Топло есенно слънце още пече, а мамите от ИБ се оглеждат за коледни играчки вече

• 32 199
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
  • Северозапада
Сигма, ние сме на 4-ти етаж на "Цар Борис". Постоянен шум и прах е нищо, че сме по-високо. Ако, докато чакаш муньото, ти изпадне нещо вътрешно, по-добре него вземи. Ако пък смъкне цената и  другото те устройва, ще ти честитим нов дом  Praynig

# 91
  • shumen
Аз пак казвам имам позната,която са на първия етаж и не са доволни.Отдолу е мазе,и входа не го затварят и зимата у тях каквото и да гори е кучи студ.

# 92
Сигме, пожелавам ти на пук на муньо да си намериш скоро на по-добър етаж и на по-сносна цена по-хубаво жилище....да не се налага ремонт. Само чистиш, обуваш чехлите и влизаш!..... Praynig

# 93
Защото съм притисната и с парите. Все пак ще се закопая с кредит за 27 години. Все ми се иска хем да е хубаво, хем да е евтино. Не искам да местя детето от района, пък и на мен ми харесва. Работата ми е на 4 спирки. Въобще на моменти не мога да спя от притеснение, че няма да се справя.

# 94
  • shumen
Сигме,изчакай,ако можеш още.Може да излезне и нещо по добро на сносна цена.

# 95
  • София
Сигме, успех!
Аз се родих откакто живеем на 1 етаж. Всичко ми е много по-лесно. Особено около деца, колички, колела. А и ММ постоянно мъкне машини и кабели нагоре-надолу.

# 96
Определено 1-ви етаж е по-добре от последен. Ако пък и мазата ти е под апартамента е райски рай Wink Ние сме се родили -котела е долу в мазето ,на пелети , веднъж седмично някой слиза да му почисти пепелника , а у дома чисто и топло Flutter

# 97
  • София
И аз не бих купила на 1 етаж. Отвратително ми е. Няма да мога да спя. Сега сме на булевард и е някакъв кошмар от мръсотия. Искам вътрешна улица и може да е на 2 - 3 етаж и да има асансьор.

# 98
Алекс, то всички искаме така, но това си има цена. Предпочитам да направя компромис с квадратура и етаж, отколкото с квартал.

# 99
И правилно разсъждаваш.Местоположението е най-важният критерий в търсенето на имоти.

# 100
Ние живеем на 1-ви етаж. Обаче съседите от входа събраха пари да се кандидатства по някакъв проект (от тия за пестене на енергия май), та и общината отпусна средства и ни е саниран целия вход - от тавана до мазетата. Навсякъде с нови дограми - включително между етажите + на мазетата (сигурно и на таваните, ама не съм ходила да гледам там). Изолираха и таваните на мазетата, т.е. под краката ми. Е определено има разлика! Много лесно се отоплява, много лесно се поддържа Т. Мисълта ми беше, че Сигмето би могла да си плати за изолация отдолу (което разбира се са си средства и..... да), та да не мята много пари за ток после... Confused
И да запитам - кво успокоително да пия? Алкохолът не важи - не обичам. Свет снощи пак повърна, днес цял ден киселее и само дебна в кой точно момент ще се издрйфа насреща ми. Буквално ме е страх да му слагам каквото и да било в устата, а все пак трябва да яде и да пие вода... Изпадам в някаква нервна криза, всичко ми е много стегнато и съм мега притеснена. За мой ужас нямам мента, глог и валериан, та да се почерпя поне с това.

# 101
  • В сърцето на любимия човек
Теди - направи си чай от мента, маточина или мащерка. Топло мляко също действа успикояващо.
Пробвай да вдишваш бавно, да задържаш за малко въздуха  и да издишваш бавно, а ако имаш сърцебиене разтривай леко с цяла дланврата от ляво под брадичката ( зоната на артерията), докато издишваш. Това успокоява сърдечния ритъм  Peace

# 102
  • shumen
Теди,то си зависи и от съседите.При нас направиха входната врата да се заключва,но познай колко дни изкара точно здрава.Ами само два и някои умник е развали и сега от вътре вече не може да се вкара ключа и да се заключи.До скоро и стъклото беше счупено и сега някои доброволец реши да го направи,но да видим и то докога ще изкара.
За успокоение аз пия глог,мента и валериана.Да се оправя скоро Светли и дано Ви е оставил вируса вече.

# 103
  • София
Ние сме с чип и нова дограама на входа. Не е шумно. На мен ми е супер удобно. Обмисляме покупка на нещо по-голямо (някога), но пак ще търсим 1 етаж.
Теди, Валидол?

# 104
  • до едно тепе
Сигме дано намериш нещо по-хубаво на нормална цена.
Ние сме в стар тухлен блок. Вътрешните стени са гипсови и се пукат яко. Като се нанесохме дограмата беше дървена и можех да си провра пръстите през затворен прозорец. Като задухаше вятър ни развяваше пердетата ooooh! Нямаше отопляне освен да пуснем радиаторите на макс. Сменихме дограмата, изолирахме отвътре студените стаи и сега е добре. Имаме още много за ремонтиране, но с времето и това ще стане. Всичко се оправя само да сме здрави. Където и да е може да се ремонтира и изолира. Въпроса е да не ти искат безбожно висока цена за голяма съборетина Peace
Аз пък си мечтая за къща на село Crazy Да мога поне събота и неделя да бягам от мърсотията и прахоляка. Мъжо имат вила и не е много далече, но е на груб строеж и ще трябват доста парички да стане обитаемо. Донякъде бих могла да преглътна мизерията и да бягаме с децата за по една нощ нататък, но съседа има пчели и ме е страх да не ги нажилят и не смея да ги заведа в хубаво време. В студа пък няма къде да се стоплим Confused
Днес си направихме страхотна разходка. Времето беше жестоко просто. Може би за последно тази година. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт