Перилни препарати и омекотители - 35

• 59 974
  • 717
  •   1
Отговори
# 75
Тета, от комшиите го взех Laughing

В Елитис май също има ариел на промо - 20 пранета за 7.99лв.

# 76
  • София

И сега да си задам въпроса  Blush Този прах Ариел с ленор, за бяло пране ли е ?
https://www.google.bg/search?q=%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%B5%D0%BB+%D … BAVBlef--pBZ_M%3A

Щом не пише, че е color, значи е за бяло Simple Smile

# 77
  • На брега на реката
В била има преди за цветно , май ще взема него.  По добър ли е от ариел за цветно?

Извинявай, ама кво има в Била?  newsm78

# 78
Персил. Laughing Сигурно пише от телефон, който коригира "грешките".

# 79
Персил

# 80
Здравейте,

Не съм следил темата от известно време.

Моля за препоръка за качествени прахообразни прахове за бяло и цветно и евентуално откъде да ги купя. Ще се перат нашите дрехи и на децата - под 3г са и двете.

Досега купувах мегаперли от Чист дом, но не ги предлагат напоследък.

Предварително благодаря!

# 81
Здравейте,

Не съм следил темата от известно време.

Моля за препоръка за качествени прахообразни прахове за бяло и цветно и евентуално откъде да ги купя. Ще се перат нашите дрехи и на децата - под 3г са и двете.

Досега купувах мегаперли от Чист дом, но не ги предлагат напоследък.

Предварително благодаря!

За моето дете ползвам прах Денкмит Ултра сензитив  на дрогерии ДМ. Изпира добре, няма аромат...С едно бебе е отпред. Доволна съм от него.

# 82
но си казах, че слагам края на течните, заради това, което прочетох в темата. Confused
А какво им е на течните препарати?
Вземи пример от polin4eto.
Ами аз точно нея питам. Отскоро ви чета и не съм наясно какво сте заключили в предишните теми. Прочела съм първия пост и там само разбрах, че течните остават по маркучите на пералнята и по не стигат до самото пране, но нали решението е да се сипва директно в барабана с прането.  Peace

# 83
Ако мога да обобщя накратко - течните перилни препарати полепват навсякъде - и отзад по барабана, и по маркучите, където водата се изтича, навсякъде.Така създават един филм, който е идеална среда за развитие на микроорганизми.
Особено за бяло пране е по-добре да се ползва прах за бяло, качествен, тъй като той съдържа кислородни избелители, каквито течните не съдържат.

# 84
  • бургас
Едно инфо за момичетата от Бургас,собствениците на магазина,който е срещу касите на ВИК отварят нов във Изгрев срещу 15 блок.

# 85
  • в огледалото на живота
 bouquet за темата

Изпробвах Омо ултимат в бутилка.Честно казано,'искрящата'белота  определено  се вижда по-добре отколкото Ариел... Rolling Eyes

# 86
  • Sredets/Burgas
Едно инфо за момичетата от Бургас,собствениците на магазина,който е срещу касите на ВИК отварят нов във Изгрев срещу 15 блок.

Това магазинче за алтернативен внос ли е?
В "Изгрев" винаги ходя, когато съм в Бургас, тъй че със сигурност ще се отбия. Simple Smile

# 87
  • бургас
Да

# 88
Привет,

За Денкмит Ултрасензитив бях чел назад в темата. Благодаря за предложението.
Моля и за аналог на мегаперлите.

Мерси!

# 89
  • София - Рим и обратно
Омо ултимат прах за мен е отличен. Всичкото ми бяло пране светва с него. Ароматът му ми е много любим, но е специфичен (на сапун) и меже би не на всеки се харесва. Запасила съм се доволно Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт