Бургаски мами-раждане през 2016г.

• 103 925
  • 517
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря, много за отговора. Дано наистина вече ни изкарат до април. Питам, защото мои приятелки, които родиха в Сливен казват, че с направление трябва. Но нали се дава и обменна карта. Аз мисля, че с нея може да се роди където си поискаш.

# 106
Ти при кой мислиш да раждаш в Сливен и мислила ли си как - нормално, секцио? И момичета, някой ходил ли е на 2рата фетална морфология в 22 седмица дето се прави и при кой да отида?

# 107
За раждането искам нормално, че от секциото повече ме е страх. Но каквото е писано. Чух добри отзиви за Павлова и за Пенков. Не съм избрала още при кой. А ти къде, как и при кой искаш да родиш?

# 108
А за морфологията аз ходих в 20 г. с. При доктор Троянчев. Прегледа е около 30мин,постоянно обяснява, дава ти диск с целия преглед и снимки.

# 109
За раждането искам нормално, че от секциото повече ме е страх. Но каквото е писано. Чух добри отзиви за Павлова и за Пенков. Не съм избрала още при кой. А ти къде, как и при кой искаш да родиш?
Ами и аз искам нормално раждане, понеже знам, че възстановяването след секцио е трудно. Обмислям за Дева Мария във Ветрен, но честно казано не съм се насочила още и всяка информация е полезна. Мои приятелки, които са раждали ме посъветваха да отида някъде, където има добра неонтология, според тях това било много важно.
Троянчев този доктор  от Пловдив ли беше, който преглежда в кабинета на Калчева? Може ли да ми дадеш телефон, че аз исках да ходя при доктор Панайотова в Дева Мария, но тя е доста натоварена и се притеснявам дали ще успея да взема час.

# 110
0876997499-доктор Троянчев. Има сайт 4dbebe.com/ аз го намерих с навигацията, защото кабинета му е в една кооперация, навътре и е малко трудно откриваем.

# 111
Супер, много благодаря!

# 112
Мами аз се отказах от ДМ записах се при др. Добрин Иванов бил или е началник на родилното в окръжна . Препоръчван ми е с две ръце бил голям специалист вие какво ще кажете?

# 113
  • град-държава
Baby.st.ss, може ли да споделиш причината, тъй като от постовете ти бях останала с впечатление, че си доволна първоначално.

# 114
Ами доволна съм от Др Татарова да обръща внимание, но твърде много разходи. Изследванията които ги прява там ми минават по здравната каса , а там ги заплащам.Предпочитам да дам 30лв на месец при друг специалист и да ми включва всичко, а не 110лв които мога да ги отделям за детето си.Платих още 35лв за ехограф както и 30лв преглед.А да не говорим за изследванията.Но все пак тези които предпочетат да дават тези пари в преналичие , че си плащат О и не се възползват от това ДМ е точното място.И отново казвам с добри впечатления останах, но ей тези изследвания ме бръкнаха много както и ехографа.Надявав се, че съм обяснила подробно. А останалото си е лично ваше мнение това е моето.  bouquet

Последна редакция: пт, 15 яну 2016, 13:30 от Baby.st.ss

# 115
До колкото виждам от коментарите повечето сте се насочили към Дева Мария, аз доста се колебаех и още се колебая де 😀/не заради парите, то и в окръжна като "почерпиш"/ не държа на по-добрите условия, за мен са по-важни лекарите в болницата, за сега съм се насочила към окръжна, лекаря който ми следи бременността е от окръжна, но не държа да раждам при него , само че малко се притеснявам доста лоши коментари и повечето май се насочват към Дева или Бургасмед. Имали и други бъдещи мами които да са се насочили към окръжна?  Ще ми подейства доста окуражаващо ако знам че има и други, които са се насочили към окръжна не защото е по-евтино, а защото мислят че там е по-добре за нея и за бебчо.

# 116
Аз, живот и здраве, ще съм в окръжна. За другите болници даже не съм си и помисляла. 3 мои близки приятелки раждаха там,  2 нормално и една с операция по мед.прицини и са изключително доволни. Зависи много и на кой доктор ще попаднеш... Аз съм си набелязала 5ма и се надявам поне на един от тях да попадна, ако не, ще звъня на моя доктор да идва

# 117
В окръжна при др. Иванов!Толкова 3 4 дни няма да умра ако не съм като на хотел.Предпочитам окръжна, защото ако недай си боже стане нещо на бебчо има специалисти и апаратура, а ако се ражда в ДМ или някъде другаде кога ще го откарат бебето до болницата?! Прочетете всички бургаски болници карат децата в окръжната ако недай си боже пак казвам стане нещо с тях.За това предпочитам да родя там!

# 118
Здравейте. Ще се радвам някой от Вас да ми препоръча от личен опит добър д-р за ФМ в град Бургас.

# 119
На абсолютно същото мнение съм като Baby.st.ss. Била съм на палатки, ученически лагери, военно поделение... така че обстановката ни най- малко не ме притеснява Simple Smile За ФМ ходя при др.Троянчев.Доволна съм. Отговори на всички мои притеснения. Преглежда всяка събота и неделя в Бургас

Общи условия

Активация на акаунт