Алчна зълва

• 43 903
  • 636
  •   1
Отговори
# 225
Не е манипулиране, а формулиране.В контекста на  финансова лоялност.

# 226
Не е манипулиране, а формулиране.В контекста на  финансова лоялност.
Peace
Щом минава...

# 227
Не искам да те обидя , но съпругът ти дава ли на зълва ти по 5 хиляди?

# 228
  • Варна
Абе, какви 5 хиляди, мен 5 лв ми се свидят моя мъж да дава на брат си, вие за 5 хилядарки говорите. Защото знам къде отиват в случая - на дъното на бутилката. И тука е същото - наливат се едни пари за пълни простотии.

# 229
Въпросът е да дадем идеи на авторката да преодолее нещата.

# 230
Не искам да те обидя , но съпругът ти дава ли на зълва ти по 5 хиляди?
Нито мъжът ми дава на зълва ми по 5 бона, нито брат ми ми дава на мен.
Но е имало моменти, в които взаимно сме си помагали, когато е имало належаща нужда за такава помощ.
Имало е моменти, в които съм разполагала с доста пари, но не съм била семейна. Тогава съм давала голяма сума пари на брат ми да си ги харчи.
Сега, ако имам такива възможности, каквито съм имала преди, не бих имала нищо против пак да правя подобни подаръци - както на брат ми, така и на зълва ми.
Но подчертавам подаръци. Когато и ако аз реша да дам.
Всякакъв род изнудвания не биха имали ефект, ако ще и парите да валят от небето.
Предполагам, че мъжът на авторката също възприема даването на такива суми на сестра си като подарък.
Пък авторката се дразни и не иска да прави такива подаръци.
Затова казвам, че не е проблемът в зълвата, а в това, че не може да заеме позиция пред мъжа си и да стигнат до решение, което да удовлетворява и двамата.  Peace

# 231
Може би има още нещо, което не споделя авторката..
Примерно моята зълва беше много арогантна и се държеше сякаш останалите са й длъжни.

# 232
Ами ето ти разликата - правиш подаръци ( в какъвто и да е вид ) когато ти решиш, а не когато ти изреват, че кредитите не са платени, че не могат да се купят самолетни билети, че не можеш да си позволят Айфон...
Ако на този мъж *чалъма* му е манипулиране и сестра му умело се възползва, то авторката да вземе да се научи и тя да го прави. Иначе не виждам как биха се оправили нещата. Той ще продължи да налива, тя ще продължава да се дразни докато един ден не и писне.

# 233
Не ме дразни това че се ощетява семейния бюджет. Дразни ме манипулирането и това че полагаме не малко усилия за тези средства, които се пилеят от трети човек без капка съвест. Обзавеждането на апартамента не е на дневен ред, понеже така или иначе нямаме намерение да се връщаме скоро.

И най-новата новина - сестричката се сдоби с нов смарт фон. Да и е честит.

# 234
Много умно ooooh! на авторката апартамента да седи необзаведен, че имало по важни неща - зълвата да ходи на почивка в Анталия ли беше къде беше и мъжа и" да прави бизнес, който не успява да задържи /понеже явно е накдърен/, ама не можел да бачка, че не понасял шеф на главата си, аи си***р ! Stop Stop Stop

Авторката да обясни на мъжа си, че вместо да спонсорира тези търтей, да вземе да обзаведе апартамента и да си живее там с жена си и детето. Сестра му и мъжа и", като иска нещо  да си седнат на гъ**вете и да си изкарат пари, като ги мързи - да се оправят с това което имат, големи хора са.

...

И най-новата новина - сестричката се сдоби с нов смарт фон. Да и е честит.

След това пак ли ще защитавате горката зълвичка  Thinking Горката тя, добре, че е милото братче да има последн модел смартфон, който би струвал горе-долу колкото 1 електроуред за дома /хладилник, печка и т.н./ Браво на братчето, че лиши семейството си от още 1 нещо за да има сестра му нов ГСМ!

# 235
Кой знае Дядо Коледа какво ще и донесе тогава.

# 236
Кой знае Дядо Коледа какво ще и донесе тогава.

Като за начало 5 бона и почивка извън БГ Laughing!

# 237
Стой и гледай как той хранрути сестра си, пък апартамента да чака.
Аз не мога да разбера друго - след като сте презадоволени, от финансова гледна точка, и можеш да изхарчиш 5000 лв без да се замислиш, какво те бърка финансирането на зълвата? До колкото разбирам минус 5000 лв не е фатално за доходите ви?

# 238
Скришно ли обработват съпруга ти, за да го мотивират за скъпите подаръци?

Само сестра му, или се включва и родителката им?
Какво говорите, хора, знаете ли как се вадят 5 хил.
Хайде, стига.
Моята свекърва и зълва бяха на същото мнение, че съм разполагала с достатъчно средства и аз, да си затварям устата.

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 22:06 от Анонимен

# 239
Стой и гледай как той хранрути сестра си, пък апартамента да чака.
Аз не мога да разбера друго - след като сте презадоволени, от финансова гледна точка, и можеш да изхарчиш 5000 лв без да се замислиш, какво те бърка финансирането на зълвата? До колкото разбирам минус 5000 лв не е фатално за доходите ви?

Да седи и да гледа как тя и мъжа и се трепят за тея пари и после същите пари да отиват за глезотии и издръжка на едни търтеи дето и пръста си не мърдат да изкарат някой лев, че и капризи - шеф да нямали ooooh!??? Ако ще е така мъжа й да мине на половин работен ден, ще изкарва таман колкото за него и жената с детето и ще има повече време за тях?

Общи условия

Активация на акаунт