Писна ми ! Не знам как да го тълкувам , досадна ли съм?

• 8 318
  • 88
  •   1
Отговори
# 15
А ти защо му се връзваш? Очевидно иска да те дразни и вижда че го постига. Очевидно колкото повече се дразниш ти, той толкова повече се кефи. Аз ако съм на твое място, в момента в който получа снимка на джакузи, ще му върна със снимка в някой бар и ще му пожелая приятен релакс. Останалото му поведение дори не е за коментар ooooh!

# 16
Боряна бизнеса го движа предимно аз и не съм зависима финансово от него въобщен, което е добре . Права си много по отношение на факта , че нямам много ходове . Децата са израснали с него , приемат го като баща и аз не мога да си играя с техните емоции и останалите неща , които много правилно си изброила .
Като погледна ситуацията от друга страна и изключа емоциите , може би тази ваканция ще бъде много полезна и за двамата . Той наистина има нужда да се усамоти , имайки предвид смъртта на баща му , може би напрежението е нараснало прекалено много . В повечето случаи след такива отсъствия партньорите оценяват връзката си повече . Не се съмнявам , че и аз съм допринесла за това напрежение , но в момента наистина не мога да разпозная грешките си .

# 17
А ти защо му се връзваш? Очевидно иска да те дразни и вижда че го постига. Очевидно колкото повече се дразниш ти, той толкова повече се кефи. Аз ако съм на твое място, в момента в който получа снимка на джакузи, ще му върна със снимка в някой бар и ще му пожелая приятен релакс. Останалото му поведение дори не е за коментар ooooh!

Убедена съм , че не иска да ме дразни . Все пак не сме деца , които си подхвърлят играчки . По -скоро ме дразни факта , че едва ли не е самовлюбен в себе си и не се замисля че и аз имам нужда от презареждане .

# 18
ПРЕСТАНИ ДА СЕ ПОДЦЕНЯВАШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Прочети какви глупости си написала, едва ли не ти си виновна, че на човека, с който съжителстваш, е умрял баща му.
Вземи се в ръце, прецени дали ти се отглежда още едно дете и си подреди живота на спокойствие. И живота на СОБСТВЕНИТЕ си деца също. newsm10 newsm10 newsm10

# 19
  • Тра-ла-ла
А вие правите ли някакви неща заедно в ежедневието?! Той явно спи и работи, а ти опъваш каиша по всички фронтове. Друго - вечери, кино, др. забавления?! Нещо ми се разминавате като график. Когато единият спи - другият не...май като съквартиранти.

# 20
Започвам да си задавам въпросите , които вие поставихте и не ми харесват отговорите .
Джулая , няма много неща които да назова честно казано. Аз съм самостоятелна и винаги съм държала да бъда такава , но нещо съм надскочила приемливите граници .

# 21
Самостоятелността ти дава свобода, обаче не му изземвай функциите и не го освобождавай от отговорност. Живота ( семейният ) не е само работното място и спането, може да си разпределите другите задължения, които изобщо не са малко и май ми се струва че са изцяло твой ангажимент. Хората сме по лесното, едва ли някой ще настоява да се нагърби с още работа, ако му я взимат от ръцете.
Проблемите не са ви неразрешими, иска се малко твърдост и решителност от твоя страна. Ти си жена, дръж се като такава, а не като супермен.

# 22
Ооф, поредната силна жена, обзавела се със "силен" мъж....Къде са сега защитничките на тезата, че силните мъже привличат силни жени и обратното?!
Аз не разбрах какви точно проблеми има пича.
Авторката върши по-голямата част от работата, тя си гледа и децата, той спи по цял ден, пардон "релаксира" (интересно авторката кога има време за релакс    Thinking  ), писва му да работи и си грабва "шапката" към първата изпречила му се дестинация.....Та, какъв му е "огромният проблем", се пита в задачката, който не търпи отлагане и е наложително да бъде "решен" далеч от семейството?
Не ми стана ясно какви точно са достойнствата му, но до тук не прочетох нищо, ама нищичко, заради което си струва да го търпя 5 години.
Абе, какви 5 години, и 5 месеца няма да оцелеем заедно.
Да не споменавам, че човекът със здравословни проблеми е тя, а НЕ той , така че ролите би трябвало да са разменени.

# 23
И аз това мислех да направя днес , но децата са на училище и не мога да мръдна никъде / децата не са от него/.  Нямам вече никаква идея какво да правя и към какво поведение да се придържам .

А защо не си малко по директна. Като е дразнещо да ти праща снимки на джакузите, отговори му малко грубо, че е тъпо ти да работиш, а той да си почива.
От какво си почива. От спането до късен следобед  ooooh!
Чудя ти се какво намираш в него.
Ако съм аз  и ми каже това за здравето директно му казвам, да си търси някоя друга здрава жена и да не ми се мярка.
Според мен този човек не те обича.
И аз бих издържала такова спане точно седмица. След което няма да се съобразявам и си чистя и шумя  Twisted Evil
А за капак ти не си му обръщала внимание  Joy

# 24
Дразнещо му е поведението. Направи нещо, няма смисъл да си хабиш нервите.

# 25
 Дразнещо е то много . Тази сутрин в 6ч. сутринта ме събуди със съобщение колко самотен се чувства , колко много му липсвам и ми звъни през час, за да си говори с мен , без да си дава сметка , че аз приготвям деца за у-ще, закуски , имам работа и т.н . Та нали за това отиде на ваканция , да се усамоти и постигне душевно равновесие . Сега ме информира , че са му дали по-голям апартамент и собственика на хотела му предложил и момиче , а между другото на ъгъла имало стриптийз бар , но аз съм била единствената жена за него ! Какъв е смисъла да ми казва за тези екстри и да ми пълни главата с глупости . Убедена съм , че няма да бъде с друга , но никога не можеш да си на 100% сигурен . А на него му е скучно в момента Simple Smile
Toffi , дай ми идеи като мъж какво да направя в тази ситуация , моля те .

# 26
Дразнещо е то много . Тази сутрин в 6ч. сутринта ме събуди със съобщение колко самотен се чувства , колко много му липсвам и ми звъни през час, за да си говори с мен , без да си дава сметка , че аз приготвям деца за у-ще, закуски , имам работа и т.н . Та нали за това отиде на ваканция , да се усамоти и постигне душевно равновесие . Сега ме информира , че са му дали по-голям апартамент и собственика на хотела му предложил и момиче , а между другото на ъгъла имало стриптийз бар , но аз съм била единствената жена за него ! Какъв е смисъла да ми казва за тези екстри и да ми пълни главата с глупости ...........
Къде си го намерила тоз инфантил и как го търпиш вече толкова години....!      Shocked
Сигурна ли си, че не те "вижда" повече като майка, на която да изплаква любовни, сексуални и всякакви проблеми?
Мъжът, който се предполага, че обича Мен, ще ме светва как му предлагали курви и как обикаля стирптийз баровете, щото му било скучно......Стига бе!
Вместо да си стои при жената и децата и да си гледа задълженията, той тръгнал да се разнообразява, щото скучаел....
Оф, спирам, че .....

# 27
  • Тра-ла-ла
axel_chiara2430, не знам как ги търпиш тези неща. За сефте ли ти прави подобни номерца?! Хем се бил бъгнал от драмите в живота му, хем мисли за живуркане и намира време да те дразни.  ooooh!
Скрит текст:
Ако не е тайна....каква зодия е?

# 28
Не знам дали си досадна, но си много търпелива. Да не казвам голяма дума, но ако някой ми спи по цял ден и после си вдигне чукалата да релаксира, не знам колко време ще го изтърпя.
Тези проблеми със съня няма ли как да се разрешат? Описаната ситуация ми изглежда много натоварваща психически и не знам докога ще можеш да я караш така.

# 29
Аксел, не знам какъв ти е здравословният проблем, но е недопустимо да ти го натяква и да ти говори подобни неща!  Stop Съжалявам, че ще изкажа такова предположение, но това не е отношение на човек, който обича. Така като те чета си оправна, справяш се с децата, бизнеса, че и с неговото досадно поведение. Hug

Общи условия

Активация на акаунт