Топло есенно слънце още пече, а мамите от ИБ се оглеждат за коледни играчки вече

• 32 199
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
Меци, Hug Hug Hug. Друго незнам какво да кажа. Това не е реално просто.... Sad

# 121
  • Северозапада
Меце  Hug

# 122
  • София
Лелеее Меци, каква е тази черна серия, какво е това чудо  Cry Sad ooooh!.....то да не смееш да се отпуснеш. Много сили и прегръдки, да се оправя бързо Емка, с кърмата ще пазиш Здравко.
Сигме, успех в избора. Ти си знаеш най-добре какво търсиш и как се чувстваш там. Аз съм живяла и на първи и после на последен 19 етаж, има си и много предимства. Mr. Green

# 123
 Меци - оле, пак болница, бързо да се оправи Ема и без усложнения  Praynig Hug.
 Сигме - вярвам , че ще вземеш най- доброто решение за вас двете , стискам палци  Heart Eyes.
 Кокоси- стискам палци за изпита.
 Петьофи- честита половин годинка на Жорко , значи ти си казала за първото зъбче , а то вече и второто излязло  Heart Eyes.
 Дафито тази сутрин се събуди в пет и половина , много настояваше да и направя попара .Първо помислих , че бълнува нещо , но не заспа , така че станахме и правих , изяде почти четири сухара .А снощи уж добре вечеря , после пак легнахме и сме заспали здравата и двете , не сме чули алармата , та ММ ни събуди малко преди осем  Crazy.
 В петък и аз успях да накупя подаръци за трите племенника и за Дафито от Хиполенда .При нас пролетта е сезонът за рожденниците , имаме около два месеца време да се съвземем от коледно-новогодишното охарчване Crazy . И сега както съм без  доходи ще са по-скоро символични подаръците за големите .

# 124
  • София
Мец, Tired Hug  Hug

# 125
ponyo, дай идеи за подаръци, какво взе че имам да купувам доста за деца.

# 126
  • В къщурката на хълма на феите
Форестче не ходим на градина.. Вкъщи се гледаме само тази седмица трябваше да ходим на рехабилитация, но чакам резултат от изследванията, че много време не сме ходили и поискаха да направя нови.. Буквално с хора не я събирам - само бабите, баща й и аз.. Ходим на разходка в най-топлата част на деня, но не по площадки и детски кътове, а само ходене или й давам да бута Здравко в количката.. Август правихме хомеопатична схема за подсилване на имунитета, пие сироп от бъз.. След всяка разходка пръскам морска вода в нослето йи тантум верде в гърлото, както и на другите вкъщи.. Вече хал хабер нямам какво да й давам и как да я закрепя..

# 127
  • Sydney
mecani провери Имунобор, с бета глюкан е и ако лекарите преценят може да й го даваш...

# 128
Меци, мила....аз съм сигурна, че не на 100, ами на 100% процента павиш всичко по силите ти, че и отгоре...Дано се спрат тия болести вече!  Praynig Hug

# 129
 Меци - правиш всичко каквото трябва , но децата са различни , някои боледуват по-често , дано вече е по-добре Емка- семка  Hug.
 Ния - ами на едната племенница купих бинокъл ( тя скоро става на осем ), на децата ( момиче на осем и момче на десет) на сестра ми да призная търсих подаръци ,които са леки ( пращам далечен колет , трябва да е под един килограм , че иначе скача много цената )- взех им печати,на които сами ще си рисуват това ,което се отпечатва ; бои за лице ; на племенницата малка кукла  , а на батко и лупа ( исках компас , но не можах да намеря  ).Отпреди съм им купила няколко книжки- комикси , че не им остава много време да упражняват българския и да са леки четивата  Crazy. На Дафито и взех още конструктор ( все не ни стигат частите на нашия, гледах да е съвместим) и пластелин (колебаех се между него и бои за пръсти ,но реших , че цапаницата ще е по-малка ) .Аз като цяло съм фен на нещата които децата да се учат да работят нещо с ръцете и когато са били по- малки такива неща съм избирала , но пък в крайна сметка децата са си деца , малко са нещата които ще ги разочароват .Миналата година поръчахме диско топка от спортс директ за по-малката племенница , е голям хит се оказа , сега стои плътно до телевизора и се пуска винаги когато сме на гости , сега не съм сигурна че този бинокъл ще задържи интереса толкова дълго време . Олях се малко , но наистина избирането на подаръци  ми е голяма страст  Mr. Green. Сега на нова година се очертава да сме с доста деца( само момичета ) и ще им взема книжки за оветяване и флумастери ( с тези подаръци съм се убедила че грешка няма , винаги може още  , количките , стикерите също са универсален и харесван подарък ) .

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 13:15 от ponyo

# 130
 ponyo, благодаря за идеите  bouquet

# 131
  • София
Ponyo, дай линк за диско топката.

# 132
  • Варна
Меци, ще се закрепи Емка . Просто трябва време, колкото и тъпо да звучи ...
Днес ставам на 26 г. , почерпете се с по нещичко за мое здраве Simple Smile Пожелавам си единствено здраве, за да мога да си гледам детенцето . Всичко друго се постига Simple Smile

# 133
  • Sydney
Arven_89 Честит Рожден Ден Simple Smile

# 134
Арвен, Чести Рожден Ден! Бъди здрава, обичана и много щастлива !  bouquet

П.С. Аз съм се замислила да си вземем коте  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт