Къванч Татлъту и Берен Саат- преди и след "Забраненият плод" (Aşk-ı Memnu) ~111

• 85 564
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Привет Hug

Снежка Hug, сори, ама това е положението Simple Smile Peace Киво не пита, нито майка си, нито феновете Peace Simple Smile За брат му така е, не е от най-интелигентните, 100% си мисли, че защитава брат си по този начин Peace

Тази Бегюм сега за първи път я виждам. Поразгледах я малко в нета, хубава е, прилича ми малко на Сонгюл, но  ми изглежда по-зряла в сравнение с Киво, нищо, че на години е колкото него:peace: Според мен ще му изберат някоя от по-младото поколение актриси, разбира се много зависи и от образа Peace Като актриса не знам, може и да си допаднат, щом казваш Peace

Навремето и аз му бях избирала партньорка. Неслихан е заета, Лейля/ от Делибал /и тя щяла да играе с някой друг, другите не ги помня, трябва да си разгледам по-старите коментари Simple Smile

Да се подготвим за сватбата Simple Smile

Хубав ден Hug

# 316
Привет Hug
Варна, за Башак thumbsup
Снежка Hug, тая актриса ми е много позната, къде е играла? Не е лоша на външност, но  е важно и как си партнират, спойката, химията.

Миси Heart Eyes Hug, виж какъв уникален клип намерих Crazy
алтернативен край на ЗП, Бихтер не умира Whistling

чакаме новини, около евентуалната сватба Wink, бъдещия сериал Simple Smile

хубава нова седмица bouquet
и дано м. февруари е много щастлив за наш левент! Heart Eyes

# 317
Привет Hug

Айра Heart Eyes Hug, суперско е клипчето, но не вярвам, че щеше да им се получи Sad Заради Бех естествено , дори и да беше оцеляла Бих, Бех щеше да я изостави, защото беше супер страхливец Peace Ама няма нищо лошо да си помечтаем Simple Smile

Много ми харесва Зерин на тези снимки

Едже нещо се покри в инстаграм.

Киво е започнал да следва тази страница newsm78
http://ink361.com/app/users/ig-2200689014/trees_art/photos
Има още две, които следва, които не знам с какво точно могат да са интересни newsm78
http://ink361.com/app/users/ig-1649425968/lavie_city/photos
http://ink361.com/app/users/ig-162734/tanaka_tatsuya/photos

Heart Eyes

Heart Eyes

Хубав ден Hug

# 318
Миси Heart Eyes Hug, Киво ще окрасяват новата си къща с тия декоративни дървета Whistling
а това бебе е уникално, все едно е дете на Киво с тия сини очета Simple Smile Crazy

ее и твоя любимец номер 2 да не остане назад с баклавата Whistling Whistling

# 319
АйрреHug аз съм я гледала само в "Цената на живота", но много ми хареса.  Peace

Има интересно лице и е много красива и чаровна. Wink Heart Eyes

Скрит текст:

Снежка Hug, сори, ама това е положението Simple Smile Peace Киво не пита, нито майка си, нито феновете Peace Simple Smile

Оф, оф, така е, животът е радост и тъга.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Лека нощ. Hug bouquet

# 320
Хелоу Hug Hug

Снеже Hug, вярно , че и такъв сериал имаше, ама те май не го дадоха целия newsm78

ново куче newsm78

Кыванч в питомнике.
Комментарий к фото от ассоциации Американских
стаффордширских терьеров: Удачи с новым питомцем!

Heart Eyes

на предишната снимка от ИГ й, молят Башак да не се жени за Киво, щото всички хубави турски мъже като него, Таркан и Кенан Им. щели да се женят тая година ooooh! ooooh!

Последна редакция: ср, 03 фев 2016, 14:12 от Airra

# 321
Привет Hug

Айра Heart Eyes Hug, тенкю за снимките bouquet Башак не ми харесва как е облечена. Новото кученце е много сладко Heart Eyes Ама те у тях са направо зоопарк, котки и кучета да искаш Simple Smile

Нашият доста се е поналял Simple Smile Като гледам на каква софра е Simple Smile

Киво са били с Башак в Париж newsm78 Май по-същото време когато излезе новината за сватбата. Значи на снимката с онзи от летищния контрол са отивали в Париж Wink Този път сватбата може и да не е само слух Simple Smile За съжаление на някои фенки, които не знам на какво се надяват Simple Smile Може би да стои цял живот ерген Joy Joy Joy Леле, майка му дали ще присъства newsm78

http://www.milliyet.com.tr/paris-te-surpriz-karsilasma-magazin-2188950/
На едната снимка от вестника мисля, че е Ирина Бокова

Мерве много ми харесва на тази снимка. Четох, че  можела да си партнира с Чагито.

Аз предпочитам Серка и пред  Ханде Догандемир, която медиите му спрягат за партньорка на Киво. Мисля, че повече си подхождат поне визуално.

Хубава вечер Hug

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 18:36 от Miss60

# 322
Миси Heart Eyes Hug, да бая е поналял и мускули и маса Whistling Crazy
ако има сватба и на мен ми е интересно дали Нуртен ще е там и със сигурност ще е скандал ако я няма Tired Tired
Аз пък категорично предпочитам Ханде-по-добра актриса е и е  контрастна като боя с Киво Wink

има ново интервю на Керем Чатай, сложих го в другата тема, там говори за сериал на Киво-само, че със заглавие Бели нощи newsm78

# 323
Aйра Heart Eyes Hug, сега видях интервюто с Керем bouquet Много дълго, дали някой не го е превел newsm78 Да де, ама не е казал, че този Бели нощи ще е сериала на Киво, нали newsm78 Защото ако е той трябва да си партнира с Джансу Дере newsm78 Иначе, то беше ясно, че няма как да е по-рано от септември Wink Видя ли в контакта пък пишеше, че филма на Киво ще се казва "Код" newsm78

Знам, че предпочиташ Ханде Wink

Леля Нуртен си я представям като Медиха от Статуса hahaha hahaha hahaha hahaha С кърпите на главата и понеже не знам дали имат домашна помощница, чичо Ердем я утешава hahaha hahaha hahaha hahaha Сигурно много се вайка, ако наистина не иска Башак за снаха Peace Simple Smile

Случайно видях, че моят любимец номер 2, Берк е трябвало да играе в Пойраз Карайел, но преди началото на снимките развалил договора. Нещо да си чула защо  newsm78

Иначе Киво ми харесва така, но не колкото тук например Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 324
 wavey wavey

Миси Heart Eyes Hug , я виж нашите хора какво са постнали Wink аз пък си я харесвам Peace

http://turkseriesnews.blogspot.bg/2016/02/hande-dogandemir.html

охххх уби ме с това сравнение м/у Медиха и Нуртен rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
има още 9 дена да разберем Crazy

Мнение Небахат Чехре!

Только на днях вышли новости о кризисе на съемках сериала "Кесем Султан". Что же на это ответила Небахат Чехре?

Смотрите ли вы сериал?
-Прошу вас, не ввязывайте меня в эту тему. Меня этот вопрос стал уже беспокоить, пусть решают зрители, а не я.

А как вы думаете правда, что уволили сотрудников съемок?
-Честно я не знаю, но я больше переживаю за работников съемок, чем актеров. Они работают больше, чем мы, и я хотела бы, чтобы их права защищали.

ще ставам мастър  в ФШ Wink Wink

# 325
Привет Hug

Айра Heart Eyes Hug, ако е вярно за Ханде, честито Simple Smile Дано сюжета да е хубав и тя да е добра, защото ще сме в противоположните отбори Simple Smile Отново Simple Smile Малко ми прилича на Белчин Билгин.

Небахат защо не каже харесва ми или не, какво увърта Simple Smile В контакта има превод на опровержение от продуцентите за смяна на персонала. Но май Кьосем няма да го бъде дълго Peace

Много материал ти желая за ФШ-па Simple Smile Ау, любимият ми Киво от Мави Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хубав ден Hug

# 326
Миси Heart Eyes Hug, не бъди толкова сигурна, че ще сме в различни отбори Naughty
може пък главната героиня да няма съперница Wink

тази виждали ли сме я?

за Къосема-не мога да коментирам , не съм гледала, но определено Берен и завръщането й на екран не заслужава този рейтинг Peace Sad

# 327
Здравейте! Hug Hug Hug

Благодаря за всичко, което сте споделили, свързано с Къванч. bouquet

Ако Ханде Доандемир му е партньорка, вече ще ме довършат. Sick ooooh! Stop

# 328
# 329
Снежка  wavey

Терзи bouquet

Айра Heart Eyes Hug, ами то какъв сериал ще е ако няма Айшета, Нихалки, Зейнепки, Мурки и т.н Simple Smile
И за Киво не беше честно да му спират филма преждевременно, така че няма презастраховани Wink Peace

Снимката не съм я виждала, от Кападокия, когато са били bouquet

Малко превод от контакта, на новините на Терзи и от вчерашните снимки.

Киво и този Илкер от рекламата на банката се срещнали в ресторант в Етилер. Събирането приличало на ергенско парти/аз такова парти без Берк, Гьокхан и Уесли не признавам Laughing/, тъй като Киво щял да се жени на 14.02. в Париж. Седели до късно в заведението и пили алкохол. /ами няма безалкохолно да пият, я Laughing/ Първо били до прозорците, но като видели журналистите се преместили по навътре.Тръгнали си в 3 часа и излезли през аварийния изход на кухнята, като не позволили да ги снимат. Качили се на таксита и си заминали.

Днес в програма по телевизията Ойа Айдоган е потвърдила новината за сватбата на Киво и Башак, но не на 14.02, а на 19.02.  в Париж.
Хайде, взеха да отлагат вече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт