Перилни препарати и омекотители - 35

• 59 980
  • 717
  •   1
Отговори
# 150
О, аз го взех май към 14 лева, така че цената е добра.

# 151
Тук съм виждала само омекотители и ароматите са им добри - само дето не ми трябват.

# 152
  • БУРГАС
Някой ползвал ли е това?
Скрит текст:

Открих го случайно в един магазин за 60 стотинки. Едно пликче е за две пранета.

Аз го ползвам повече от година. Купувам го от Англ.сайтове 4п. за 750гр. Има розово, оранжево и синьо. Най силно е синьото. Гранулки е.

# 153
Някой знае ли, дали кауфландския Ариел за бяло, който е с ленор /те са три вида - маунтин спринг, уайт флауърс и въпросния ленор фреш/, като състав е еднакъв с класическия, демек маунтин спринг? Интересува ме, дали е ощетен откъм някоя важна съставка, касаеща доброто изпиране... Гес е по съставите, ако може да даде едно мнение Embarassed

# 154
Ами и мен ме интересува тоз Ариел дето е в Лидл сега може ли да е с нещо различен от други видове - или да е с по -ниско качество.

# 155
Някой знае ли, дали кауфландския Ариел за бяло, който е с ленор /те са три вида - маунтин спринг, уайт флауърс и въпросния ленор фреш/, като състав е еднакъв с класическия, демек маунтин спринг? Интересува ме, дали е ощетен откъм някоя важна съставка, касаеща доброто изпиране... Гес е по съставите, ако може да даде едно мнение Embarassed
Пет вида Ариел има на нашия пазар: mountain spring, white flowers, touch of Lenor fresh, touch of Lenor fresh relaxed и color. Първите четири са за бяло и между тях разликата е в аромата. Има и други разлики, но не касаещи доброто изпиране. Примерно mountain spring и touch of Lenor fresh съдържат парфюмни капсули и PVP; white flowers и touch of Lenor fresh relaxed не ги съдържат. Откъм качество на изпиране и четирите вида са еднакви.

Днес в Кауфланд Бургас имаше от всички видове по много и то съвсем прясно производство - 9/2015 г. Въпреки добрата цена, не купих, защото нямам нужда, но който не се е наканил, да не чака последния ден.

Ами и мен ме интересува тоз Ариел дето е в Лидл сега може ли да е с нещо различен от други видове - или да е с по -ниско качество.
Не, не е с по-ниско качество. Произведен е в Румъния като всички Ариели за нашия пазар.

# 156
Гес, незаменима си!  bouquet Благодаря ти за инфото

# 157
Гес,

Може ли малко разяснение. Не съм следил редовно темата от известно време.

Ариела, който се продава на нашия пазар ощетен ли е откъм състав касаещ доброто изпиране спрямо немския?

Купувах доскоро мегаперли, но в Чист дом вече ги няма, можеш ли да ми препоръчаш аналог, пак на база добро изпиране.

Сърдечно благодаря!

# 158
Гес  Hug  bouquet  Благодаря  Hug
 Тогава защо и как Бингото пере по - добре от Ариела или аз си внушавам .
Имам останало в плика и една кутия и сравнявам . Отделно аромата на този Ариел ,който купих ми е задушлива и дразнеща . / На никой не пожелавам да има моите изострени сетива за мирис , вкус и т.н./

# 159
  • с/у ОколоМръсТното
Не ми се ще да ползвам често омекотител...за да не омирише новата пералня.А дали това силно ОМО може да я омирише с остатъчен аромат ?

Омерисването ще ти е най-малкият проблем.
Просто се откажи от тази химия, за да си запазиш пералнята чиста... Да, чиста, правилно ме прочете.

# 160
Ариела, който се продава на нашия пазар ощетен ли е откъм състав касаещ доброто изпиране спрямо немския?
Не.

Тогава защо и как Бингото пере по - добре от Ариела или аз си внушавам .
Нямам представа.  33uu

# 161
  • Варна
Сега ме накарахте да се замисля. Купувах го миналата година по това време.
На бутилката има само едни цифри - 41002766КО   13:12.
 newsm78

Към 6 лева беше май.

Да, произведен е на 10 април 2014 г. в Италия.
Само да ви уведомя, че на течните срокът на годност е по-кратък, отколкото на праховете - обикновено 18 месеца. Но на този за вълна и деликатни реално няма какво да му изтича - нито съдържа избелители, нито ензими. Докато е с правилна консистенция и мирише добре, може да се ползва. Ако се разслои (почти невероятно да се случи) или започне да мирише странно, трябва да се изхвърли.
Как от тези цифри разбрахте датата на производство?! Crazy

# 162
  • Sredets/Burgas
Тъй...
Изпрах една пералня дънки с италианския прах Felce Azzurra.
Aми... няма и помен от силния аромат  Simple Smile
Даже бих казала е променен...
Напомня ми много, да не кажа, че ми мирише на холандски Ариел, който имах преди мнооого време.
Естествено са малко по-твърди дрехите, което е нормално за концентрираните прахове.
Пени се съвсем леко...
Не знам защо си мислех, че ще е на пудра, а той си е прилично гранулиран.
Обаче със сигурност ще трябва да го пресипя в друга кутия, че иначе ми е трудно със сипването и дозирането...
Сигурна съм, че не е нищо особено, но някак кутията ми е... сладка!

Между другото взех си цветоулавящи кърпички, които са досущ като карфурските...
24 броя за 3лв.
Ще ходя да си взема още...
Тях най ги харесвам, но ми свършват...
Бях взела последните две кутии, които видях в Карфур Плаза, ама няма вече...
Винаги проверявам като влизам в някой Карфур, но там става все по-зле откъм асортимент.  ooooh!

# 163
Сега ме накарахте да се замисля. Купувах го миналата година по това време.
На бутилката има само едни цифри - 41002766КО   13:12.
 newsm78

Към 6 лева беше май.

Да, произведен е на 10 април 2014 г. в Италия.
Само да ви уведомя, че на течните срокът на годност е по-кратък, отколкото на праховете - обикновено 18 месеца. Но на този за вълна и деликатни реално няма какво да му изтича - нито съдържа избелители, нито ензими. Докато е с правилна консистенция и мирише добре, може да се ползва. Ако се разслои (почти невероятно да се случи) или започне да мирише странно, трябва да се изхвърли.
Как от тези цифри разбрахте датата на производство?! Crazy

Първата цифра е годината на производство (3 = 2013, 4 = 2014, 5 = 2015), следващите три - поредният номер на деня от календарната година (от 001 до 365/366), следващите четири - номерът на производствената площадка.

# 164
Ариел за цветно който купих тази седмица е произведен 2015г ден 247. Пресен, пресен.

Общи условия

Активация на акаунт