МОНОДИЕТА - тема 15

• 81 642
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
Аз съм малко кг - 48, не че 500 г е малко количество.
И в моното не са водещи калориите.

Направо се чудя какво сваляш с тези 48кг  newsm78 newsm78 newsm78?

# 211
# 212
Аз съм разочарована, бях на мляко умрях от глад и накрая качин 300 гр.
Да бях на нещо др да, ама на мляко.

# 213
Здравейте, момичета  bouquet
Аз не пиша, че вече не съм на моно..
На някакъв мой измислен режим съм - хапвам месо, яйца, извара, салати, плодове и кисело мляко.
За сега не свалям, но и не качвам, което ме устройва.
Иначе на фитнес си ходя всеки ден  Flutter

Решила съм живот и здраве от 02.01.2016 да започна моното на В.Червенкова, но този път точно както си е дадено - по 2 дни, като ще сменя само рибата с яйца  Peace
Та, това е от мен.. ще гледам по празниците да не се отпускам много, че да не кача сваленото до сега.
Успех и междувременно ще минавам да ви наглеждам  bouquet

# 214
Onе's, разочароваш ме... Tired

# 215
DeVa Писна ми моното просто. Затова посмених режима. Чувствам се добре, не прекалявам с количеството и не качвам  Peace
Скрит текст:
Иначе друга причина е, че в личен план ми се случват ужасно много неща.. Все хубави за щастие и в момента не ми е до определен режим. Почти всяка вечер съм и на ресторанти, така че алтернативата месо+салата засега най-много ме устройва.
 П.С. Като си замине "виновника" за постоянните ми излизания за чужбина на 02.01. веднага се мятам отново на моно! Ще ставам 58кила! Решено е!  Mr. Green

# 216
Момичетаааа,и аз Ви чета редовно.Поздравления за резултатите ,а след НГ ,мисля 03 или 04 януари и аз да пробвам моното на ВЧ така,както е дадено по 2 дни.
Желая Ви здраве и весели празници!

# 217
Здравейте момичета! От 3ти януари и аз съм тук с моното на Ваня! Решила съм да се разделя с 10-12 кг, пък ще направя колкото врътки е нужно, за постигане на целта! Simple Smile Весели празници!  Hug

# 218
  • Варна
Здравейте, момичета Simple Smile Предполагам няма други луди на диета по празниците, и вероятно ще си пиша сама, но нищо, ще ви изчакам  Grinning
Ще опитам по-накратко - никога не съм била на монодиета, но заинтригувана от резултатите на Ваня Червенкова, реших да пробвам. Големият ми син /на 11г./ се присъедини, тъй че сме двама. Целите ни са сходни - да свалим по десетина кг. Започнахме в понеделник, 28.12, но тъй като ми се вижда адски трудно два дни да ядем едно и също, решихме в крайна сметка да не следваме стриктно диетата на ВЧ, а да си направим своя, да изпробваме най-различни продукти по един ден, за да видим кои ни понасят най-добре и от кои сваляме повече /доколкото прочетох тук в темата има и други хора, които си следват своя собствена монодиета, като всеки ден сменят хр.продукт/.
Та първия ден на картофи ми беше супер, не изпитвах глад, синковеца обаче нещо не му допадна, и вечерта сгафи с 1 ябълка. на другия ден аз бях -1400, а той -700 грама. Вчерашния втори ден за мен беше ужасен, тъй като не обичам месо, още по обед ми се гадеше от това пиле, вечерта се наложи да топя месото в малко дижонска горчица, иначе не можех да го преглътна. За сина обаче беше мн вкусно, тъй като обожава месо. Резултата тая сутрин беше за мен -200, за него -300. Днес трети ден започнахме с кисело мляко /сметнах за най-удачно да ги редувам два белтъчни дни на един въглехидратен/, пихме по един огромен айрян, и не след дълго и двамата се озовахме във ВЦ-то с рядко щастие, странна работа. На обед вече бяхме адски гладни и минахме на кашкавал /щото нали уж все млечни продукти, би трябвало да се разграждат от един и същ ензим, нали такава е теорията на Ваня/, но сина е гладен и от кашкавала и сега за вечеря пак мина на айрян, май и аз така ще направя. Интересно ми е утре какъв ще е резултата, въпреки смесването на кисело мляко и кашкавал.

Това е в общи линии, ако на някой му е интересно, ще споделям как върви диетата у нас.
Ако виждате някакви сериозни грешки, които допускам /все пак вие имате стаж в монодиетите, а аз никакъв/, моля да ми ги посочвате.

Весели празници от нас, и повечко минусчета на кантара за всички диетуващи  Simple Smile

# 219
Бе кой нормален човек започва диета на 28.12? Laughing
Я си срещнете новата година, пък после я захващайте! Peace

Все пак - не е едно и също, мляко и кашкавал.
Или само едното, или само другото.
Затова е моно, една храна.

# 220
  • Варна
хаха че не сме нормални е ясно  Laughing но утрешния ден не ме притеснява, тъй като вероятно ще си остана вкъщи сама с децата, ММ в чужбина, и двама от трима щом сме на диета, няма да готвя хаха ще изкараме НГ на зелева салата с моркови Laughing тиквениците и баниците, дето ги изядохме по коледните празници стигат  Simple Smile

иначе за млякото и кашкавала съм съгласна, но какво да се прави, сбъркахме вече, утре дано издържим на предизвикателството "салатен ден" Simple Smile

# 221
Яжте салати на корем! Grinning
Успех! Hug

# 222
BoBoDes успех с диетата!
На мен ще ми е много интересно как се развиват нещата при теб,дано да са с минуси на кантара.
Аз не съм правила монодиета,все и се каня,затова не мога да съветвам.

# 223
  • Варна
благодаря момичета  Hug засега има минуси, но се чудя доколко са реални резултатите, тъй като от 27.12 съм в МЦ, пък тогава нали има задържане на вода...но след седмица ще стане ясно Simple Smile
на мен ми е още по-интересно и как една и съща храна /макар и в различни количества, той яде повече  Rolling Eyes / се отразява на мен и на сина, различен пол, различна възраст...Simple Smile

# 224
Сега забелязах, че съм писала в много стара тема. Embarassed Местя си въпроса тук:
Някой правил ли е диетата на Ваня Червенкова, която според мен си е моно диета?  Peace

Общи условия

Активация на акаунт