Бихте ли се върнали в България?

• 204 342
  • 2 696
  •   1
Отговори
# 1 020
според мен на Сателит му е мъчно, затова приказва така  Crossing Arms Кой ще влага толквоа емоции , ако не обича нещо ?
Не му е мъчно, приказва си, защото си няма представа какво е сега в България...
Някакви остарели представи....добре, че е харизматично чаровен. hahaha...та да го приберат в Белгия....звучи ми и като човек, който не работи, а го отглеждат Simple Smile
Mdaa  hahaha Joy и на мен така ми звучи. Peace
Естествено русата белгийка е вероятно и по стара от него .
Сателит , да не си бил от соц. гларусите по морето ,преди да отлетиш за красивата Белгия преди 25 год. ?
 Joy Joy Joy

# 1 021
Ема какво го заядохте човека, ужасна работа сте, какво ви бръкна толкова в здравето не мога да разбера. Живее си както му харесва. И гларус да е бил, какво? Могъл, уредил се, ние не сме могли, не сме се уредили, такъв е животът. Не е откраднал нещо или убил някого, нали?

Аз в Белгия не съм ходил, но ако чете човек напоследък новините, там било, казват, ужасно - свърталище на ИДИЛ и на радикални елементи, терор, беззаконие и чудо. Чувал съм лично от белгийци, че е много мръсно. Сигурността е под всякаква критика, скъпо е, нямаха години наред правителство, всеки дърпа чергата към себе си; една шепа страна, а говорят сто езика, то френски, нидерландски, фламандски и дявол знае още какво; я не му завиждайте толкова. Особено пък за сателитните чинии. Гледането на телевизия е ужасно тъпо занимание; веднъж Андрей Райчев беше казал, че умните хора телевизия не гледат и по този въпрос е прав, макар и да не ми е хич любим.

# 1 022
Меца , не му завиждаме , а само му се радваме и забавляваме .
А Белгия с идил или без ,е пак по хубава от мизерията в България. Mr. Green Laughing

# 1 023
А Белгия с идил или без ,е пак по хубава от мизерията в България. Mr. Green Laughing
Белгия можеш да я минеш от до и ако заобиколиш няколкото красиви града, които имат, ще видиш само ферми . Но няма да ти се прииска да си фермерка в тези ферми  Peace

Последна редакция: ср, 13 апр 2016, 15:08 от Brideshead

# 1 024
Ема какво го заядохте човека, ужасна работа сте, какво ви бръкна толкова в здравето не мога да разбера. Живее си както му харесва. И гларус да е бил, какво? Могъл, уредил се, ние не сме могли, не сме се уредили, такъв е животът. Не е откраднал нещо или убил някого, нали?
202uu

Пък и нали темата е "Бихте ли се върнали в България?". Човекът казва, че не би се върнал и се аргументира защо.

# 1 025

Mdaa  hahaha Joy и на мен така ми звучи. Peace
Естествено русата белгийка е вероятно и по стара от него .
Сателит , да не си бил от соц. гларусите по морето ,преди да отлетиш за красивата Белгия преди 25 год. ?

Четири години е по-млада от мен. На спирката на автобуса в Студентски град я заприказвах. Като стигна автобуса до университета и слязохме, аз имах среща там с един човек и й казах че само трябва да му дам нещо и после ако иска може да й покажа София на разходка. Еми момата белгийка, застана да ме чака да го намеря оня, не си тръгна сама да си ходи.
Това става без общ език, тя на английски не иска да говори, аз френски не знам, та на руско български, понеже тя учеше руски. И тръгнахме пеша с няколко спирка на кафенце, та чак до НДК. И после с такси си я върнах пред един от столовете в студентски град.
Няма морета, няма плажове да ти изгори кожата, при градски условия си работи идеално чаровната ми харизма. На другия ден на Витоша, после на Копривщица и мадамата се отказа от предвидената им седмица на морето, за да е с мен. Те така се прави, който го може.

Сега съм спокоен за синчето че си има богат избор от естествено руси, те в нашия град всъщност са люксембурци по произход, демек германски народ по външност. Ама има и валонки де. В този район френският е официален език.

# 1 026

Аз в Белгия не съм ходил, но ако чете човек напоследък новините, там било, казват, ужасно - свърталище на ИДИЛ и на радикални елементи, терор, беззаконие и чудо. Чувал съм лично от белгийци, че е много мръсно. Сигурността е под всякаква критика, скъпо е, нямаха години наред правителство, всеки дърпа чергата към себе си; една шепа страна, а говорят сто езика, то френски, нидерландски, фламандски и дявол знае още какво; я не му завиждайте толкова.
За завиждане в Белгия си е достъпът до белгийски бирички, според мен.

# 1 027
Абсолютно, за бирата може да им завиди човек, за шоколада също. И за Лара Фабиан, тя е белгийка, а също и за Салваторе Адамо. Да не говорим за Жорж Сименон:) всичките тези са ми много любими.

# 1 028
Белгия можеш да я минеш от до и ако заобиколиш няколкото красиви града, които имат, ще видиш само ферми . Но няма да ти се прииска да си фермерка в тези ферми  Peace
Ха, бях командировка там, такава скука не съм брала, климатът също не ми допада....ама може би, защото не съм харизматично чаровна.... hahaha hahaha
Няма лошо всеки живее, където му харесва....наместил се Сателита, браво, само можем да му се радваме Joy Joy Joy

# 1 029

Ха, бях командировка там, такава скука не съм брала, климатът също не ми допада....ама може би, защото не съм харизматично чаровна....

Следващия път иди в Париж, ако знаеш френски няма да ти е скучно.
На мен пък ми беше доста скучно като ходих в Лондон и повече там не ми се ходи.

# 1 030
Абсолютно, за бирата може да им завиди човек, за шоколада също. И за Лара Фабиан, тя е белгийка, а също и за Салваторе Адамо. Да не говорим за Жорж Сименон:) всичките тези са ми много любими.

И да не пропуснем Еркюл Поаро! Той също е белгиец.  Laughing

# 1 031
  • HH

Ха, бях командировка там, такава скука не съм брала, климатът също не ми допада....ама може би, защото не съм харизматично чаровна.... hahaha hahaha
Няма лошо всеки живее, където му харесва....наместил се Сателита, браво, само можем да му се радваме Joy Joy Joy

Ако беше руса можеше да те забърше някой по спирките  Crazy

Все едно направи описание на Холандия.

# 1 032

Ха, бях командировка там, такава скука не съм брала, климатът също не ми допада....ама може би, защото не съм харизматично чаровна....

Следващия път иди в Париж, ако знаеш френски няма да ти е скучно.
На мен пък ми беше доста скучно като ходих в Лондон и повече там не ми се ходи.
Не знам защо, но Франция не е моята дестинация....била съм в Маями, Денвър, Вашингтон, Сан Франциско, Стокхолм, Барселона от по популярните места...е в Лондон и Париж Не ми се ходи.... Simple Smile
Пък и руса не съм Joy Joy

# 1 033

Белгийските ферми са малко над морското равнище. Като караме из Холандия кравите си мучат из локвите. Белгийските пък из ливадите. Поне така е по мой спомен.

Белгийската бира не може да се мери с чешката . Освен ако не визираш плодовие им бирьонки. Те са си уникум. Разкоша на чехите е , че те не питат искате ли голяма или малка бира. Ти се настаняваш в някоя готина кръчма и получаваш голяма хубава бира Simple Smile 
Белгийците за разлика от Французите имат повече разнообразна мосрка храна по заведения и фастфуд. Холандците уж са под морето, пък стекове , стекове ... риба не можешда опита8, освен на супер цена ...

Последна редакция: ср, 13 апр 2016, 22:33 от Brideshead

# 1 034

Белгийските ферми са малко над морското равнище. Като караме из Холандия кравите си мучат из локвите. Белгийските пък из ливадите. Поне така е по мой спомен.

Белгийската бира не може да се мери с чешката . Освен ако не визираш плодовие им бирьонки. Те са си уникум. Разкоша на чехите е , че те не питат искате ли голяма или малка бира. Ти се настаняваш в някоя готина кръчма и получаваш голяма хубава бира Simple Smile 
Белгийците за разлика от Французите имат повече разнообразна мосрка храна по заведения и фастфуд. Холандците уж са под морето, пък стекове , стекове ... риба не можешда опита8, освен на супер цена ...
Белгийската жива бира не ми харесва, а ММ и е голям фен!

Общи условия

Активация на акаунт