Кауфланд / Kaufland- тема 15

• 131 150
  • 764
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Отзиви за бархентните чаршафи, моля...
Погледнах ги в магазина и ми харесаха. Подчертавам, че не съм си купила, та да съм съвсем категорична в мнението.

# 631
Отзиви за бархентните чаршафи, моля...
Погледнах ги в магазина и ми харесаха. Подчертавам, че не съм си купила, та да съм съвсем категорична в мнението.

bouquet

# 632
  • Около Костинброд
Някой купувал ли е от нагревателите за вода на Сапир?

# 633
колебая се между персил ( никога не съм го пробвала но съм чула че е мн добър а и сестра ми ползваше само че внесен от германия ) и ариел който съм го пробвала  само че капсулите ..... отзиви ,може ли ?

# 634
От Персил не съм доволна. Ариел капсули не съм ползвала доста отдавна. Прахът ми харесва обаче.

# 635
гледам че парти грила е пак на 19,90 и сега отивам да взема ако не е свършил пак

# 636
гледам че парти грила е пак на 19,90 и сега отивам да взема ако не е свършил пак

Ще очаквам отзиви! bouquet

# 637
Споко! Те вече са по толкУз с трайна цена от около 1-2 години- грил/пържолник.
Капака не ми харесва- не се захваща никъде, просто си го вдигаш целия
/приспособихме "захват"  с коркова тапа/ но така и не стигаме до нея.
Не ми харесва и дръжката как влиза под ламаринтата, ма това са бели кахъри.
Общо взето съм доволна.

# 638
  • Варна
Взех Персил за бяло,от този който е на промоция, ще споделя мнение после. Сестра ми е взела уред за сандвичи на 50% дано да е читав  Praynig

# 639
  • Варна
Отзиви за кафето Melitta на зърна, което е на промоция тази седмица?

# 640
  • Sunshine state
От грила съм много доволна. Аз си направих гаф- мих му тавичката в съдомиялната и стана на дупки. Simple Smile

# 641
за капака - той си се повдига така и при тези от преди 20 г и повече , струва ми се че ламарината ( ако правилно се изразих) е мн тънка  newsm78 но за цената си заслужава , взех и от кафето 250 гр на нескафе което върви по 12-13 лв на места, от месото на 4,89 направо един не распечатван плик от близо 3кг иииии от сушилниците за дрехи зза 9,99 явно са останали от мин седмица , не видях само персила който бил на 18-20 лв  Thinking

# 642
  • Sunshine state
Не е супер тънка ламарината- имах един с такава,ужасеен - разпадна се на 2рия месец. Този ни е от 4 години и се ползва ежедневно. Peace

# 643
  • оттам, откъдето започва България
 Hug И аз съм доволна, успях да си купя чорпогащник 40 den. Само един беше останал от черните и точно моя размер.  Peace Взех и китайско зеле на 0.44 лв. за кг.

# 644
ама какви са тези чорапогащници за 4 лв ?!

Общи условия

Активация на акаунт