Искам да кажа ... (61)

• 49 165
  • 839
  •   1
Отговори
# 90
Харесвам есента ако е слънчева. Искам лято, вечно лято.

Купих си зимно боти с подплата, леки и удобни. Още не съм сигурна, че са моите и май ще се наложи да купувам още едни обувки за зимата.
Лятото събрах 3 чифта сандали и до последно носих четвъртия, скъсаните защото бяха "моите" сандали.

Понякога ме е яд, че темата не е това, което беше. Преди съм влизала във форума само заради нея. Сега успешно преодолявам зависимостта си от форума.

# 91
  • Пловдив
Абе, да ви питам организирате ли  коледни тържества
за учениците с родителите от класа? Иде реч за парти
с DJ, тип дискотека, куверти и пр. щуротии... за деца 2 кл.
ми се вижда излишна суета и напън. Къде в гореописаното
е коледният дух ,че и веселбата... не вдявам?!
При нас има коледно тържество с парти, диджеи и прочее. Без родители. Някои години е всеки клас, някои години на випуск - всички първи класове примерно, някои години е цялото училище (в Панаира има палати които събират по цели училища, та там). Виждала съм и трите варианта, за тази година още нищо не са казали.

# 92
  • Варна
Честит имен ден на празнуващите!   Hug

Ах, този мой мъж! Каквото и да наготвя(рядко, но от сърце), все е доволен.
Много вкусни ги правя тези салати  Mr. Green, а днес-гювечета, тип "обери хладилник". Май само крилцата с пепси досега не ми е одобрил.

Жаки, като обясняваш за проблема на работа, аз пък скърцам със зъби, заради спиранките на тока през летния сезон. Най- дълго ни бяха спряли тока за около 27 часа(авария). Заради това имаме генератори-спасяват положението донякъде.

# 93
Аз някакви измислени пълнозърнести спагети спретнах, уж някакво шпецеле-мецеле щях да правя, само дето се оказа, че това, което имам си е чисто фиде, защо така съм се заблудила, не се знае. Използвах момента, че мъжът ми е на среща, за да... поготвя  Mr. Green То май аз напоследък се развихрям все като го няма... иначе чакам наготово  Embarassed Макар че онзи ден направих едни солени мъфини, станаха супер, пак ще ги правя, със сушени домати, риган, сирене и маслини.

И да се насладя на последните часове на Вип брадър. Обаче за зла беда миналата седмица имахме изненадващо гостуване и грабнах последната бутилка вино, та не мога да си сипя една чашка за лежерната вечер, трябва да си попълня колекцията.

# 94
Каква точно наслада намирате във Вип Брадър !?  Това за мен е една върховна олигофрения и минута не мога да й отделя.

# 95
  • ту тук, ту там
Жаки, може би има предвид, че Св. Мина е покровител на семейството и от там да го е навързала като празник.

Ох, да! Аз пък помислих, че е объркала дните, за този вариант не се сетих!  Grinning

Стейси, дойде ли ти колата? Караш ли? Simple Smile

За есента да кажа: точно за такава есен мечтаех и се радвам, че я получих!  Heart Eyes
А детето задрасква в календара дните до 20, когато били казали, че ще завали сняг!

Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 11 ное 2015, 20:58 от elleni

# 96
  • Ямбол
И аз го гледам.
Не е наслада чак, но ми е интересно и не ме е срам да го кажа.

Обаче се отказах от темата. там са някаква секта.

# 97
  • Mediterraneo
И аз гледам понякога. И Фермата гледам, и Х фактор гледам. Върховна наслада изпитвам от много по- различни неща.

# 98

Обаче се отказах от темата. там са някаква секта.
в темата са полудели Laughing гледам като мога, но с часова разлика и липса на бг. тв, не съм много редовна. Този ВБ започна добре, смешно, приятно, а сега е яка свинщина Laughing

Мър, тропни на съсед да помогне.

# 99
И аз гледам Вип Брадър. В темата на предаването вярно започна да става неприятно. По-големи караници от тези на съквартирантите в къщата. Чак наслада не ми носи, но ми е интересно.

# 100
  • Варна
Елени, не все още. Тези дни сме под пара и събитието се измества. До няколко дни стартираме новия обект. Но постоянно мисля за това. След първата обиколка ще се похваля,ако е за хвалене.

# 101
Върховна наслада? Жармен, доста си се объркала в епитета  Wink От съвсем други неща изпитвам върховна наслада, че ако щеш и обикновена такава.
Темата и аз не чета - още в началото беше много... пренатегнато там, инфантилно и както каза Лиляна - сектантско  Crazy, а и нямам време да я следя. Едно време в първите сезони на ББ беше друго - следях темата, гледах на живо, коментирах, ама имах безкрайно много свободно време. Ех...

Апропо, ти нали не гледаш тази олигофрения Жармен, не се притеснявай толкова за тези, които я гледат, всеки с мотивите си Peace

И между другото измислените ми спагети станаха доста добре, сега само трябва да си намеря мъжа, защото си забравих телефоните и багажа в колата, а не ми се слиза до долу  Whistling. Разбрахме се да си дойде сам, ако размисли обаче, не мога да му реагирам.

# 102
 А тема за Оруел или антиутопиите има ли тук ?
Скрит текст:
"Във времена на всеобща измама да говориш истината е революционно дело. - и тези говорейки я биват мразени от тези живеещи в заблуда."

Моята наслада е например Естас Тонне  
Скрит текст:

.

# 103
Харесвам есента ако е слънчева. Искам лято, вечно лято.

Купих си зимно боти с подплата, леки и удобни. Още не съм сигурна, че са моите и май ще се наложи да купувам още едни обувки за зимата.
Лятото събрах 3 чифта сандали и до последно носих четвъртия, скъсаните защото бяха "моите" сандали.

Понякога ме е яд, че темата не е това, което беше. Преди съм влизала във форума само заради нея. Сега успешно преодолявам зависимостта си от форума.

Тъкмо мислех да питам къде се изгуби. На мен много ми липсва Бърдс Флу....

# 104
Честит имен ден на всички именници ! bouquet

Ние днес правим 2 години тук .

Aз не съм гледала БГ ББ от 3 години поне ,а преди не изпусках сезон Simple Smile

Сега чрез една нет ТВ гледам 'Етажна собственост' , 'Столичани в повече' и 'Съдби на кръстопът' ,както и кулинарните канали и Нат.Гео Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт