За тези, които четат любовни романи - 20 тема

• 90 226
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
  • Euskal Herria
Поредицата се казва "Фрайдей Харпър". Ако не греша, книгите са в тази последователност:
1. Вълшебна нощ
2. Магия
3. Езерото на мечтите

Ако знае някой дали това е вярната подредба или е по друг начин, да каже. Обаче на пазара пуснаха първо втора книга, после първа, а сега - трета.

# 316
Поредицата се казва "Фрайдей Харпър". Ако не греша, книгите са в тази последователност:
1. Вълшебна нощ
2. Магия
3. Езерото на мечтите

Ако знае някой дали това е вярната подредба или е по друг начин, да каже. Обаче на пазара пуснаха първо втора книга, после първа, а сега - трета.

Значи имам късмет, че не съм прочела все още никоя от трите! Joy Не знам защо съм ги пропуснала, явно не сте ги обсъждали много, иначе с бебчо вкъщи не ми остава време да се разходя до някоя книжарница! Хубава ли е поредицата ?  Thinking

# 317
  • Euskal Herria
Четох само "Магия", на мен ми хареса - точно развлекателно четиво, с леки елементи на мистика. Обаче аз харесвам Клейпас, та сигурно не съм обективна.
Трета книга все още я няма на пазара, предстои пускането й следващата седмица.

# 318
1. Вълшебна нощ
2. Магия
3. Езерото на мечтите

Значи имам късмет, че не съм прочела все още никоя от трите! Joy Не знам защо съм ги пропуснала, явно не сте ги обсъждали много, иначе с бебчо вкъщи не ми остава време да се разходя до някоя книжарница! Хубава ли е поредицата ?  Thinking

На мен лично "Вълшебна нощ" ми хареса повече,макар че не разбрах защо "Магия " е втората книга.Реално в нея започва историята. Поредицата е приятна. Но и аз съм пристрастна Joy

# 319
Прочетох "Живот в лъжа" на Карън Робърдс и мнооооого ми хареса, много! Наистина интригата ме подхвана още от пролога и ме държа до финала. През цялото време се питах дали този не е убиецът, или пък онзи, или пък трети.
И така и така подхванах авторката, ще пробвам още някоя нейна.

# 320
  • Euskal Herria
На мен лично "Вълшебна нощ" ми хареса повече,макар че не разбрах защо "Магия " е втората книга.Реално в нея започва историята. Поредицата е приятна. Но и аз съм пристрастна Joy
Ето я серията, дадена в Уикипедия. Който знае, нека погледне и да каже как би трябвало да е подредбата на книгите (на български):

Серия „Фрайди Харбър” (Friday Harbor)
1. Christmas Eve at Friday Harbor (2010) – издадена и като „Christmas With Holly”
2. Rainshadow Road (2012)
3. Dream Lake (2012)
4. Crystal Cove (2013)
5. Lightning Bay (2014)

По-късно аз ще погледна дали при рускините има инфо за това.

# 321
Ето я серията, дадена в Уикипедия. Който знае, нека погледне и да каже как би трябвало да е подредбата на книгите (на български):

Серия „Фрайди Харбър” (Friday Harbor)
1. Christmas Eve at Friday Harbor (2010) – издадена и като „Christmas With Holly”
2. Rainshadow Road (2012)
3. Dream Lake (2012)
4. Crystal Cove (2013)
5. Lightning Bay (2014)

По-късно аз ще погледна дали при рускините има инфо за това.
Да,ето тук" Магия"/Коледа с Холи/ е първата книга.

# 322
  • Euskal Herria
Проверих при рускините. Според представените от тях анотации, книгите са така, както ги написах:
http://www.litmir.co/books_in_series/?id=7096

Книги в серии «Пятничная Гавань»
1.  Канун Рождества в Пятничной гавани   (на български - Вълшебна нощ)
2.  Дорога на Рейншедоу                            (Магия)
3.  Озеро грез                                             (Езерото на мечтите)

# 323
Започнах https://www.goodreads.com/book/show/21805851-waking-the-beast?fr … h_version=service  , перфектна е за феновете на Видовете.  Лично на мен ми допада повече като стил на писане и композиране на главите. Има митична предистория на шифтърите ,  разказана като африканска легенда, а в началото на всяка глава има откъс от дневника на главната, писан преди години докато е била по следите на мита. Simple Smile Заслужава си да се започне, интересна ми е и защото главния до началото на събитията дори не е и предполагал за способностите си. Simple Smile Двамата заедно откриват всичко.

# 324
  • София
Ще видим до края какво ще стане с тях.Този Деймиън не ми изглежда хич читав.  Crossing Arms

Обаче,ако е поредица,авторката щеше да отбележи.И на мен би ми било интересно.  Peace

Току-що я приключих. Страшно много ми хареса - като начин на развитие на характерите, на историята, на събитията, много динамична, отношенията между всички, краят ме изненада приятно... Накратко - книга 100000% по мой вкус  Simple Smile Точно преди това четох първата от другата ѝ поредица, която е доста популярна, но тя не ми хареса особено, според мен тази е много по-добра. Освен това прегледах въпросите, които са ѝ задавали - явно доста хора искат да има книги за останалите приятели. Според мен е напълно възможно да има още две, може би - за Кай и Уил. Някъде в отговорите беше писала, че и Алекс е важна, но не знам това дали означава отделна книга за нея, или ще бъде към някоя от другите.

Гледам, че съвсем скоро се очаква още една нейна книга - https://www.goodreads.com/book/show/23605463-misconduct

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 11:02 от milenaka

# 325
Ще видим до края какво ще стане с тях.Този Деймиън не ми изглежда хич читав.  Crossing Arms

Обаче,ако е поредица,авторката щеше да отбележи.И на мен би ми било интересно.  Peace

Току-що я приключих. Страшно много ми хареса - като начин на развитие на характерите, на историята, на събитията, много динамична, отношенията между всички, краят ме изненада приятно... Накратко - книга 100000% по мой вкус  Simple Smile Точно преди това четох първата от другата ѝ поредица, която е доста популярна, но тя не ми хареса особено, според мен тази е много по-добра. Освен това прегледах въпросите, които са ѝ задавали - явно доста хора искат да има книги за останалите приятели. Според мен е напълно възможно да има още две, може би - за Кай и Уил. Някъде в отговорите беше писала, че и Алекс е важна, но не знам това дали означава отделна книга за нея, или ще бъде към някоя от другите.

Гледам, че съвсем скоро се очаква още една нейна книга - https://www.goodreads.com/book/show/23605463-misconduct

Може ли да ми пратиш тази книга на hristina_tserovska@abv.bg! Ще се пробвам с английския  Whistling Но доста ме заинтригува резюмето,а и нали има happy end?

# 326
Излязла е по книжарниците трета книга  на Дона Тарт, "Малкият приятел".  На мен авторката ми допада и то много, издателство "Еднорог" не издава е-книги, за мое най-голямо съжаление.
Инфо: http://eva.bg/article/27976-Dona-Tart-dali-shtigletsat-shte-svie-nyakoga-gnezdo

# 327
  • София
Скрит текст:

Може ли да ми пратиш тази книга на hristina_tserovska@abv.bg! Ще се пробвам с английския  Whistling Но доста ме заинтригува резюмето,а и нали има happy end?

Дарк е, но е доста далече от най-тежките, има и хепи енд, ще ми е любопитно какво е мнението ти, ако решиш да я четеш  Simple Smile

Изпратена

ПП Може ли мнение за Motorcycle Man - https://www.goodreads.com/book/show/13448656-motorcycle-man  Някой я беше чел, или щеше да я чете  Thinking

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 15:37 от milenaka

# 328
milenaka и на мен ми хареса.Не ми хареса накрая с 3-ката,малко съшито към историята ми се видя.  Peace

Според мен ще има и за другите герои,още повече като видя,че книгата се хареса.  Peace

Записвам си.  Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 17:04 от romanti4ka

# 329
Дами, искам да попитам дали някоя от вас е чела 4 и 5 книга от поредицата "Разбий ме". Дълго я отлагах, но след този мъж имах нужда от нещо различно като жанр. Харесва ми поредицата, но главната героиня нещо ме дразни и не мога да я разбера какво точно иска и прави. В момента съм в началото на 3 книга и дано най-накрая да реши кой иска, но ми е и интересно какво се случва нататък.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт