Топло есенно слънце още пече, а мамите от ИБ се оглеждат за коледни играчки вече

• 32 135
  • 728
  •   1
Отговори
# 30
  • При моето слънце
Едно бързо записче от мен. Черпя с биричка за здравето на моето 6-месечно двойно озъбено човече.

# 31
  • София
Ай наздраве за половингодишнината на малкия мъж!

# 32
  • shumen
Петьофка,наздраве.Да му растат все така зъбките на малкия без проблем.
Поспаланче,как е батко Слав?
Меци,не се предавай.Дано засуче Зузко скоро и от другата гърда.
Магнитче,как е Лили?
Аз съм на работа,но не знам докога ще издържа.Работа има,но реколтата е много лоша тази година и май повече хвърляме развалено,отколкото ядка.

# 33
  • до едно тепе
Петьофка честита ви половин годинка и 2 зъба Laughing bouquet
Слав кашля още. Не много често и обикновено сутрин, но като се затича или заскача нещо веднага почва, а това изобщо не ми харесва. Засега ще си е вкъщи поне докато не сложим ваксината на Бубето във вторник. Зависи какво ще каже доки за следващата ваксина и ако е на следващата консултация-3 декември- ще си го оставя вкъщи до 7 декември. Засега са ми такива плановете пък да видим до къде ще ги докараме. Много ми е уморително да съм и с двамата по цял ден. Бушоните ми димят ли димят, но няма друг начин просто Crazy

# 34
  • Велико Търново
Петьофка, в чест на малък Георги ще си позволя някоя друга глътка бира  Hug
Мецко, аз не бих си причинила отново това с меренето след кърмене. Бях се поболяла. Много често кантарът ми показваше, че след като е сукала половин час, даже е свалила грамчета. Чаках с нетърпение да дойде следващото теглене, за да се успокоя малко. И не стига, че в началото заради проблемите с кърменето ревях ден и нощ, ами и тегленето съвсем ме довърши. Добре че здравият ми разум се върна и разкарах кантара.
Арвенче, нека силата бъде с теб!  Laughing

# 35
Записче.....
Честита месечинка на Мецин Зузко! Скоро да се похвалите, че сте отличници в кърменето.
Петьофка,  cheers
Поспалане, благодарско за темата!  bouquet

# 36
  • shumen
Поспаланче,не е лесна и твоята.Аз с едно едвам се справям,а ти с две.

# 37
Петьофи, наздраве за порасналият мъж bouquet

# 38
  • Сливен
Поспаланчо, и аз благодаря за хубавата тема  Hug
Меци, не са ли му много 150-200мл. на едно хранене, на мен много ми се вижда  newsm78
Явно моите деца са друг чешит, защото и Ивайла и Тео, не се влияят от шишето - и на двамата заради ученето ми се налагаше на Ивка и налага на Тео, да пият от шише кърмата поне един ден в седмицата - обаче пък като се върна такова сучене започва, с голям кеф, то са въздишки, то е чудо.
Сега ви оставям, че трябва да изчистя докато Тео спи, хубав ден  Hug

Последна редакция: пт, 20 ное 2015, 09:56 от roxanna

# 39
  • София
Петьофи, наздраве и от мен...ама вече с кафе  Laughing. Да растат зъбките безпроблемно.
Децата пораснаха ей..... Heart Eyes
Сандрето нещо ми се губи. Blush
Поспалане, с времето ще се подобрят нещата, но и Слав си е вироглав....дано поне Бубето не те ядосва толкова. Tired
Марти да се похваля вече се вози в количката, от два дни происка и биберон...та положението значително се подобри. Simple Smile Да не чуе дявола де. Обаче отказва да яде от шише, Rolling Eyes а по-рано ядеше. Аз се кахъря за обратното. Mr. Green

# 40
  • Северозапада
Честита половин годинка на Жорко!
И София си цокаше и от шише, и от гърда. Тя си беше на смесено хранене. Но, доколкото съм чувала, повечето бебета се отказват от гърда, за сметка на шишето или обратното- не искат да погледнат шише.
София си се соплоливи постоянно и си кашля, особено сутрин (от хремата), аз съм на път да се разболея. Красота за почивните дни - или ще е студено, или ще сме болни  ooooh!

# 41
И мойто дете цокаше и от гърда и от шише. Със шишето давах кърма, не е бил на смесено хранене. Но шишето не го отказа да суче, даже от гърдата му беше по-комфортно сякаш. Та може и до дете да си е....

# 42
Аз изпуснах 20-30 страници...

Ще ходим днес за коледни подаръци през Хипо и Комсед  Crazy

# 43
  • В къщурката на хълма на феите
Рокси и аз си задавам същия въпрос, но като хапне нито му е тежко, нито нищо .. човека се нацоква, оригва се звучно и отнася плувката .. има го и варианта просто от шишето да изяжда толкова, защото е лесно за сукане, а от гърдите да яде по-малко, но като нямам везна да премеря всичко е в рамките на предположенията ..

аууу днес е адския съклет .. убива се от лиготии моя човек .. гладен е, ама не се напъва да суче качествено, ами набляга на реването .. ама не е познал .. получава си цицата и това е .. и на мен ми иде да се пукна от яд на него, ама това е то положението .. снощи на последното хранене около 11ч. го дохраних с шише, ама 45 минути сука, гърдите и двете бяха меки като за световно и понеже Ема искаше да си ляга, но не и без мен, нямаше как да се разделя и просто майка ми го дохрани .. дано днес успея да се организирам по-добре и да има повече за ядене ..

# 44
  • NE
Вилито още на около месец отказа шише и така досега. Биба не е смукал също. Явно синтетиката не го кефи.

Общи условия

Активация на акаунт