Резултат при болест на Даун 2?

• 155 328
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Галгас, много ти стискам палчета. Пиши как е минало.

Момичета, пренатестът за колко дни излизаше?

Май 10 дена!

Последна редакция: пн, 06 ное 2017, 09:36 от cvetno_cvete

# 616
  • софия
Благодаря на всички за милите думи. Ще пиша когато имам резултат, но големи илюзии не храня.

# 617
  • Sofia
Галгас, силно ти стискам палци,  да си в тези 2% , възможно е! Моят случай е почти същия,  на 39  съм  и имах преди два месеца  бременност със 3 маркера и риск 1 : 4,  не направих хорионбиопсия ....вярвай  😍

# 618
  • софия
Здравейте. Днес направих хорион биопсията. Боли, но не е болка за умиране. Реално взимат проба от хорион въси (приличат на червейчета). Д-р Панайотова каза , че в петък ще имаме първите резултати. Оказа се, че за тази процедура се полагат 2 нощувки по клинична пътека

# 619
Мен изобщо те ме боля, няколко пъти съм я правила.
След това някакви системи пуснаха ли ти?
Ще ти стискаме палчета за хубав резултат! За колко дни ще бъде готов.

# 620
  • Sofia
galgas, стискам палци,дано  всичко е наред! ☺

# 621
  • софия
Здравейте, лошите прогнози се потвърдиха и от генетичната лаборатория, където изследваха материала, взет от хорион боипсията- 100% Даун. Взели сме нашето решение  при такъв резултат и пристъпвам към аборт по медицински причини, вече взех първото хапче. За съжаление, добрите пожелания не винаги се сбъдват, но отново благодаря на всички за добрите думи!

# 622
gal, много ми е мъчно, че така се е случило Sad Дано следващия опит да е успешен със здраво бебе!

# 623
galas, миличка, бъди силна. Съчувствам ти много и ти изпращам виртуални прегръдки.
Аз съм правила два такива аборта и ако с нещо мога да ти бъда полезна съм насреща.
Бъди силно, момиче.

# 624
Съжалявам, че се налага да минете през това! Пожелавам и на двама ви с твоя партньор много сила и бързо преминаване през този период! Важното е, че взимате информирано решение....
Стискам палци всичко да мине добре!

# 625
  • Sofia
Съжалявам, знам от първо лице как се чувстваш 😢  Ще мине , ще се възстановиш и смело напред,  много сила и вяра!  Прегръдки!

# 626
  • софия
Благодаря на всички за подкрепата! Важното в цялата  ситуация е, че съм в достатъчно ранна бременност, за да няма премахването сериозни последствия, а и вече съм сигурна, че мога да забременея.  При предишните опити въобще не се хващаха. Така че има и нещо положително в лошата картинка. Ще мине и това, а после отново напред. Нека силата бъде с вас!

# 627
  • София
Galgas, съжалявам много.
Дано всичко мине леко и следващият опит да е успешен.

# 628
  • Sofia
Благодаря на всички за подкрепата! Важното в цялата  ситуация е, че съм в достатъчно ранна бременност, за да няма премахването сериозни последствия, а и вече съм сигурна, че мога да забременея.  При предишните опити въобще не се хващаха. Така че има и нещо положително в лошата картинка. Ще мине и това, а после отново напред. Нека силата бъде с вас!
Браво, Галгас за позитивизма ти 😃точно , в ранна седмица е и ще се възстановиш бързо!  Аз вече съм много добре , с редовен цикъл и жажда за  нови опити😃може би заради възрастта ни са тези грешки,  но нали уж не се повтарят.  Някои просто трябва да  минем през изпитания, за да сбъднем мечтите си 😃скорошна нова бременност ти желая

# 629
Здравейте,  първа бременност ми е и почти нямам информация дали всичко е ок след резултатите от бхс.
Може ли някой да ми каже дали всичко е нормално, защото следващата консултация е чак след месец.
Резултати за Даун 1 от 16000 комбиниран риск.
БХС за Даун  1 от 4100

Общи условия

Активация на акаунт