Смути, 2-ра тема

• 149 309
  • 683
  •   2
Отговори
# 435
  • Пловдив
О, аз така обичам да си хапвам нектарини. Хич не ги и правя на смути. Само беля и ям Mr. Green Току-що си изпих смути от круша и банан. Сладичко Heart Eyes

# 436
Днешното ми смути беше доста сладичко Simple Smile
Две круши, банан, една малка ябълка (айвания - много са ароматни), джинджифил, лимонов сок и цвекло. По разбираеми причини не сложих нищо зелено. Цветът беше най-красивото розово, което съм виждала Simple Smile

# 437
Аз продължавам да правя смути в купичка. И често ползвам сладки картофи или тиква.

Смути от лилав сладък картоф, банани, портокалов сок и подправки за тиква. Поръсено с мандаринени резенчета и малко от сока им.

Сладък картоф, овесени ядки, банани, подправки за тиква, портокалов сок, фъстъчено масло, стафиди

Смути преди тренировка: банани, бадемово кисело мляко, какаово бадемово масло

Овесени ядки, ананасово бадемово мляко, манго, портокалов сок, банан, нар, киви

# 438
Сладките картофи сурови или сварени ги слагаш?

# 439
Сега ми хрумна идеята,че мога да си направя смути от авокадо. Някой правил ли си е?

# 440
  • Пловдив
Аз съм слагала авокадо с други зелении. И кисело мляко му върви.

# 441
Сега ми хрумна идеята,че мога да си направя смути от авокадо. Някой правил ли си е?

Винаги добавям по 1/4 авокадо към смутитата - придава приятна плътност и мекота.
Предвид, че е доста мазно и калорично, гледам да не прекалявам много с него.
В киселото мляко също има доста мазнина, така че комбинацията с авокадо не ми се струва много удачна Simple Smile

# 442
  • Пловдив
В киселото мляко също има доста мазнина, така че комбинацията с авокадо не ми се струва много удачна Simple Smile
Ама пък е много вкусна  Party

# 443
Сладките картофи сурови или сварени ги слагаш?
Напоследък ги пека, но оранжевите може и сурови.

Лилав сладък картоф, банан, фъстъчено масло, какао, портокалов сок. Поръсено с гранола.

Спанак, банани, манго, матча, портокалов и лимонов сок. В комбинация с нар.

Спанак, тиква, банан, соево мляко, подправки. В комбинация със сушени червени боровинки.

# 444
Момичета, чета рецептите и много ми харесаха вашите комбинации, но искам съвет какъв блендер да си закупя

# 445
Аз имам стар Мулинекс и върши идеална работа.

# 446
Защо, какво става ако се прекали, понеже аз и на салата го ям и на смути?

Понеже има силен детокс ефект, в първия момент може да се усети гадене и световъртеж, ако количеството е гоямо. За това препоръчват да се почне първо с комбинирано със сок от морков примерно 50 мл. цвекло с 250 мл морков и после да се увеличава количеството.

# 447
  • София
Здравейте!  Hug
От вчера имам пасатор с приставка за смути та реших да си направя от наличните плодове, а именно банан, ябълка, мандарина и се получи супер вкусно.  Heart Eyes

# 448
Добави и канела Wink

# 449
Здравейте,утре ще изпробвам блендера си за пръв път и се чудя какво смути да си направя.
Намислила съм нещо като - портокалов сок,киви и банан.Мед ще върви ли с тях според вас?

Общи условия

Активация на акаунт