple Smile За слуховете и аз така мисля. Особено след този, че майка му не я харесва. Не ми се вярваше, но оттогава не се е появявал с майка си. Да се оженят най-накрая и да започнат да ги питат кога ще се развеждат, че ми омръзна вече едно и също две години Simple Smile

# 311
Миси Heart Eyes Hug, леле, тия не са в ред(от ИГ на Мелиса) Shocked
да направела план да се отмени сватбата #Crazy
много лудиии Laughing Laughing

ааа следващия въпрос, ако се оженят ще е дали Башак е бременна Naughty или кога мислят да имат деца Naughty

Варна, благодаря за включването и разясненията Hug

Лека вечер от мен Hug

# 312
Аз много харесвам Башак, въпреки че не съм фен на Къванч. В смисъл не му следя проектите и кариерата толкова плътно като вас. Даже съм приятно изненадана, че е толкова време с нея. Тя не е типичната и банална красавица тип Барби. Съвременна, модерна жена е, с професия и образование,  зряла, не някое неориентирано девойче. Поне моите впечатления са такива. Забелязах, че беше сред доброволците наблюдатели на последните им избори. Значи има отношение и към важни обществени теми. Не знам защо някои толкова акцентират на външността. В крайна сметка Къванч си избира съпруга и майка на своите деца , а не някоя да му краси витрината вкъщи.

# 313
Айра Heart Eyes Hug, аз съкратих процедурата, защото те няма да имат деца, нали Башак е стара Laughing Затова направо на развода отидох Laughing Те точно Мелиса ще питат като са решили да се женят, ама както и да е Laughing

Варна, аз също харесвам Башак и мисля, че  е интересен човек, а явно и Киво мисли така щом е с нея Simple Smile Но и да не я харесвах, нямаше да я плюя със сигурност. Освен това не мисля, че не е достатъчно хубава. Жената се грижи много за тялото и външността си, отчасти това е свързано и с работата й, но и за да изглежда равностойно до Киво според мен. Дано да бъдат щастливи напук на всички "доброжелатели", че като знам колко траят звездните браковете в Турция  от ден до пладне, защо им е да се женят изобщо.

Лека и от мен Hug

# 314
Добър вечер! Hug Hug Hug

Мерси за всичко споделено, момичета.  bouquet bouquet bouquet Да ви благодаря с този хубав колаж. Heart Eyes Wink

Оф, не мога да я преживея тази новина за сватбата.  Mr. Green ooooh! #Crazy Shocked Къванч защо ми го причини??? Mr. Green Mr. Green Mr. Green Дано е щастлив, това му желая.  Praynig

Тугай, ако е вярно това, което са написали, е пълен простак, за пореден път се убеждавам.  ooooh! Peace Не, че другите, които пишат тези простотии, са в ред, ама тоя що не спре да излага Къванч? ooooh! Tired

Дано е вярно това със сериала, че ми липсва на екрана.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ама спряганите партньорки нещо не ме кефят. Peace Stop Това е моето предложение - Бегюм Биргьорен. Wink  Мисля, че ще си паснат. Heart Eyes

Благодаря. Heart Eyes bouquet

Общи условия

Активация на акаунт