Бихте ли се върнали в България?

• 204 342
  • 2 696
  •   1
Отговори
# 1 035
Ако беше руса можеше да те забърше някой по спирките

E, ако има данни привличащи мъжкото внимание, може да дойде в гр. Люксембург. На обяд в центъра сяда на някоя от масите дето са отвън пред ресторант и си говори на английски с някоя приятелка по Скайпа от смартфона.  Пълно е с делови господа от цяла Европа, пък и от по-далече. Ама не трябва да се държи като туристка, ами като някоя от работещите по банките, която е отишла просто да обядва набързо. И току виж се е уредила да се вози на Порше за следващите 20 години.
Тия западняците много яко кълват на определен тип женска красота.
Някъде към 2004г. беше, бях спретнал една брачна агенция. Бяха са събрали 270 дами на сайта ми. Леле милите господа как си избираха да пишат на един малък брои все едни и същи дами, а другите ги подминаваха като бърз влак селска гара.

# 1 036
  • The QC to be!!!
….
Белгийската бира не може да се мери с чешката . Освен ако не визираш плодовие им бирьонки. Те са си уникум. Разкоша на чехите е , че те не питат искате ли голяма или малка бира. Ти се настаняваш в някоя готина кръчма и получаваш голяма хубава бира Simple Smile 
Белгийците за разлика от Французите имат повече разнообразна мосрка храна по заведения и фастфуд. Холандците уж са под морето, пък стекове , стекове ... риба не можешда опита8, освен на супер цена ...
Aууууууу - на едно мнение сме по бирата  Peace  В Белгия носят едни шишенца, малки като за деца, и след 3тото шише на човек те гледат на криво.  Laughing

Зависи и какъв вкус бира предпочита човек, но аз не пиеща никаква бира, след като пих Старопрамен светло, и няколко вида немска вайцен, и няколко Белгийски коя с ягода, коя черешова  Crazy… и няколко вида ирландска бира, чешката за сега е единствената която бих пила с удоволствие. Даже от утре почва на разпродажба на смешни цени в Кауфланд в Чехия, 1.5 литровите, а има и стъклени 0.5л.  В Германия не можем да я намерим. То в Герм. чужда бира има много малко така или иначе - големи националисти са.

# 1 037
Ако беше руса можеше да те забърше някой по спирките

......И току виж се е уредила да се вози на Порше за следващите 20 години.
Тия западняците много яко кълват на определен тип женска красота.
Някъде към 2004г. беше, бях спретнал една брачна агенция. Бяха са събрали 270 дами на сайта ми. Леле милите господа как си избираха да пишат на ....
Ха, ха, айде няма нужда....ще се задоволя да си карам пасата, колелото марка Тарантула и с българския ми мъж....не ми трябва и Люксембург незападния ми мъж ме води на по интересни места по света...само да сме живи и здрави... Joy Joy hahaha

# 1 038
Абсолютно, за бирата може да им завиди човек, за шоколада също. И за Лара Фабиан, тя е белгийка, а също и за Салваторе Адамо. Да не говорим за Жорж Сименон:) всичките тези са ми много любими.

И да не пропуснем Еркюл Поаро! Той също е белгиец.  Laughing

E, той ми е най-любим, но за разлика от горните не е съществувал реално:) Повече ми харесва от Шерлок Холмс.

# 1 039
То в Герм. чужда бира има много малко така или иначе - големи националисти са.
търговци са Simple Smile
Аз харесвам също една италианска Морети. Супер им е тази бира.
Сега ще подразня малко домъкнах си стек старопрамен кенчета по 0,5 и сега съм си отворила едночко, но ми е много за делнична вечер и ще деля с утре Simple Smile
Сателид , добро инфо. Дай малко повечко подробности да знаем как да се дегизираме, ако ре8им да правим купона в Люксембург. Ти взе ли билетчета за концерта ?

# 1 040

Зависи и какъв вкус бира предпочита човек, но аз не пиеща никаква бира, след като пих Старопрамен светло, и няколко вида немска вайцен, и няколко Белгийски коя с ягода, коя черешова  Crazy… и няколко вида ирландска бира, чешката за сега е единствената която бих пила с удоволствие. Даже от утре почва на разпродажба на смешни цени в Кауфланд в Чехия, 1.5 литровите, а има и стъклени 0.5л.  В Германия не можем да я намерим. То в Герм. чужда бира има много малко така или иначе - големи националисти са.

В Прага като бях, чешките сервитьори за мое голямо учудване изобщо не бяха чували за Старопрамен и не знаеха, че има такава бира, камо ли пък да е чешка.
Не знам каква белгийска бира сте пили и къде, истинската белгийска бира не отстъпва на чешката в никакъв случай. Тази, дето в България се продава за белгийска, минала покрай белгийската, че не закачила. Чешката също е разкошна, но не може да се каже, че е по-хубава. Освен това Старобърно е по-хубава от Старопрамен.

# 1 041
А, и аз не си падам по черешите и ягодите Simple Smile Говоря за наситените вкусове (често с плодов оттенък, вярно, но няма общо с ягодката) на трапистките бири, например. Имахме си 1-2 места-бижу в Антверпен за туристически посещения, така да се каже Wink

# 1 042
  • The QC to be!!!
Да ти е сладко! beer2 Тези в канчетата не са светло, или аз поне не съм виждала светло в канче. А и ние един път на връщане от Чехия си домъкнахме 200л в стъклени шишета.  Crazy  

Мецанке, аз изрично написах 2 неща: 1) Старопрамен светло 2) всеки с вкуса си
Ако в Прага не знаят за Старопрамен, то да се чудя ли в каква кръчма е било това?  newsm78  Вярно, не всяка кръчма предлага светло, в някои имат само премиум.

# 1 043
В хотела до Операта, 4 звезди, не помня вече как се казваше...ама и в друга кръчма се случи...

# 1 044
От тази тема разбрах, че съфорумките НЕ РАЗБИРАТ от бира.  Laughing

# 1 045

Абсолютно, и аз това разбрах.

# 1 046

Ха, ха, айде няма нужда....ще се задоволя да си карам пасата, колелото марка Тарантула и с българския ми мъж....не ми трябва и Люксембург незападния ми мъж ме води на по интересни места по света...само да сме живи и здрави...

Да сте живи и здрави и двамата и да си се обичате.
Аз само така си пиша, пък може някоя да се поучи и възползва от някоя идея.
В тая държавица Люксембург, ако остане някоя нашенка вдовица и мъжлето й е нямал деца, много лесно може да се окаже, че къщата му на покойника струва половин милион евро. Няма данък наследство.
Има и кофти положения с заможните люксембурци, имат много лошия навик да живеят по селата, където си говорят обикновено на люксемургския им диалект. Ако не го знае човек, еми няма да има социални контакти с местните.

-------------------------

Извинявам че не съм компетентен по бирите, ама съм пълен въздържател.

# 1 047
Мче Люксембург е с най-големите заплати и най-високият стандарт в Европа, ми се струва.

# 1 048
  • Bristol
Аз бира не пия, само сайдер  Mr. Green И само да вмъкна, това което продават в България като сайдер, няма нищо общо със сайдера, някаква нашенски интерпретация на сироп с алкохол май правим  newsm78

# 1 049
Аз бира не пия, само сайдер  Mr. Green И само да вмъкна, това което продават в България като сайдер, няма нищо общо със сайдера, някаква нашенски интерпретация на сироп с алкохол май правим  newsm78
то и нашата Искра я обърнаха на същото - минава покрай шампанското и секта доста отдале4е

Общи условия

Активация на акаунт