МОНОДИЕТА - тема 15

• 81 645
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
Сега забелязах, че съм писала в много стара тема. Embarassed Местя си въпроса тук:
Някой правил ли е диетата на Ваня Червенкова, която според мен си е моно диета?  Peace

Почти всички в темата правят основно тази диета.

# 226
  • Варна
хм въпреки смесването на мляко и кашкавал, пак сме в минус - аз с 400гр., синковеца 700. до тук за три дни аз съм общо 2 кила минус, а той 1.700
днес обаче пътищата ни се разделят хаха той реши да направи още един ден на кисело мляко, а аз съм на салати, желая си успех  Laughing

# 227
Здравейте,

Денят с висока мотивация дойде и при мен. Имам да свалям 10-12 кг.  Embarassed
Ще правя монодиетата на Ванчето. Всичко почти ми е ясно. Искам до попитам обаче за начина на приготвяне на продуктите и какви допълнителни съставки /зехтин, сол и т.н/ мога да ползвам.  Например днес ще ми е първи на кортофки и се чудя как да съм хем на картофки и хем да са ми вкусни, щото да ръбам сварени картофи няма да ми е много гот  Grinning

# 228
Всичко може. Варено, печено, пържено дори. Аз ги права варени и после си ги овкусявам с чубрица, оцет и масло. Като за картофена салата. Но без лук, майонези или други сосове.

# 229
Записвам се и аз. Започнах я от вчера. Първия ден мина добре - печени картофи със сол и черен пипер, днес май ще ги пържа. Тръгвам от 63-64 кг, искам да сваля 7-8 кг. Успех на всички.

# 230
Благодаря ви, момичета! Simple Smile

Закуско-обяд: Варени картофи със зехтин, сол и черно пиперче. Ааа, преди това изпих един билков чай без подсладители и мисля да си пия и няма да пречи.

Следващата порция мисля да е печени картофи с червен пипер и сол.
Чакам с нетърпение дните с пиле и мляко, защото обичам и двете. Е, и риба обичам, но по 2 дни риба не знам как ще ми се отрази. Mr. Green

# 231
Чай може по много, без захар.
Кафе също. Без сметана и захар.

# 232
  • Burgas
Здравейте и от мен,
първи ден на диетата на Червенкова съм.
Картофите съм ги приготвила и малко бях забравила аналгина и вит.С , и пих ибупрофен и течен вит.С това имам, утре по предписание.
Кафето си го пия винаги с много мляко и захар, сега съм ограничила до малко мляко и малко захар. Знам, че не е по предписание, и се надявам да не се отрази много. Бая килограми имам да свалям.
Пожелайте ми успех

# 233
Какъв аналгин и ибупрофен??? Shocked
Аспирин се пие, но ние тук го пропускаме.

# 234
Аз също не вземам аспирин, само вит Ц - по може. 3- ти ден, менюто е печено пиле.
Искам да попитам, маслини може ли със зеленчуците? А гъби?

# 235
Здравейте! Включвам се при вас с моното на ВЧ. Днес ми е първи ден.
Лятото уж щях да я започвам като мотивация имах приятелка свалила много с нея. Започнах и на първия ден спрях защото ми стана много зле. Днес пак започвам и се надявам да не се проваля, въпреки че от сега ми се повдига от картофите.Сварих ги с малко сол, олио и черен пипер-добавих и малко лимонов сок.  Sick Много са ми слаби ангелите, а имам много да свалям...миналата година бях доволна от килограмите си, но малко по малко тръгнаха нагоре и не се понасям. Не се чувствам добре. Гледам много да не мисля, че съм на диета защото се чувствам много зле. Доста мислих и дали да пиша тук, но май е по-добре в компания! Приятен ден!  bouquet

# 236
И аз днес съм на картофки Grinning
След НГ празници трябва да има малко разтоварване.
С картофите веднага влизам в релси. Peace

Успех на  всички! Hug

# 237
  • Sofia
И аз съм от днес Laughing
Успех на мен и другите,които я започват Hug

# 238
Е, супер! Ще си вървим заедно! Само аз да не изостана... Нито съм се теглила, нито съм се мерила, но дано усетя разлика в дрехите! Днес цял ден се чувствам гладна и се наливам с вода даже си изтеглих приложение, което да ми напомня да пия  Laughing Тази сутрин изпих и един зелен чай/не знам правилно ли е/.

# 239
Здравейте! Утре започвам диетата на ВЧ. Всичко ми е ясно, но пилешко не ям-с какво мога да го заменя? Предполагам с друг вид месо и яйца?

Общи условия

Активация на акаунт