Камъни в жлъчката - 3

• 134 452
  • 769
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia
Друг път не ги слушай Wink

# 451
Моля споделете от опита си.
При камъни в жлъчката може ли да се яде супа или баница с коприва или други. зелении?
Диета се спазва и няма проблеми, но не е включена коприва и други..

# 452
  • Sofia
Хапвай по малко и следи да няма болка.

# 453
Хапвай по малко и следи да няма болка.
Да, така ще направим. Проба, пък дано да няма грешка. Благодаря за отговора.

# 454
  • Бургас
Аз съм бременна в 9 месец и днес ме изписаха от болницата след прекарана жлъчна криза. Беше ужасно, боли много. За момента не мога да предприема нищо за жлъчката преди да родя, освен да закрепя положението, за да не получа нова криза. Може ли да ме посъветвате какво може да хапвам, защото се чудя каква храна да си приготвям, а в интернет чета много противоречива информация. В една статия един продукт го дават противопоказен, в друг разрешен.

# 455
  • Sofia
Прави си каши,пасирани храни,варени..
Леко раждане и здраво бебче bouquet

# 456
  • Майна Сити
Това ми го дадоха от болницата, преди да влезна да ме оперират, докато ми се успокои жлъчката. Мен ме дразнеха яйца, газирано, шоколад (макар че само черния ми правеше проблеми) и майонеза. Яж от разрешените храни по малко, защото не се знае твоята жлъчка на какъв кеф е  Wink
Леко бременеене ти желая и пухкав здрав финал  Hug

# 457
  • Бургас
Благодаря ви  bouquet
Четох доста какво може да се яде, но ми е малко трудно да измисля какво точно да си сготвя като ястия. Сутринта ядох нискомаслено кисело мляко с малко мед, овесени ядки и банан. Снощи майка ми сготви печени бутчета с печени картофи.
А ако ви заболи какви хапчета пиете? На мен ми изписаха 3х1 но шпа и при нужда 21 спазмалгон.
Връщам се да чета темата от началото

# 458
Благодаря ви  bouquet
Четох доста какво може да се яде, но ми е малко трудно да измисля какво точно да си сготвя като ястия. Сутринта ядох нискомаслено кисело мляко с малко мед, овесени ядки и банан. Снощи майка ми сготви печени бутчета с печени картофи.
А ако ви заболи какви хапчета пиете? На мен ми изписаха 3х1 но шпа и при нужда 21 спазмалгон.
Връщам се да чета темата от началото
Аз при криза пия 3 х 1 папаверин може с ношпа да се комбинира.
Много помага на гладно на равни части мед и сусамов тахан по 2 чаени лъжички, а е и вкусно Simple Smile
Но аз съм с планова холецистектомия.

# 459
Наблятай на червеното цвекло . За много работи е полезно

# 460
  • Бургас
Забравих да попитам може ли да се консумират ягоди - пресни и на сладко? Чудя се заради семчиците. Знам, че смокините са забранени, предполагам именно заради тях. Затова се зачудих и за ягодите

# 461
  • Sofia
Не е желателно,но ако много ти се ядат може да ги пресоваш и да прецедиш от семенцата,ще стане като кашичка,но пак ще е вкусно

# 462
  • Бургас
Сутринта пак получих болки  Tired Този път директно ме заболя в средата между ребрата, където е стомахът. След това ми се приходи по голяма нужда и изпражненията бяха зеленикави с нещо като черни песъчинки в тях. Възможно ли е да са песъчинки от жлъчката?! И дали въобще това е жлъчна криза , след като ми се прихожда по голяма нужда.

# 463
  • София
Да, възможно е. Моите кризи бяха такива.

# 464
  • Sofia
Да,възможно е.
Може да си изхвърлила песъчинки или камъчета.

Общи условия

Активация на акаунт