Защо ли изобщо се разкразах, знам си аз, че това да гоня промоции не е за мен... Хората като лешояди обикалят и трупат в количките. Започвам да се разколебавам и за Хиполенд утре, но ми се искаше да има втора зимна грейка и тоалетна дъска (ако изобщо имат там) + някой подарък за Коледа за близките ни деца. 
Обаче много повтаря думички по негов си начин и се опитвам да ги помня, за да ги различавам после в изреченията. Еми не става все още ...
Аз на неговата възраст съм говорела всичко, но с преводач
баба ми.
)
. Та ми трябва нещо адекватно и не много скъпо. Ако е твърде скъпо ще я отложа. 
Иначе казва ДАААЙЙЙ! също така
Какво повече му трябва 
аз обикновено се оливам с пазаруването на дрехи, от детските магазини с дрехи излизам с поне три торби
Добре, че бързо ги износва
Но пък засега не мисля да давам, някой ден в не чак толкова далечното бъдеще се надявам да ги преизползвам
Две мои близки познати родиха наскоро, в събота бях на погача за 40тия ден и гушках съвсем дребосъче. Аз съм забравила какво е да са толкова миниатюрни, постоянно ме беше страх как му държа главата и си представях някакви ужасии. Как съм си подмятала моя нямам идея
И вчера една друга позната роди. Нещо започнах да се заглеждам в количките... луд умора няма
Но пък аз знам защо е така, май не съм разказвала, но пратихме дреб в русе при баба му и дядо му. Всички там са здрави и щастливи, а аз тука само аз си знам как се влача. Но в крайна сметка какво - на детето му е добре, а ако си го взема или няма да е с мен, защото съм на работа, или ще е болен и нещастен. И така...
). По някое време се присети и започва да обикаля апартамента и да ги вика - Баааа с една много сладка интонация нагоре.
Ние сме на четиривалентна и може би затова не съм се интересувала, но сега ме заинтригува.
От скоро проходи и на пръсти, голямо фръцкане.Препоръчани теми