Звездни компромати 263 част

• 78 956
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
Е, то да кажеш, че оприличаваш някой с потребител, вписващ в алтернативния си е направо обида.  Joy
такова си беше, ама потребителката що така?
Ми сигурно потребителката списва там?! Thinking

# 166
Мисля, че говорите за различни неща - има форум Алтернатива и подфорум Алтернативна медицина тук.

# 167
  • някъде на изток
Гуен Стефани след раздялата
http://www.missbloom.bg/%D0%B7%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D0%B8/%D0 … %B8-/article.aspx

# 168
Ирина е от онези гадни к*чки, които се крият зад фалшиви, широки усмивки, лигав глас и префинено поведение. От първия път, в който я видях, ми е противна и изкуствена.

Джули, от теб не го очаквах.. Embarassed

# 169
Попадна ми това - https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/12189 … 6&oe=56BBDE67. Сами ли се номинират срещу заплащане на подобни мероприятия?

# 170
  • In the shadows of my mind
Джой,как се превежда филмът с Харди и Ди К. newsm78
Идея нямам как ще го преведат Rolling Eyes

Възвръщенецът ще бъде при нас. Дори не знаех, че има такава дума в българския език  #Crazy

# 171
  • Вестерос
Мисля, че говорите за различни неща - има форум Алтернатива и подфорум Алтернативна медицина тук.
Точно, защото за мен излезе за другия форум, а не подфорума  Laughing

# 172
  • Русе/София
Найлона явно сама си е оформила ведитИ

# 173
  • Вестерос
Като средно големи гъсеници

# 174
Ирина е от онези гадни к*чки, които се крият зад фалшиви, широки усмивки, лигав глас и префинено поведение. От първия път, в който я видях, ми е противна и изкуствена.
Не знам дали е гадна кучка, но другото е точно казано.
Гала и Мари ги засичах скоро да хапват сладолед в един мол. И двете са много красиви на живо.

# 175
И на мен Гала ми е много хубава на живо. Много по, отколкото на екран.

За Ирина никога не съм разбирала какво имате предвид като казвате, че е претенциозна. Е сега, след това видео ми стана ясно  Crazy

# 176
  • Бургас
Защо?
Малко категорично звуча, но за 30 годишния си живот, никога не съм се лъгала в хората. Като радар за гадини съм  Mr. Green А за тази Ирина мога пари да заложа, че е кофти човек.

# 177
И на мен ми е силно противна тази жена. Peace

# 178
Защо?
Малко категорично звуча, но за 30 годишния си живот, никога не съм се лъгала в хората. Като радар за гадини съм  Mr. Green А за тази Ирина мога пари да заложа, че е кофти човек.
  Peace Абсолютно си права!

# 179
  • На топло
Тази Ирина не съм имала удоволствието да я гледам по телевизията  Grinning забелязвам, че е много тачена и обичана в бг мама  Mr. Green
Конкретно за това видео - ужасен монтаж... Колата не е в движение, не виждам защо децата трябва да са с колани.

Общи условия

Активация на акаунт