Топло есенно слънце още пече, а мамите от ИБ се оглеждат за коледни играчки вече

• 32 133
  • 728
  •   1
Отговори
# 15
Поспалане  bouquet

# 16
Поспаланче, bouquet

# 17
 Поспаланче -  bouquet за новата тема  Heart Eyes. Тъкмо вчера се обади майка ми да каже , че е купила подаръци за Коледа на внучката , тя като чу направо пощуря , ако може на момента да и ги донесат  Mr. Green. Аз умишлено избягвам да говоря пред нея за празниците , че хич няма търпение , че почти всеки ден иска и рожден ден , сега това и е фазата . Измисля си торти и свещички и си празнува  Laughing.
 Зузи - дано скоро Ина започне да хапва по- разнообразна храна , така ще преборите и запека . Дафито покрай пътувания е имала няколко такива случая , че тогава освен че се стиска ( на чуждо място трудно се отпуска да ака) , ами и режима на хранене се е променял.
 Либре - изтрепахте ли гадините ? Hug.
 Меци - честита първа месечинка на Зузко  Heart Eyes.
 Буги- добре , че ме подсети за Хиполенда , утре ще взема да го щурмувам , че нали има някакви намаления  Crazy.
 Четох , че на някое от малките бебчета , вече пробило зъбче( но не мога да се сетя накой точно  Blush) - да изскачат неусетно и без много неспокойни нощи.

# 18
  • София
Меци, честита месечинка. Да е жив и здрав Зузко.

# 19
  • В къщурката на хълма на феите
Благодаря за новата тема, със здраве да я изпишем..
Аз минавам да мрънкам - заради смотаното шише, Здравко отива да се отбива.. Цока докато е лесно и после почва да се върти, да плаче и да не иска да яде.. Много съм ядосана.. Сега ще види той кво значи проклетия.. Сутринта яде от лявата гърда, цокна 100тина грама и спря, но аз не му дадох повече, рева един час, още два бяхме навън и той спа, а после много старателно сука от дясната гърда.. После ще получи пак лявата.. Да му мисли.. Аз толкова зор и притеснения си хвърлям и накрая да ме прецака - туй няма да стане.. То пак може да не стане, но поне да е заради аденома, а не заради мързел..

# 20
Тук съм, ама съм на работа, ще ви изчета довечера, вместо запис е това  bouquet bouquet bouquetМерс за темичката!

# 21
  • до едно тепе
Мецко определено с шишето се учи на мързел и скоро може напълно да се откаже. Бутай първо гърдата,която не иска. Като е гладен ще яде. При нас беше същата работа. Ми отказа се от предпочитанията си след седмица. Като е гладна яде от където и дам Crossing Arms И досега си предлагам и двете на едно хранене и е станала дунда Whistling
Да ви се оплача от нея. Голяма лошотия се очертава. Щипе на поразия. Не знам дали е съзнателно, но вчера цял ден като я вдигна и първото нещо беше да ме гепи на шията или лицето и да стисне силно юмруче. Цял ден махах ръчичките и казвах неее и днес не го прави. От вчера едвам и опазвам и главата. Такъв побой си нанася докато яде,че чак мен ме боли. Направо се чува дум дум. Слагам ръката си да не си удря главата, ми след 2-3 думвания ме заболя. Shocked И въпреки,че ходя вързана успява да гепи някой кичур коса в основата на врата и скубеее. Чудо на чудесата. Слав никога не ги е правил гореизброените неща Crazy

# 22
  • София
Мда и Жорко не е хапал и скубал,  а сестра му....и като не успее да захапе нарочения , хапе себе си от яд. Сега понамаля хапенето. Но удря и щипе ..навън само пазя децата от нея.

# 23
Поспалане съвсем съм наясно, че ще има зор, но наистина нямам пари за АМ, щото и двамата ни е било мързел - него да суче, мен да го науча .. факт е, че разчитах да продължаваме така от една цица и от шише, докато поотрасне и после да сме на две гърди, ама той се оказа по-умен, отколкото се полага и не успяхме да достигнем до този етап с поотрастването Crossing Arms иначе на едно хранене дребния удря по 150-200мл мляко на 6-7 хранения дневно .. знам, че пие по толкова, щото толкова ми изцуква от шишето .. сега обмислям дали, докато го науча да суче от лявата гърда да не взема везна и да го тегля, за да проверявам колко е изял и дали е достатъчно или той продължава да упорства и да не суче активно и по-задното мляко, което трудно се изкарва .. ама съм малко в дилема .. май всичко зависи колко упорит ще се окаже дребния .. установих опитно и още нещо, а именно, че Здравко също като Ема има свръхусвояемост на вит. Д и съответно и него не го давам .. та мисля тия двете информации да ги спестя на педиатърката, че вероятно ще се намуси, но пък от опита ми досега с нея, установих, че е доста адекватна и в крак с новостите в отглеждането на децата, та може и да нямаме проблем или да намери някаква алтернатива, която да удовлетворява и двете ни .. на 24ти ще разберем ..

п.с. мнооооооого активно използваме слинга със Зузко - на мен ми е приятно да го нося, на него му е приятно да го носят и да спи като пънче Mr. Green много смешно се получава като го вържа и се загърна с якето си, хората ме мислят за бременна и като почна да шъткам и говоря на "корема" си ме гледат леко ококорено, а като "корема" ми започне да маха с крачета, настава истински смут Mr. Green Mr. Green онзи ден като ходих да взема ТЕЛК решението на Ема, секретарката беше направо смаяна - как така сутринта не съм била бременна, пък сега съм .. голям майтап падна Mr. Green

отивам да кърмя Мързелчо от лявата цица .. стискайте палци и на двама ни Praynig

# 24
  • NE
Поспаланчо Хиляди благодарности! bouquet
Меци Истината е че със шише и гърда не става. Бъди твърда и ще склони Зузко на гърда само. Peace

Нямам време за нищо. Някаква ужасна въртележка от работа, служебни проблеми, зъбна драма. Стискам зъби ...

# 25
  • София
Феичка, гушки Hug
Мец, Феичка е права - спирай шишето. Peace

# 26
момичета, така и правя .. днес цял ден редувам ляво-дясно, ляво-дясно .. и се моля да ми се получат нещата ..

Магнитче за социалните ни трябват само: ТЕЛК решение - копие и оригинал; Акт за раждане - копие и оригинал; Декларация по обрзец, лична карта за сверка .. туй то .. другата седмица ще щурмувам социални грижи и по Коледа като забогатеяяяя, малееее .. Малдивите са мои Mr. Green Mr. Green

# 27
  • София
Поспалане, мерси за темичката. Батко Слав оправи ли се?
Меци, трябваше още от началото да проявиш тази твърдост, но нищо, неволята учи. Ще се справиш сигурна съм. Пусни някоя снимка на порасналата Емка Семка и Зузанчо. Mr. Green
Магнетче, как е Лили? Скоро и тя ще празнува. Heart Eyes
От телефона толкова, вече кърменето е краткотрайно. Laughing

# 28
# 29
Да се запиша и аз в новата  тема.
Писах ,писах ,задрямах и изчезнаха писанията ми -много ме е яд.
Лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт