Топло есенно слънце още пече, а мамите от ИБ се оглеждат за коледни играчки вече

• 32 201
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
  • shumen
Поспаланче,браво на Вас.Днеска и тука времето беше страхотно и само,ако не беше гадния вятър щеше да е още по добре.И ние също се разходихме добре.
За къща на село и аз си мечтая.

# 106
  • В къщурката на хълма на феите
Бърза куиз викторина познайте къде съм..
Отговор А: с Ема в болницата пак
Отговор Б: с Ема в болницата отново
Отговор В: с Ема в болницата за пореден път

Следобед след сън се разповръща и така вече 6 пъти, че днес я храних аз с общи прибори и храна, та и на мен драйфа не ми мърда само не знам колко дни е инкубационният период /Цветенце помня, че ти беше карала същия зор, да ми кажеш как се справи с кърменето, пи ли нещо и т.н./ другото е, че се моля само Здравко да не накачи.. Докторката каза, че нищо не мога да направя освен да си мия ръцете и да се моля да ни подмине.. Все едно ще стане.. Ебаси подаръка за рождения ми ден получавам.. Сълзи не ми останаха.. Ей сега ги пролях всичките докато слушах 10 минути как Ема пищи докато й слагат абокат.. За протокола боли са я на три места докато поставят нещото.. Мисля да се преместим вече в болницата, хората ни познават, пък и ние редовно сме вътре.. Този път не мина и месец от предния ни престой..

# 107
Ех, Меци, направо не е истина, дорева ми се ooooh! Милата Ема Hug Много ви се насъбра, ужасно е, но бъди силна и до 2-3 дни да сте си вкъщи. А малкия Зузко, да не се заразява Heart Eyes

# 108
  • Велико Търново
Ох, Мецко, от къде ги намирате тези вируси  Confused А сте в болница, защото там ти е по-спокойно за Ема или защото те е страх от обезводняване?

# 109
Уфффф Мецииии..... мамка му и сюрпризи.....Ще издържиш и това, ама що да е. Айде: късмет! И дано скоро сте си в къщи.....

# 110
Яже докато повръща Ема не може да пие лекарството за епилепсията, а ако не го пие, пристъпите няма какво да ги овладява .. Мецан не искаше да я оставим в болницата, но реално вкъщи не можем да я лекуваме, а риска е много висок .. Преди малко се сменихме с майка ми - аз се прибрах при Здравко, тя остана с Ема .. направо ме е страх да си помисля как ще реагира дребосъчката като отвори очички и види, че ме няма Cry Cry Cry

# 111
  • София
Изключително неприятно Мецо. Ти баница раздаде ли? Дано бързо излезе детето и вас да подмине

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 08:56 от magnet_for_happiness

# 112
Магнитче водосвет за здраве правихме и отеца каза, че било достатъчно, ама явно не е.. Ще раздам и отделно като Ема се прибере..

# 113
  • София
Оффф ужаааас Мец какво е това чудо при Вас направо незнам. Не е човешко просто.

# 114
неземно ..

# 115
  • Сливен
Меци, толкова съжалявам да прочета , че отново ви се случват лоши неща  Hug, дано скоро всичко да мине  Praynig
Сигме, искрено ти пожелавам да намериш най-доброто решение  Hug
Живяла съм и на пъви, сега сме на последен (шести) етаж, за топлото определено пследният е по-добър вариант и с нашето евтино парно от ТЕЦ-а, за 60лв на месец вкъщи става много топло, децата се разкарват само по гащи.
Теди, пожелавам ти повръщащата одисея при вас да приключи по най-бързия начин.
Тео втора вечер спи от къпането до 6,30ч. сутринта, дано пордължава така, не че има пълно щастие и двете вечери Ивайла ме събуди, та ходих при нея да я доприспивам, понякога ММ става вечер да ме търси - кърмя ли , или съм при нея.
Хубава нова седмица  Hug

# 116
Мецанче, дано за ден-два се съвземе Емка и се приберете вкъщи  Hug

# 117
Меци, съжалявам да прочета подобни неща пак...Ема като е здравичка, ходи ли на градина? Явно много й е паднал имунитета щом толкова често боледува. Не знам какво да те посъветвам. Говори с лекар за някаква подсилваща терапия за имунната система....Прегръдки !

# 118
# 119
  • Sydney
pospalancho Благодаря за темата, хубава Simple Smile
mecani не знам какво да кажа вече, освен сили  Hug

не съм чела повече...

Общи условия

Активация на акаунт