Перилни препарати и омекотители - 35

• 59 984
  • 717
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Та...какво за тази добавка https://www.google.bg/search?q=ariel+flecken+pulver&biw=1366 … SwKHTpFBR0QsAQINQ с изтрит баркод?

В кой софийски ДМ го има препаратът за спортни дрехи /става и за дрехи с мембрана, нали/?

# 496
Та...какво за тази добавка https://www.google.bg/search?q=ariel+flecken+pulver&biw=1366 … SwKHTpFBR0QsAQINQ с изтрит баркод?

Кутиите 500 гр. за бяло са им поизтрили кодовете. Предполагам, да не се стреснат клиентите колко е пресен. За цветно си беше ок, произведен 2014г.

Иначе добавката за бяло е гениална. Не мислех, че има и още степен по-бяло, ама имало. Лекета не ми се е налагало още да боря, но предполагам, че няма да ме изостави ако се наложи.

Добре че е темата, аз тук разбрах за нея.

# 497
  • Варна
Стига с тоя " филм, ", бре, няма такава дума в българския  #Cussing out #2gunfire Научете родния си език !!! Има толкова много думи...слой, пласт...Не е нужно човек да е завършил езикова гимназия.

# 498
  • София
Стига с тоя " филм, ", бре, няма такава дума в българския  #Cussing out #2gunfire Научете родния си език !!! Има толкова много думи...слой, пласт...Не е нужно човек да е завършил езикова гимназия.
Достатъчно е да е запознат с българския  тълковен речник, според който думата филм означава - Тънка, фина кожица, ципа, нежен пласт.

# 499
  • Варна
В речника на БАН няма такава дума, не вярвайте на други.В езиковата гимназия смъкваха цяла единица от оценката за използването на чуждици и прочие измислени думи.Когато човек използва родния си език, ще бъде разбран от всеки...дори от най-дивия селянин без образование.Много филолози изтъкват, че използването на чуждици и псевдо-български думи показва ниско ниво.Всъщност ви помагам с тази информация - не се обръщайте срещу мен  bowuu

# 500
  • София
В речника на БАН няма такава дума
Речникът на БАН (по-точно "Речник на българския език") по спомен беше издаден само до буква П или Р. Значи ли това, че в българския език няма думи с У  Laughing
Не ме разбирай погрешно. Филолог съм. Само че намирам за неподходящо място да дискутираме тук пуризма.

Всъщност влязох в темата, за да кажа две добри думи за препарата за спортни и функционални тъкани на Формил - изпра чудесно измърляните ръкави на якето на щерката. Изобщо не се образува пяна и ухае много свежо. С удоволствие ще си го ползвам тая зима, че миналата се измъчих с течния Формил за вълна - ако не пръскам видимите замърсявания с препарата за петна и не търкам предварително, нищо не изпира (говоря за връхните дрехи, не за пуловери).

# 501
Здравейте,
7.89 за Ариел/20 пранета/как е като цена?
Промоцията е в Лили и се чудя...
Другият вариант е в Лекси видях,че има прах и омекотител Май Форест за 10 и нещо .. Simple Smile

# 502
  • Варна
Не пишеш за колко пранета е тази цена.

# 503
Редактирах се  Simple Smile

# 504
  • Варна
Чудесно, може и да пробвам спортния Формил.Все пак тренирам кикбокс и колоездене...И все пак се чудя дали течните препарати не перат дори пот, както сам забелязах, и беше споменато в темата.
  Вчера случайно минах през кръстопътя ( Карфур ) и от чисто любопитство си взех 4 кг Bingo Starry Night за 10 лв.Но съм объркан и не зная каква доза да използвам ? Варненската вода си е твърда, но в моя район е 16 dH, според ВиК.Виждам 2 дози, според замърсяването, но не зная какви са за твърда вода...

# 505
  • Русе
Чудесно, може и да пробвам спортния Формил.Все пак тренирам кикбокс и колоездене...И все пак се чудя дали течните препарати не перат дори пот, както сам забелязах, и беше споменато в темата.
  Вчера случайно минах през кръстопътя ( Карфур ) и от чисто любопитство си взех 4 кг Bingo Starry Night за 10 лв.Но съм объркан и не зная каква доза да използвам ? Варненската вода си е твърда, но в моя район е 16 dH, според ВиК.Виждам 2 дози, според замърсяването, но не зная какви са за твърда вода...

За твърда вода се добавят още 40 мл. Пише го най-долу под много мръсните дрехи Wink 16 dH я брой за много твърда вода  Peace

# 506
Да, но твърда вода над 20 dH, а неговата е 16 dH, така че трябва да си ползва посочената доза според степента на замърсяване. Peace

# 507
  • Варна
На две места пише +70 и + 75мл, това също не ми стана ясно какво е и трябва ли да го използвам...

# 508
  • Русе
На две места пише +70 и + 75мл, това също не ми стана ясно какво е и трябва ли да го използвам...
+75 е за предпране, а +70 е за повече от 5 кг. дрехи.

# 509
  • София
Всъщност влязох в темата, за да кажа две добри думи за препарата за спортни и функционални тъкани на Формил - изпра чудесно измърляните ръкави на якето на щерката. Изобщо не се образува пяна и ухае много свежо. С удоволствие ще си го ползвам тая зима, че миналата се измъчих с течния Формил за вълна - ако не пръскам видимите замърсявания с препарата за петна и не търкам предварително, нищо не изпира (говоря за връхните дрехи, не за пуловери).
И това не успях да купя - в нашия Лидл го нямаше. Подновявам питането си в кой софийски ДМ мога да намеря препарата им за спортни и функционални тъкани.

Общи условия

Активация на акаунт