Защо привличам само неподходящи?

• 17 266
  • 361
  •   1
Отговори
# 30
Нищо ти няма, много жени над 30 са като теб.../повечето ми приятелки/. Истината е ,че останаха много малко свестни мъже, а повечето жени вече си знаят цената и няма да се хванат с някой мухльо и да му търпят комплексите и капризите...
Спок имаш още време пред теб,много раждат след 35 години вече  Wink Wink Wink
Успех!

# 31
  • Tам през Атлантическия океан
Нищо ти няма, много жени над 30 са като теб.../повечето ми приятелки/. Истината е ,че останаха много малко свестни мъже, а повечето жени вече си знаят цената и няма да се хванат с някой мухльо и да му търпят комплексите и капризите...
Спок имаш още време пред теб,много раждат след 35 години вече  Wink Wink Wink
Успех!

Хъм , интересно това съм го чувала и от мъже  Mr. Green че няма свестни жени  Sunglasses в подобно положение на авторката  Laughing

# 32
Мен живота ме е научил, че много хубаво не е на хубаво, да няма човек никакви пороци не говори добре.
Не пиеш, не пушиш, по мъже не ходиш(срам те е да предизвикаш запознанство), всичко сама си вършиш, предполагам че си властна заради зодиията си, гледам се влияеш от тях. Скорпионите са control freaks мои лични наблюдения от 5-6 човека около мен, жените особено.
Давай го малко по ларш, изясни си какво искаш от мъжа, прави това което ти носи удоволствие и ще срещнеш подходящия човек.
Най-важното не прави компромиси със себе си, че после ще съжаляваш.

# 33
  • Tам през Атлантическия океан
Мен живота ме е научил, че много хубаво не е на хубаво, да няма човек никакви пороци не говори добре.
Не пиеш, не пушиш, по мъже не ходиш(срам те е да предизвикаш запознанство), всичко сама си вършиш, предполагам че си властна заради зодиията си, гледам се влияеш от тях. Скорпионите са control freaks мои лични наблюдения от 5-6 човека около мен, жените особено.
Давай го малко по ларш, изясни си какво искаш от мъжа, прави това което ти носи удоволствие и ще срещнеш подходящия човек.
Най-важното не прави компромиси със себе си, че после ще съжаляваш.

Ох , не  Laughing
сетих се за този виц  Joy

Сватовете хвалят "стоката". - Нашето момче е страхотно, не пуши, не пие, по жени не се заглежда. От ъгъла се обажда старата баба на снахата: - Да не е нещо бавноразвиващ се?

# 34
  Сетих се какъв съвет да дам - бъди по благосклонна и давай шансове на повече хора, не бъди дребнава в изискванията, излизай често и ходи по срещи. И така ще срещнеш някой, който да става. Иначе няма как Grinning

# 35

Joy И как може една скорпионка да не може да закове някой подходящ момък?!  Grinning
Сега съвсем сериозно - първо, бих ти препоръчал някои психологически техники, които могат да извадят от теб евентуални причини за това, което ти се случва. Второ, можеш да си напишеш желание по новолуние - да си поръчаш на вселената подходящия за теб мъж.  Grinning Трето, можеш да си направиш замерване и да разбереш дали нямаш заложена някоя негативна енерго-информационна програма от "доброжелател".  Grinning А къде са ти Луната, Венерата и Марса? Grinning И аз обитавам водните светове, та ми стана интересно.  Joy

# 36

Нормално, качествената стока свършва преди 30-ка. Сега им остава да чакат втора реколта - разведените.

На кривата ракета...

Съвсем теоретично - тъй като темата ми звучи измислена - човек на 30 без нито една сериозна връзка има проблем и този проблем не е средата.

# 37

Нормално, качествената стока свършва преди 30-ка. Сега им остава да чакат втора реколта - разведените.

На кривата ракета...

Съвсем теоретично - тъй като темата ми звучи измислена - човек на 30 без нито една сериозна връзка има проблем и този проблем не е средата.

Аз знам съвсем реални подобни случаи и от двата пола, като някои са даже съвсем близо до 40-те вече.  Sunglasses

# 38
Ох, не ви е лесно май на жените днес - като гледам около мен, уж работя в офис с 250 човека, пък повечето мъже какви са калъфи... той няма вид, стойка, самочувствие, абе нищо. Има някои мъже на място (като мене, хе-хе) ама женени. От ергените тук-там да има някой като за пред хората, ама като излезем да пушим си говорят как уикенда ще ходят да се напият и да търсят да треснат някое ново гадже. И това е. Няма ни един, който бих го препоръчал на щерката примерно (ако беше в такава възраст).
А от жените има доста, които стават и вероятно са в твоето положение.

# 39
 Скорпион със снижени критерии за половинка - такова нещо още не съм видяла  Laughing Лъв - също. Хич и не ми се мисли ако си вдигне още критериите  Laughing
 И двете зодии са ми слабост, но и лекинко дразнещи точно с къде малко, къде повечко тарторския си х-р - те имат мнение, те имат изисквания, те знаят, те могат... Ако не овладеят добре това си качество не са много привлекателни за връзка, но пък ако съумеят да го обуздаят могат да са мноооого притегателни образи. Според мен от там трябва да започнеш - или си я пазиш тази черта и се научаваш  и в началото на връзката да си активната страна, че да се съобразяват и после с теб, или си обуздаваш тази черта и си я скриваш някъде по-надълбоко и се научаваш да си малко по... уязвима, нуждаеща се от помощ, от съвет, не толкова умна и компетентна и успяла и така.
 И който и каквото и да си говори русата коса не е +, когато си търсиш сериозен мъж за сериозна връзка - колкото и да сме над стереотипите, пак не сме съвсем и мъжете често виждат в жената с руса коса/дълбоко деколте/ къса пола "лека жена" и ако си търсят сериозна такова - са склонни да подминат набързо тази още преди да са я опознали, особено пък ако тя е и общителна и лесно събира вниманието върху себе си.
 Явно имаш много качества и вероятно търсиш човек, който също да ги притежава, обаче хората сме различни и всеки си има някакви качества и недостатъци и едва ли ще намериш някой същия като теб, пък и ако все пак намериш този, който да притежава всичките ти качества и то поне колкото теб - вероятно ще има и същите недостатъци като теб и пак трудно ще смелите брашно. Ето защо е хубаво да си го направиш този списък с качества, които търсиш ( и тези, които ти харесват, и тези, които ще са ти необходими). После да го поогледаш кои са ти най-ценни и най-необходими и да се съсредоточиш само върху тези няколко от тях и според тях да се оглеждаш за мъж, демек примерно по 5 критерия да дадеш шанс за опознаване на 20 мъже, които ги притежават, вместо обратното.
 Ииии избирай си ти мъжете - как ще ги оставяш само те да те избират, ти да не си някаква вещ, че да чакаш да те изберат

# 40
Аз пък си мисля, че просто не знае какво точно иска - просто Мъж.
Ама какъв точно (не социално-финасово или физика, а такъв, който да я "завърши")
Ама за да те завърши някой, първо трябво да си се почнал сам.

# 41

Joy И как може една скорпионка да не може да закове някой подходящ момък?!  Grinning
Сега съвсем сериозно - първо, бих ти препоръчал някои психологически техники, които могат да извадят от теб евентуални причини за това, което ти се случва. Второ, можеш да си напишеш желание по новолуние - да си поръчаш на вселената подходящия за теб мъж.  Grinning Трето, можеш да си направиш замерване и да разбереш дали нямаш заложена някоя негативна енерго-информационна програма от "доброжелател".  Grinning А къде са ти Луната, Венерата и Марса? Grinning И аз обитавам водните светове, та ми стана интересно.  Joy

Здравей Simple Smile
Луна в Телец, в 10 дом. Слънце съвпад Плутон в Скорпион в 4ти дом.
Венера и Марса са във Везни в трети дом.
Simple Smile

# 42

На кривата ракета...

Да, и аз така си мисля, не съм у ред. Нещо там някъде не работи правилно.
Sad

# 43
  • град-държава
Руса, не пие, не пуши, не прави секс... сигурна ли си?  Thinking Laughing

Скрит текст:
Човекът си е търсил бройка за секс, усетил е, че при теб няма да мине номерът, и се е ориентирал към друга - по-безскрупулна и дащна.
Мъжете не са идиоти, много добре усещат тези неща и знаят при коя ще им мине номерът и при коя - не.
[/spoiler] Laughing

ние така с моя уж само сеХ ,а тя каква стана  Whistling
С овните все така става... Mr. Green

# 44
Според мен коментираният мъж, който си има приятелка просто си търси забавление, а не нова връзка - затова не му се занимава с дълги увертюри - авторката не е откликнала достатъчно бързо, на него не му се инвестира време и внимание дългосрочно... Peace

Не разбрах връзката между руса коса и дълготрайни отношения с мъже

Общи условия

Активация на акаунт