Камъни в жлъчката - 3

• 133 388
  • 769
  •   1
Отговори
# 615
  • София ж.к. Надежда 1
На мен не са ми изписвали да пия нищо.Трябва ли да ходя на гастро да питам или на хирург? Или да питам аптекарката (позната ми е) и тя да ми даде нещо?

# 616
  • Sofia
Втората ми тежка криза беше от домашен шоколад с рожково брашно Wink,така че и с него внимателно  Naughty
Може и з-то го бях забъркала на око,без мерки и сигурно съм предозирала и беше станал черен,но още не мога да започна да го ползвам...много се отвратих от вкусът и видът му Sick

# 617
Здравейте, на 12.06. ми отстраниха жлъчката лапароскопски. Вчера ме изписаха, въпреки че съм с постоянни и силни болки в цялата коремна област,като спазми. Мисля че е от газа с който надуват корема по време на операцията. Вчера започнах да изпускам газове но положението не се подобрява. От момента в който ме оперираха до сега нямам никакво подобрение, изписаха ми паратрамол за болката но не помага. Не мога да спя от болки. Хапвам крем супи и гледам да пия вода, но след хранене ме заболява още повече. Не знам вече кога ще отминат тези болки, не издържам повече. Оперира ме професор Владов във ВМА София, ако има значение. На 18г. съм.

# 618
  • Майна Сити
Чак такива силни болки съм нямала, моето беше като много силна мускулна треска. Казаха ли ти да пазиш диета? Докторът какво казва по въпроса? Изписана ли си?

# 619
  • София
Мен ме болеше. Чак сега, месец и половина след операцията, съм доста по-добре, но се старая да спазвам някакъв режим. Болката беше под гърдите - съмнявах се, че може да е рефлукс, или гастрит или нещо подобно.

# 620
Мен ме болеше два дни след операцията. След това с всеки изминал ден се чувствах много по добре но бях доста подута. Лекарите в болницата ми казаха много движение и аз почти не лежах така се чувствах много по добре. Относно храненето вече ям почти всичко без пържено,зеле ,бобови .

# 621
Здравейте отново. Прекарах си още 24 часа във ВМА.  Laughing В четвъртък наобяд болките ми станаха нетърпими и отидох в отделението, където ми слижиха някакво обезболяващо, от което много рязко ми падна кръвното и припаднах. След това ме сложиха на система и се почувствах по-добре, но решиха да ме задържат за още 24 часа. Казаха ми че болките ми са защото съм направила газова криза, т.е. не изпускам качествено газове. Дадоха ми няколко свещички и положението се оправи. Вчера сутринта ме изписаха и вече се чувствам почти чудесно Grinning Само да питам едно въпросче - вчера сутринта ми махнаха водоустойчивите лепенки,които ми бяха сложили преди да ме изпишат първия път. Сестрата каза,че мога да се къпя така,но имам шевове и се притеснявам да не се прецакам нещо. Според вас мога ли да се къпя така "на голо"? Laughing

# 622
Вече 2 седмици минаха от операцията ми. Днес напипах втвърдяване отвътре над пъпа. Вие имахте ли подобно нещо?

# 623
  • Sofia
Да,имах,ще се разнесе постепенно,спокойно Peace

# 624
Да,имах,ще се разнесе постепенно,спокойно Peace
  Мерси, Доли!

# 625
Може да е писано, но да питам пак: Става ли ви лошо от череши?
Аз се издувам и доста ме боли.

# 626
  • Sofia
Не,не ми става лошо,но понякога и аз получавам подуване,къркорене...с еспумизан минава Wink

# 627
Момичета,нормално ли е 10 дни след операцията едната рана още да боли?

# 628
Момичета,нормално ли е 10 дни след операцията едната рана още да боли?

Тази на пъпа мен ме боля най-дълго.

# 629
Мен тя не ме боли, тази в горната част на корема ме боли. И точно над нея имам нещо твърдо като топче...

Общи условия

Активация на акаунт