За тези, които четат любовни романи - 20 тема

• 90 265
  • 737
  •   2
Отговори
# 180
Чела съм първата от поредицата за Иън,  бива. Втората я изоставих, нещо недообмислена ми беше радялата им, пък и събирането им..

# 181
  • София
Мерси  Grinning Значи отпада, ще си търся друга подобна поредица. А и да не е толкова дълга, че ми писва. Сега минавам на паранормално, де, историческата за неизвестно кога.

# 182
Не е лоша поредицата, не е бест ъф дъ бест, но в сравнение с мноого други бози, които съм чела, е малко по-интересна
Ако не друго, авторката се е стремяла да предложи по-интересни и нестандартни сюжети

# 183
Мерси  Grinning Значи отпада, ще си търся друга подобна поредица. А и да не е толкова дълга, че ми писва. Сега минавам на паранормално, де, историческата за неизвестно кога.
Аз съм чела само първата книга, но помня, че много ми допадна (за Иън това).

Дочетох Обещание и както на всички останали - хареса ми, даже се загледах в две други поредици на авторката - Love, in English и Dirty Angels, ама нещо резюметата на първите книги не ми допаднаха - той женен, тя женена  #Crazy
Но пък за сметка на това втората книга за брата на Линдън https://www.goodreads.com/book/show/25479422-the-offer звучи доста по-добре и започвам нея.

# 184
  • София
milenaka, мерси за резюмето на "Този мъж". bouquet Аз май го зарязах. От дни се каня да довърша кн. 1, но все си намирам друга работа т.е. явно не ми привлича вниманието. Blush

Май и аз ще пробвам "Обещание".

# 185
  • София
Значи евентуално само първата да чета, като гледам за нея се изказвате положително, а останалите може би някой ден  Simple Smile

# 186

Дочетох Обещание и както на всички останали - хареса ми, даже се загледах в две други поредици на авторката - Love, in English и Dirty Angels, ама нещо резюметата на първите книги не ми допаднаха - той женен, тя женена  #Crazy
Но пък за сметка на това втората книга за брата на Линдън https://www.goodreads.com/book/show/25479422-the-offer звучи доста по-добре и започвам нея.
Ха, интересно. Хем и разглеждах книгите в ГР, но не обърнах внимание, че има и следваща - братът на Линдън и Никола - приятелката на Стефани, която имаше дете. Сигурно ще е интересна. Напълно противоположни образи - братът на Линдън го показаха такъв развей прах, даже мислех, че ще е отрицателен образ, при катастрофата го реабилитираха малко, явно за следващата книга.
Ще си я отбележа да не я забравя.

# 187
Аз довърших "Стъпки в пясъка" на Хейзък Озмънд, но не ми хареса!  Sad Не може да се нарече любовен роман. Главните герои се оказаха влюбени накрая, а дори не разбрах как стана това... Историята се луташе в объркани семейни отношение, проблеми на работното място и една драма в миналото, която преследваше героинята до самия край! ooooh!

# 188
  • I Love You 3000
И аз да се изкажа , че скоро  не съм  Laughing Grinning Laughing
Следих и аз спойлерите за "Този Мъж" и благодаря на milenaka , че ми спести четенето. Понеже съм инатлива и си дочитам поредиците, затова и изчетох толкова поредици на български , които изобщо не ми харесаха. Та благодаря отново, защото от спойлерите отсъдих , че изобщо нямаше да ми хареса - изневери, Имения - тип бърдаци, умрели деца и т.н. - не са за мен.
Аз вече чета само на английски и вече прочетох доста поредици - та поне ще ми е полезно да знам, ако попадна на това, да не го чета. А като гледам колко много книги има и как нашите избират какво да превеждат , че и бавничко - направо да те отчаят.
Сега почвам това - http://www.goodreads.com/book/show/15762657-seducing-cinderella.
Някой с мнения?

Последна редакция: ср, 11 ное 2015, 16:16 от Chris_Ch

# 189
Аз съм чела само първата книга, но помня, че много ми допадна (за Иън това).

Незнаех че има книга и  за брата на Линдън. Дано я преведат и на бълг. език. Когато я прочетеш може ли едно спойлерче Embarassed

# 190
  • Euskal Herria
Аз вече чета само на английски и вече прочетох доста поредици - та поне ще ми е полезно да знам ако попадна на това да не го чета. А като гледам колко много книги има и как наще избират какво да превеждат , че и бавничко - направо да те отчаят.
А аз не мога на английски, затова чакам на български или чета на руски. За моето поколение руският е това, което е за днешното английския. И съм благодарна на всички, които споделят за прочетеното.

# 191
Аз мога да споделя впеатления, главната се занимава с физиотерапия и най-добрия прител на брат й, който е мма борец отсяда в дома й за известно време, докато тя го рехабилитира, защото е получил травма, а му предстои важен мач. В замяна той трябва да я обучи как да свали завеждащия доктор, по който тя си пада. В никакъв случай не мога да кажа, че е лоша книга, но може да бъде зачислена към по-повърхностите романи, с малко измислени моменти, пък и последната една трета беше само секс. Помня, че ми хареса, но пък не съм дочела поредицата, въпреки че ми беше интересно да видя брат й като главен герой.

# 192
  • I Love You 3000
Аз мога да споделя впеатления, главната се занимава с физиотерапия и най-добрия прител на брат й, който е мма борец отсяда в дома й за известно време, докато тя го рехабилитира, защото е получил травма, а му предстои важен мач. В замяна той трябва да я обучи как да свали завеждащия доктор, по който тя си пада. В никакъв случай не мога да кажа, че е лоша книга, но може да бъде зачислена към по-повърхностите романи, с малко измислени моменти, пък и последната една трета беше само секс. Помня, че ми хареса, но пък не съм дочела поредицата, въпреки че ми беше интересно да видя брат й като главен герой.
[/quote][/spoiler]

Значи от 180 страници - 60 са секс така ли? Ами незнам ще я почна пък да видим. Изчетох доста такива напоследък - имаше и добри попадения:)

# 193
Да си призная, като видя под 250 страници и захвърлям. Simple Smile

# 194
Някоя от вас да е чела това: https://www.goodreads.com/series/142672-born-in-blood-mafia-chronicles

Щом става дума за мафия,сигурно ще има доста насилие.

Общи условия

Активация на акаунт