Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparça-Твоят мой живот "~Тема 106

• 108 740
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
Светлииииич  Hug Heart Eyes Grinning, предлагам да коментираме сезон 2 след края на серията по БТВ, че така може да се пообъркаме. Съгласна?

Дааааа,Арфичч Hug....то и без това тогава ще почне 40 серияяяяя...дават още озета.... Peace
Зариии Hug...всички гласове ги възпремам ,но този на Дито...цъъъъъъ....
Е, свиква се и с нейния глас.....  Много начесто са рекламите, ще си го гледаме до лятото сезон 1....
Арфи  Hug по моите сметки горе-долу една седмица ще гледаме серия и малко оригинал  ooooh!
Значи да си заложим към 28 седмици и то само при условие, че не започнат да го прекъсват, както направиха с Времето лети..... Про  Hug Heart Eyes Grinning, определено ни липсваш, я се задълбочи малко и се появявай по-често, стига с тези леки сериалчета....  smile3503 smile3521

# 31
Това да не е къщата в която живее Джиииии...Ди гледа много пренебрежителнооооо Shocked...нали търси записа... bowuu

# 32
Керито нещо много залита към Денизззз...да не му иска пари.... #Crazy

Дито да не дава интервюююююю Shocked

# 33
Да на всички въпроси, а Хазал каза, че никога не е яла калкан.... Джихан я убеждава, че въпреки многото грешки, които е допуснала трябва да се върне в училище, не е ходила от месеци. А Дилара помоли водещата да не ѝ задава въпроси за Джихан.....

Джандан и Харун се заяждат, но основно е признанието ѝ, че изключително много мрази Дилара.

И в началото момчето разказва, че майка му е добре и е излязла от комата....

Последна редакция: пн, 09 ное 2015, 21:52 от arpha

# 34
Охххх ,Дирка с този кок .... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!...много стил ,че нищо .

Тези стилисти така ли не прецениха../мое мнение/
Само една Гю , а донякъде и Джансу са до Джихан ,всичко останала баластра ...

Джандан яхна метлата ,Харун така си я води за  носа и накрая ще я "бутне" в Босфора Joy Joy

# 35
Охххх ,Дирка с този кок .... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!...много стил ,че нищо .

Тези стилисти така ли не прецениха../мое мнение/

Не стига ,че е кльоща...сори за израза  Praynig,ами на всичкото отгоре и с този кок мяза на жираффф... #Crazy Joy Joy Joy....и аз не разбирам тези стилисти какво искат да ни покажат.... Naughty ooooh! #Crazy
Не вярвам Джандан да се прецака,по вероятно е тя да прецака влюбения и загубен Харунннн... bowuu

# 36
Аз си мисля, че Харун засега го възпира само това, че е влюбен.

Хазалчето иска да я уважават, защото им е родна дъщеря, а Гюл ѝ казава, че няма как да стане, защото досега е натворила само гадости...

Харун хвали Дилара за интервюто и я пита кога ще бъде свободна, но тя казва, че няма д аму отговори сега....

Явно Харун не е казал на Джандан за компютъра и затова и двете с Дилара продължават да се чудят...

Озан благодари на Харун, че му е помогнал и че го има.... Разбраха се, че това остава тяхна тайна. Нещо и за баща спомена Озан, но ще разберем по-късно, с превода и тогава се промени погледа на Харун....

А Рахми показа отрязък от записа на Джихан и тогава издаде, че някакви приятели на Озан го направили....
 Weary smile3518 Ужас:

МАМОЧКА ГОДАМИ Я ТЕБЯ НЕ ЗНАЛА ДРУГУЮ НАЗЫВАЛА МАМОЙ

Я ЗНАЮ ТЫ МЕНЯ НЕ ХОТЕЛА

НО ПОТОМ ПРИЗНАЛА

Я МНОГО ОШИБАЛАСЬ

ЕСЛИ ДАЖЕ ТЫ МЕНЯ НЕ ЛЮБИШЬ И НЕ ХОЧЕШЬ ВИДЕТЬ Я ТЕБЯ ЛЮБЛЮ

МОЖЕШЬ НЕ ЛЮБИТЬ И НЕ ВИДЕТЬ ТОЛЬКО ПРОСТИ МЕНЯ ЭТОГО ХВАТИТ

Озан е напуснал училище... Моли Джансу да не го издава пред Джи и Ди.

Джихан пита Озан, ако Джансу е била на мястото на Хазал, щял ли е да покаже записа и дали има доверие на приятеля, който го е отрязал.....

Дилара казва, че бърза с развода и Джихан да върви където иска, ако ще и при Гюл.... Ужасна е и с какво отвращение му разглеждаше апартамента....

Последна редакция: пн, 09 ное 2015, 22:28 от arpha

# 37
Момичетаа , гледах 1 и 2 епизод от "Твоят мой живот" ,знаете ли къде има качени другите серии ? Няма значение дали е с бг аудио или с субтитри ? newsm78

# 38
Момичетаа , гледах 1 и 2 епизод от "Твоят мой живот" ,знаете ли къде има качени другите серии ? Няма значение дали е с бг аудио или с субтитри ? newsm78

На първа страница има линк...за сайта на Кей... Peace

# 39
Цитат
Разбраха се, че това остава тяхна тайна. Нещо и за баща спомена Озан, но ще разберем по-късно, с превода и тогава се промени погледа на Харун....

На мен ми се стори ,че Озан каза да имах баща като теб или де да беше баща ми като теббб...охххх...да знае какви ги натворииииииии...
Да видим сега с кого ще се срещне Джихан...кого ще изпрати Харун...Джихан поиска от Озан да се срещне с приятеля му ,на когото се е доверил толкова... #Crazy

# 40

Извинявай , много трудно ми зареждат страниците , може ли да ми го пуснеш тук този линк ? Благодаря ти предварително . Hug

# 41
Обявяват им апартамента на търг, кой знае какви ще ги върши Йози, как беше във фрагмента - качулка горелка и пачка с пари....

БУРАК, ТЕБЕ ОЗАН ДАЛ ВИДЕО, ТЫ ОБРЕЗАЛ, ОБРЕЗАННОЕ МЕСТО НЕ ПОЯВИТСЯ НИГДЕ?

БУРАК Я ДО СИХ ПОР НИКОМУ НИЧЕГО ПЛОХОГО НЕ ДЕЛАЛ. ЕСЛИ ЭТО МЕСТО ДОСТАВИТ ПРОБЛЕМЫ МОИМ ДЕТЯМ УБЬЮ ПОНЯЛ?

ПОНЯЛ

# 42
Йозки ще краде колата ...сигурнооооо...а пък Озанннн...майко мила ,заслужава един хубав бойййййй... box box box box

# 43

Извинявай , много трудно ми зареждат страниците , може ли да ми го пуснеш тук този линк ? Благодаря ти предварително . Hug

http://keiibg.weebly.com/paramparca-1-episode-bg-sub.html

Това е в Дейлимоушън...има линк и във ви бокса ,но ми излиза само 14 серия...по късно ще пробвам пак и ще ти пусна линк ... Peace

# 44
Видяхте ли Джанданката  как се втрещи ,когато Ди спомена за приятел  Shocked...голяма веселба ще пада накрая... Party Party Party

А пък този приятел на Озан ,без малко да се наака... ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт