Кауфланд / Kaufland- тема 15

• 131 235
  • 764
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
аз хвърлих око на табуретките, тип ракла, от 14.99, на първо време ще ги ползвам за играчки. тая товароносимост 130кг. ми е чак невероятна, мислех че вътре са от картон...някой има ли такава, отзиви?

# 541
  • Пловдив
аз хвърлих око на табуретките, тип ракла, от 14.99, на първо време ще ги ползвам за играчки. тая товароносимост 130кг. ми е чак невероятна, мислех че вътре са от картон...някой има ли такава, отзиви?
Не са от картон, плоскостите са нещо като плексиглас. Стабилни са и издръжливи  Peace.

# 542
  • Варна
Не са от картон, плоскостите са нещо като плексиглас. Стабилни са и издръжливи  Peace.
видях, че ги продават същите в емаг, пише че са от МДФ, значи наистина са стабилни. дано да има хубави цветове, и ще взема 2, за тая цена са супер. иначе кошовете за играчки у нас се трошат много бързо и ми писна да давам пари

# 543
  • Плевен
Привет! Аз си набелязах достатъчно неща, според мен ако ви е необдходимо нещо ще си харесате.
От миналата седмица си взех етажерката.

# 544
Табуретка тип ракла си купих от Кауфланд на промоционална цена през пролетта.
Не я ползвам толкова често, но сега същите ги видях в китайски магазин почти на цената, на която я купих. Имаше различни цветове.

# 545
Табуретка тип ракла си купих от Кауфланд на промоционална цена през пролетта.
Не я ползвам толкова често, но сега същите ги видях в китайски магазин почти на цената, на която я купих. Имаше различни цветове.
т.е в китайския има по голям избор ли? А ако няма китайски?
Много малки ми се виждат 38 см куб? Ако е за играчки, само дребни неща май ще побира.

# 546

т.е в китайския има по голям избор ли? А ако няма китайски?
Много малки ми се виждат 38 см куб? Ако е за играчки, само дребни неща май ще побира.

Да, преди месец ги гледах - забелязах червени, черни, ярко зелени и черни.
Големината е нормална като за табуретка.

# 547
Най вероятно е дискутирано, но да попитам отзиви за електрическите четки за зъби, че щерката иска а аз не съм убедена.

# 548
  • София
Харесаха ми цените на портокалите, бирата Ариана и яйцата. Може би и маслини. Друго оттам няма да си купя.

# 549
  • София
Много неща хубави тази седмица, маслото немското, Дуч пиленце, козе сирене Маджаров, капсулите на Долче густо. Чудя се и аз за табуретката и формата за кекс и мъфини. Wink

# 550
Харесаха ми цените на портокалите, бирата Ариана и яйцата. Може би и маслини. Друго оттам няма да си купя.

за маслините въобще не гледам по др магзини а си взимам от мястото където работя ....... дребни , приятно солени за 5,50 лв просто супер а и мн и купуват хората ....... !

# 551
  • Варна
Здравейте, някой с впечатления от посудата на Luigi Ferrero ? В момента ги има на промоция в брошурата.

# 552
Връщам се сега - голям пазар му ударих  Laughing

Купих 4 табуретки - много съм доволна - събират сума ти излишни нещица, дето все им се търси място Laughing Котешка тоалетна няколко пакета, маслини, 2 от големите тави на Фереро, че от предишната промоция я изхвърлих вече (тези ще ги пазя повече уж), големината им много ме устройва за пици, но явно трябва да се омазняват като се ползват, за да не им заминава така бързо покритието. Тигана им от същата серия, го ползвам отдавна - не е мръднал, няма драскотина даже ( но винаги с мазнина го ползвам, а и ми се струва, че на тигана покритието е много по-добро, от това на тавата). От тоалетната хартия грабнах едно стекче, тостер на Краун, зеленчуци разни, сапуни...и едва се прибрах  Mr. Green

# 553
При вас как са портокалите? При нас са едни огромни и ми се струва, че са само кора.
Взехме маслини, брашно от лимец, краставици и др. непромоционални стоки.

# 554
  • Стара Загора
Имаме дълбок тиган на Luigi Ferrero, нямаме оплаквания от него.

Преди месеци си взех спален комплект от Кауфланд, пак на промоция и пак на същата фирма май като тези, които тази седмица са на промоция - изключително хлъзгави чаршафи и много неудобни. Моя роднина също си взе тогава и тя не е доволна. Не знам сегашните дали са същите.   

Общи условия

Активация на акаунт