Топло есенно слънце още пече, а мамите от ИБ се оглеждат за коледни играчки вече

• 32 163
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
  • NE
Това обяснявам на баща му, че по-зле ще става.  Crazy

# 691
# 692
  • Sydney
а да ви кажа ли за потресаващите 3  Mr. Green ?

# 693
Малко хорър викаш  Joy
КажИ.

# 694
еее не ни плашете предварително , нека му се насладим на момента с изненада, а сега да живеем в блажена заблуда, че по-зле не може.

На нас ни предстои пътуване на 1ви, а в края на Януари и до Турция.....да видииим  Crazy Crazy

# 695
  • София
Едно море с яко каляване на нервите имахме с Лили септември тази година. Нямаше кътче в Приморско да не бе огласено от мощните й истерии. Подвижден цирк пасти да яде.

# 696
  • до едно тепе
За 4-те дали да ви обяснявам  Rolling Eyes
За 30 мин 2 пъти я събуди навън в количката с пищене. Единия път му взех шишето с водата, защото бъркаше с мръсните пръсти вътре и после пиеше,а втория падна и се удари. Одеве се опита да и седне на главата, а тя си лежи в шезлонга. Преди 2 дена баща му едвам успя да го хване преди да се е метнал върху бебето, лежащо в шезлонга( а той е до 9кг на едни тънки крачета), по корем. И това след поне 10 забележки в рамките на 10 мин да не и пипа главата отгоре на фонтанелата, придружени с подробно обяснение,че там и е мека главата. Понякога имам чувството,че стената ме разбира повече #Cussing out

# 697
Не знам дали ви казах, че пак върнахме памперса/да, знам, голяма грешка, моя/ и сега и обещавам по един бонбон, ако каже че има пиш или ако. Един час след разговора иде и вика- бай бомка.
- а пиш?
- няма  Joy

# 698
  • NE
Вече ни е срам да ходим по кръчмите.  Вчера искаше сам да слиза 3 етажа от една пицария. Вече взимаме храна за стаята. Само иска аз да го нося, а се гърчи при баща си. Сутринта за 2 обръщания с гръб до банята си намерих кафето на пода и цял пакет солети. Тепърва става весело.

# 699
  • София
Моя пък 4 годишен е в повечето време поносим. Вече не се тръшка често,не прави ужасни сцени..
Е има и своите мигове примерно,обещае,че няма да хапе и удря Лили повече и не го спазва..

# 700
  • Sydney
то не е толкова страшно, просто истериите и драмите са осъзнати и целенасочени върху изписанието на нервите и способността дали може да повториш нещо 25 пъти със спокоен глас и още поне 10 викайки... и накрая идва и ти повтаря твоите думи със същата интунация и поглед  Mr. Green да се смееш ли, да плачеш ли, да се метнеш ли, да се гърмиш ли, що ли? (най-често си сипвам вино и се "наслаждавам")
 Crazy

# 701
Ъъъъъ... малко не съм в тон, ама - весела Коледа  Mr. Green
Меци, честито ви християнче, здрав и закрилян да е  bouquet
Маре, честито порастване на теб, с ден закъснение, да те слушка подаръчето  Heart Eyes
При нас нищо ново, нищо за оплакване, а да се хваля ме е страх  Laughing

# 702
  • до едно тепе
Моменце много ти е готина лентичката Heart Eyes
Синковеца се е обринал от нещо. Thinking  Интересното е,че е само на места. Подозирам омекотителя или праха за пране  newsm78 А и с шоколада прекали последните дни.
Пристигна ни дивана и лежанката. Час и кусур не можахме да го отстържем от лежанката. То беше мятане надолу с главата, нагоре абее страхотия hahaha
Сега остава да се въоръжа със зверско търпение и добър препарат за петна по дамаски. А да днес му конфискувах един печат-беше напечатал секцията и една стъклена чаша. Утре ще прибера и останалите печати  Naughty

# 703
  • shumen
Цвете,аз не съм,но разбрах от друга майка,че тя е говорила с директорката и тя е говорила с госпожите и те са обещали,че няма да се повтаря,но не се изпълнява.Като тръгнат от 04.01.ще следя дали ще се повтори и ако да,аз се заемам със случая.
Поспаланче,аз затова печати не съм купила,а всички маркери и флумастери съм скрила,защото докато ги купим и се приберем започна да рисува,където свари,нищо че обяснявах,че се рисува само на листи.
Оф,това с ужасните три ми е до болка познато.Тръшка се,реве,пищи за всяко нещо,което не е по неговата.Вече ме е срам не само да ходя някъде с него,а и в магазина да вляза.Вчера за един шоколадов дядо Коледа такъв цирк спретна,защото не взех понеже не ги яде,а ги ям аз или ги хвърлям,че и по Земята ляга.
Сигме,това с подкупите при нас вече не действа.Тази вечер баба му вика няма награда,защото не си слушал и той рева и се тръшка и пак му се даде.

# 704
  • В къщурката на хълма на феите
Чета ви и все едно Ема е микс от всички други деца .. Абсолютно всяка една идиотщина е в репертоара й .. Днес я къпах с косата /дам това си е събитие, щото така пищи при мокрене и изплакване, че все едно е света мъченица на инквизицията, а не питайте за сушенето какво става/ и 200 пъти повторих да седи на едно място, щото е мокро и ще се хлъзне .. Опитайте да познаете след колко секунди беше изплющяна на земята.. Така се разби все едно падна от небето .. Цяла бира не ми помогна да се успокоя.. Не ги знам тия периоди колко са и с каква продължителност, ама добре , че козметичната индустрия е на ниво, че поне да не ходя с бяла коса преди да навърша 30 .. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт