За тези, които четат любовни романи - 20 тема

• 90 253
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Наистина ли е копирано до такава степен?  Rolling Eyes  Толкова бързо гледах да забравя Нюансите, че явно съм успяла доста успешно.

# 241
# 242
  • Керодиспансера
Изчетох спойлерите за Този мъж 3  Peace Благодаря на Миленака  bouquet за усърдието да ни преразкаже книгата, тъй като не разбирам анг.,докато я преведат ще съм забравила първата част, която откровенно ме разочарова   ooooh!
Толкова заглавия сте предложили, че просто не знам коя книга да почна  newsm78 може би Обещанието, за да съм в крачка с вас  Mr. Green

# 243
Момичета,нещоне ми се отваря Читанката,само примен ли е така/ В последно време сме сериозно затънали в ремонти и изобщо не остава време за четене,вчера подхванах Карен Робърдс Живот в лъжа,страхотна е и искам да си я дочета онлайн  Blush

Започнах "Живот в лъжа" от читанката и засега ми харесва! Peace Мерси за препоръката...има любовна история, мистерия с убийство, дано да е интересна до края!  Party

# 244
  • Euskal Herria
Публикувано преди малко във фейсбук:

Петата част на поредицата Crossfire "One with you" вече има корица и дата на публикуване - 5 април 2016  Софтпрес ще направи всичко възможно романът да излезе в България на същата дата или най-близката възможна до нея. Чакането е към своя край...

# 245
Тамън и аз го гледах ей сега това във Фейсбук.Чак април месец,ама ще почакаме какво да правим.
Аз исках да ви попитам нещо,книгите на английски,които четете и предлагате тук,те как са написани,в смисъл от името на единият герой или.... ?

# 246

Очаквайте на 1 декември: "Неочаквано едно лято..." от Джули Джеймс.

Ако ви се чете някоя завладяваща история, която да стопли сърцето ви в студените зимни дни, „Неочаквано едно лято…“ е точно за вас.

-----------------------------------

Искри започват да прехвърчат, когато бракоразводната адвокатка Виктория Слейд се нанася в съседство с разследващия журналист от „Чикаго Трибюн“ Форд Диксън…

Виктория е била свидетел на нещастния край на достатъчно връзки, та завинаги да се откаже от идеята за брак. Което не означава, че има нещо против неангажиращите авантюри… Но не и със самонадеяния й нов съсед. Ала когато се съгласява да поеме случая на сестра му, тя е твърдо решена да спечели… дори ако за това се налага да обедини усилия с него.

Форд иска да открие мъжа, който е направил дете на сестра му, а след това я е зарязал. Готов е дори да се съюзи с Виктория въпреки факта, че красивата брюнетка го дразни както никоя друга жена. Ала колкото повече време прекарва с нея, толкова по-ясно си дава сметка, че единствената жена, толкова скептично настроена към любовта, колкото и той самият, е точно тази, в която би могъл да се влюби...

„Смесицата от интелигентен хумор, изпепеляващи чувства и умело разказана история – запазена марка за романите на Джули Джеймс – превръща тази книга в бестселър.“
РОМАНТИК ТАЙМС

# 247
Е, най-накрая се сетиха да издават Джули Джеймс, браво. Досега само с Космополитън съм я срещала.
Да ви попитам за една по-стара поредица, сигурно сте я коментирали преди, но нямам абсолютно никакъв спомен - Паднали ангели от Лорът Кейт. Видях, че през 2016 г. ще излиза сериал по нея и ми стана интересно как е.

# 248
  • Разпиляна във въображението
Да ви попитам за една по-стара поредица, сигурно сте я коментирали преди, но нямам абсолютно никакъв спомен - Паднали ангели от Лорът Кейт. Видях, че през 2016 г. ще излиза сериал по нея и ми стана интересно как е.

За мен беше голямо разочарование.

# 249
  • София
Момичета,предложете ми книги в които главните са имали нещо по между си в миналото,и срещайки се сега не се понасят.И ако имат и едно дете,за чието наличие главният не знае.Ако се сещате за някоя книга,ще съм благодарна.

"Рай" на Дж. Макнот

# 250
  • Бургас

Подкрепям мнението за разочарованието, едвам избутах първата и края ме отказа да започвам втора и т.н.. Много мразя този авторски похват с отворени краища, хубаво че е поредица ама поне някакъв завършек да има всяка книга.
Аз съм се отнесла към Ли-Сан-Тер поредицата- отдавна я подмятвам, не е върха, на втората книга съм, но става

# 251

Подкрепям мнението за разочарованието, едвам избутах първата и края ме отказа да започвам втора и т.н.. Много мразя този авторски похват с отворени краища, хубаво че е поредица ама поне някакъв завършек да има всяка книга.
Първата горе долу биваше, въпреки, че си имаше тъпанарските моменти. Втората - едвам я дочетох и ми остави толкова неприятен траен спомен, че горещо препоръчвам да се насочиш към нещо друго. Доколкото знам няма да е сериал, а филм. Иначе да не си кривя душата самата идея на поредицата беше доста интересна, но изпълнението супер посредствено, а главната героиня оглавява личната ми класация за най-дразнеща гъска от книга.

# 252
  • София
А,моята най-дразнеща май е от "Този мъж", заедно с въпросния мъж, де.  Laughing

# 253
  • Разпиляна във въображението
Идеята наистина е доста добра, ноооо... хайде бе, ангелите се
Скрит текст:
млатят, млатят... млатят и накрая хич не се нараняват. Просто изпускат пара и някакъв прах остава след тях
Crossing Arms  Има една поредица, която трябва да довърша. Прочела съм само двете книги. Мернах някъде, че има и фен превод на трите, и ако ви се чете нещо ангелско - тази е хубава тийн на Синтия Хенд - Неземна.

# 254
  • София
Идеята наистина е доста добра, ноооо... хайде бе, ангелите се
Скрит текст:
млатят, млатят... млатят и накрая хич не се нараняват. Просто изпускат пара и някакъв прах остава след тях
Crossing Arms
 ...

Joy  Добре че не я дочетох.

Общи условия

Активация на акаунт