Топло есенно слънце още пече, а мамите от ИБ се оглеждат за коледни играчки вече

• 32 203
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
  • shumen
Добро утро!
Аз се приготвям за работа,а Дени спи още.Днеска ще е с нашите сам да видим как ще се държи.След работа и аз мисля да пообиколя магазините за подаръци,че сега е момента,че съм сама без него.

# 61
  • NE
Като ви чета как купувате,имам чувството че нас дядо Коледа ще ни пропусне. Не че не съм намислила подаръците, но желанията се ограничават до кола с колела и толкова. Аз обаче коледни подаръци купувам преди Коледа, че ноември и декември е разходен период с рожденните дни с баща му. А и с това лятно време въобще не ми е коледно.
Мец Ще му изчезне само акнето. Период е.
Моменце Браво на бебчо, все така да сте.
Веси И наш Вили спи на спалнята. Почна когато почнаха предкътноците и няма скоро да мине.

# 62
  • София
Меци, от хормоните е. Чисти се. Знам, че при момчетата е по изразено.
Почиствай само с преварена вода.

За подаръци - нищо не сме купували. И незнам дали и какво да купим.

# 63
Tююю изпуснах ви . Тази година за децата ще има книжки и домашни сладки (ако си взема всички изпити , че вече влача един :/  и няма да ми остане време да се вихря в кухнята). Баби , лели и прочие ако искат да му купуват играчки , да си ги държат в тях , вкъщи сме яко фул  Crossing Arms

# 64
  • София
Оф на Жорко подаръка пътува от на *айната си и ако дойде за Коледа ще е чудо. Ако не дойде на време ще трябва да взимам още нещо. Нашия орева света за Тайо и ще има Тайо..може и след Нова година обаче :-/
Лилито още я мисля за Коледа какво, върти ми се в главата кухня.

# 65
  • В къщурката на хълма на феите
Ема в момента яко вилнее с един комплект за чай.. Всеки момент може да я удавя в чайника, ако още веднъж го изтрещи на секцията и стресне Здравко, който се опитва да спи..

# 66
  • до едно тепе
Мойто яде палачинка с шоколад и се маже яко Laughing
Иначе купихме играчките защото иска все едни на безбожни цени. Така поне си спестяваме малко. После цяла година ще играе с тях. Като мине НГ предполагам ще му попреровя коша и част от играчките ще изчезнат-старите имам предвид. Crossing Arms
Пфф тая сутрин стана нахапан от бълха. Са всичко ме сърби. Отивам да я търся гадината #2gunfire

# 67
  • Сливен
Меци, браво за подаръците  Hug, аз пъпките на Тео ги излекувах с Джинджирата.
И аз като Flower Fairy,  съм яко фалирала след толкова празници - като се започне от август (РД на Ивайла, мен, леля и и свеки), септември се роди Тео, а да не забравяме че имахме два първи учебни дни, които слабо казано ме разориха, октомври (РД на брат ми и майка ми), ноември (РД на Алекс), та ще чакам сега едни стипендии и майчинството за да купя подаръци.
Хубави почивни дни  Hug

# 68
  • София
Мец, само ще се изчисти.

# 69
  • София
Притеснява ме, че ще свикне и после не знам докога така.
А и сънят не е спокоен за никого. Яна реве, той реве. Лудницата е на ниво.
Иначе снощи е спал с баба си без проблем, ама Яна на нас ни разказа играта. Та, няма празно.  Mr. Green

# 70
Мецооооо, заради Ема с глас се смях на твой гръб! hahaha Уникален изказ имаш, за пореден път го признавам! По въпроса с пъпчиците - за мен са в реда на нещата, щом нищо необичайно не се сещаш да си консумирала.
Весе, на мен ми звучи като ревност. Нищо необичайно. Гледай да не се впрягаш, търсИ начин хем да му угаждаш, хем да се опитвате да спите... Временно положение е, не се отчайвай! Когато ти е възможно, пращай го пак така при баба му - така и за него е разнообразие, и за вас е по-голям шанс да поспите. Hug
Ние у дома от понеделник се борим с повръщащ вирус. Ники ме събуди по телефона в 5:30 в понеделник (беше при свекървата) да ми каже, че повърнала. И съответно докато стана време за градина, повърна още 2 пъти, което ми даде ясно да разбера, че не е било инцидентно и на градина няма да се ходи. Други симптоми няма. Малко има драми с поставянето на свещичките, ама то по-скоро е от страх. И щото съм си родила актриса от Болшой театър, Laughing като има публика е чудо. Една от свещичките баба ѝ и дядо ѝ се опитваха да я поставят повече от 1/2 час... ooooh! Аз се справям за минута-две, без да го правя насила. Crossing Arms Както и да е. В четвъртък смятах, че опасността за Светли вече е минала, ама вечерта и двамата минахме в отбора на повръщащите. Докато на мен ми беше лошо и се чудех няма ли да драйфам, като ми направи той един фонтан насреща, елате да видите как бързо забравих колко ми е зле. Whistling Че тъй. И двамата от тогава не сме връщали повече, ама ако съдя по себе си (за да разбера той как е), все още има една тежест в стомаха. Аз си давам повече зор, щот ме мързи да си сложа свещичка, ама той редовно си отнася (за разлика от кака си изобщо не реагира на това вмешателство по дупето му) и се надявам да се чувства по-добре от мен. Дано да е минал големия зор! Praynig Иначе като започнахме да повръщаме много ме хвана яд, защото във вторник му беше последното кърмене. И баш когато можех да му доставям антитела, аз вече го бях отбила. Tired Между другото, отбиването мина супер плавно и без всякакви драми. Според мен можех още преди близо месец да го направя, ама още не се чувствах готова. То и сега ми е някак малко криво (макар вече да съм минавала по тоя път) - може би защото това е един от моментите, в които осъзнавам, че децата растат и мама в един момент няма да е така необходима... И това ще ми липсва. Sad
Така и така съм захванала да пиша, поне да продумам повечко неща (че обикновено успявам само да ви прочета). Ники вече е 2ра група, записахме я допълнително на английски и изправителна гимнастика (под формата на игра ги учат на правилна стойка и дишане - нещо, което в ерата на компютрите, ТВ и т.н. смятам, че би ѝ било полезно - ако сега успее да го направи като естествена част от физиологията си, може да предотвратим бъдещи проблеми). И двете занимания са в градината, не в извънучебно време. Много ѝ харесва, с голямо желание ходи и после много се радва да ни каже/покаже какво е научила. Светли расте. Нямам спомени бях ли споменавала тук, но физически върви по-бавно. Минахме през невролог и до момента имаме изкарани 3 пъти по 10 рехабилитации (30-минутни масажи и гимнастика). Предстоят нови 10, ще видим дали ще трябват още 10 след тях, за да проходи (според мен по-скоро няма да се наложи). В следствие на рехабилитациите започна да седи стабилно на дупе, в последствие се научи сам да сяда, после пропълзя (макар и като "ранен войник" - на една ръчичка, придърпвайки тялото с нея), отскоро се изправя сам в кошарата, от няколко дни се светна, че може и по мебелите да го прави, съответно загря, че може и да се държи за тях и да се придвижва настрани, а от снощи го наблюдавам, че се опитва да пълзи правилно - само дето май още не се усеща, че го прави, та до някъде стига като войник и вече като види целта близо се надига и тръгва на 4 крака. Не се сеща, че от изправено положение може да си свие коленцата и да клекне, за да седне, та засега сяда с изпънати колене, т.е. тупва по дупе. Дано памперса е достатъчно мек. Laughing Не е достатъчно стабилен още, та докато си прави тия експерименти му издрънчава тиквата насам-натам, ама ще се научи. Само да не я сцепи някъде дотогава! Praynig Днес умрях от смях с уменията му. Изправи се на дивана, само че се оказа "на една ръка разстояние" от масата (която все още е по-висока от него и застава на пръсти, за да се държи за ръба ѝ). Реши, че ще се хваща за нея. Нали се сещате, че ако се изтърве и залитне напред, ще последва разбита мутра?! Скарах му се, че не може така и го преместих по-настрани по дивана. Нашия се обръща и гледа масата (която вече е на повече от половин метър от него) и решава, че все пак ще ходи при нея. И се завъртя напречно на дивана, подпря се на 1 ръка, направи лек разкрач и пусна единствената си (супер недостатъчна) опора. Shocked Разбира се, трябваха му по-малко от 2 секунди, за да се олюлее и да тръгне да пада по очи. hahaha Тарикатче! Много си повярва изведнъж. Joy
Малииии, олях се! Embarassed

# 71
Мец и аз мисля, че е от хормоните и при момчетата знам, че е по изразено. Моя близка така - маза, маза дребното, а той беше с мн сериозно изриване.....ми нищо не помагаше. Накрая го остави  без да маже. Мина с времето. Относно храната, аз не бих се лишила от нищо....освен от вредностите му там - алкохол и т.н......не мисля, че има каквато и да било връзка с детето, все пак кърмата е до степен преработена на белтъци, все едно докато си бременна да се лишаваш, то същата работа.... Майка така мрънка мрънка и не ми даваше да ям портокали, докато един ден излезнаха и така се напрасках.....сигурно кило изядох минимум. Естествено никаква реакция от бебето  Joy Само дето аз после месец не щях да видя портокал, така се бях натъпкала.  Blush

При нас е доста ветровито, та сме вкъщи. Сутринта чистихме и Ивейн беснееш, сега тъкмо я сложих да спи и ще изпека една тиква, а като стане ще правим двете сладки. Много се кефи да ги реже с формите  , та ще се занимава, че това висене вкъщи еее.....само глупости измисля  #Cussing out най новата глупост е че застава с шишето вода пред огледалото и пие и плюе, еййй побърква ме, само се мокри всичко, направоооо. Пък не мога да не и дам като си поиска и сега само я дебна като пие вода, чудо  Crossing Arms

За коледа сме харесали да и направим с баща и една къщичка от картони ние, а ще и купя кухня и ще я мушнем вътре.....мислих палатка да купувам, но ми хареса идеята да и направим ние нещо  Heart Eyes после има рожденни и именни дни и ще взимам един арт комплект, че много обича с такива неща да се занимава- моделини, да рисува и т.н.....та ще взема цял комплект, но ще го поръчвам и аз от чужбинско и се надявам поне за рожденният и ден да дойде  Tired

# 72
  • Северозапада
Вчера и аз направих огромна поръчка от Хипото. Ние имаме общо 5-има племенника, една "доведена" племеничка, детето на семейството, на което сме кумове, и София. Поръчах играчки за 4-мата по-малки племенници, кумчето и София, големите ще ги мислим. С толкова деца, "дъртите" ще се радват само на присъствието ни  Embarassed Абсолютно разорение са ми последните 3 месеца от годината. Октомври - РД на майка ми, баба ми и ММ, ноември - РД на сестра ми, баща ми и свеки, декември съм аз + Коледно-новогодишните празници.
По повод съвместното спане. ММ е при нас този уийкенд и София му преотстъпи правото да спи на "голямото" легло, а тя си спа на нейното  Shocked
Прахче, и София много обича да си напълни устата с вода и да я остави да изтече, съответно си мокри цялата предница  Rolling Eyes

# 73
Ой, да се запиша в прекрасната ни нова тема  Hug
Аз също не съм взимала подаръци още, още не ме е обзел коледния дух  Mr. Green
Мецко, пъпчиците сами ще си минат, не се коси  Hug
Това данъчно облекчение, за което писахте, сега 20 или 200 лв на дете  newsm78
Напоследък не съм редовна, щото съм залегнала над учебниците, искам да изкарам една квалификация за английски, а изпитът в СУ ми се струва нещо страшно  Crazy Гледах тука за Благоевград, супер лесно ми се стори изпитчето по английски, ама няма пък такава квалификация  Crossing ArmsТа, на 28 тоя месец ще си пробвам късмета, нищо не губя  Mr. Green
Дендичка спи, времето почна да се разваля, тя е със сополи и тъй  Mr. Green

# 74
IELTS лии ще държиш Кокоске  Flutter Rolling Eyes

Данъчното облекчение е 20 лв. Приспада се на дете от данъчната основа 200лв, ама като сметнеш 10 % авансов данък от 200лв минус данъчна основа, става 20 лв по-малко данък за плащане.......... Tired Tired Tired с една дума пак- нищо. Дори 1 пакет памперс едва стига......

Общи условия

Активация на акаунт