Ще се опитам да бъда максимално кратка .. . дано да успея!
С партньора ми сме заедно от 5години , живеем и работим заедно . Баща му почина преди 7-8 месеца и оттогава той има неразбирателства с втората му съпруга , има проблеми с бившата си съпруга и аз му навлизам допълнителни проблеми със здравословното ми състояние .
Опитвам се да го толерирам и подкрепям изцяло , но вече ми писна !
Той имам проблем със съня си , но в повечето случаи спи до 14-15ч , а доста често и до 17ч. . Аз не мога да го видя по цял ден , прекарвам няколко часа с него , но си лягам преди него ...спи ми се . Той се обижда , че го пренебрегвам . В разговорите ни , дори и професионални винаги той е правия , винаги той знае всичко и винаги са първо лице , единствено число : "аз ... , аз еди какво си и т.н . Когато аз реша да изкажа становище веднага съм прекъсната и се започва със съвети "аз " и неговото мнение .
Последното , което се случи е , че си реши да отиде на ваканция , за да се отърси от проблемите си и защото не желаел аз да нося бремето на неговите проблеми . Остави ме с един куп работа по общи клиенти . Сега ми звъни постоянно да ми каже колко му е добре в джакузито на хотела , пиел си питието и т.н . Няма лошо , но на мен ми идва в повече .
Не знам дали съм права да бъда раздразнена и как да тълкувам тези ваканции , които си резервира ден преди полета му , без дори да ми каже. Не знам какво да мисля , да толерирам ли поведението му и дали имам основания да се дразня от последното .
Моля , дайте ми някакви съвети . Благодаря предварително!