Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 34

• 97 386
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
тук са магазините в Сф на Фитокод: http://www.phytocode.bg/shops/sofiya.html
фирменият на Попа е малък и ако не внимаваш, може да го подминеш

# 526
  • При децата ми
Момичета, препоръчайте хидратиращ крем за ръце за суха кожа?

# 527
  • Deutschland
Биотен с уреа, Зима на Лавена....

# 528
Момичета, препоръчайте хидратиращ крем за ръце за суха кожа?
SOS крем от ЛИДЛ

# 529
Г-жо Рамацоти,
Скрит текст:
Аватарът ти е просто уникален  Joy Hug

# 530
Нали? bowuu
Ама скоро ще го сменям

# 531
raja_nikol да, от серията на Клаудия Шифър е маската. Имат и балсам, шампоан и серум за коса мисля + маската, в която съм влюбена, отивайте и си я купувайте, няма да съжалявате.  Peace

Каква е цената на маската?

# 532
  • При децата ми

Благодаря за отговорите!

Момичета имам въпрос: С какво мажете лицата на децата в големия студ? Голямото ми дете е на 12 г. и от студа кожата му адски много изпръхва и побелява. А да не ви казвам как му се напукват и зачервяват устните! Sad Мазала съм го с моите кремове, но не ми се иска, тъй като те все пак са със съставки, които не са за неговата кожа. И с чисто кокосово масло съм го мазала, но той не иска, защото не му харесва това, че е мазно и по трудно попива.

# 533
Моята дъщеря ползва кремове за комбинирана кожа от около 1 г., на 11 е сега. Бяха й се появили пъпки и затова започна. Ползваше Avene, сега е на Korres.
Няма проблем според мен, не са толкова малки вече.

Ако се притесняваш може да вземеш бебешки, има на Бочко на много добра цена. Ползвала съм други от марката и са хубави.
Всички други бебешки марки имат такъв, разгледай и прецени  Peace

# 534
Само на Бочко ползва. На 11 е.

# 535

Благодаря за отговорите!

Момичета имам въпрос: С какво мажете лицата на децата в големия студ? Голямото ми дете е на 12 г. и от студа кожата му адски много изпръхва и побелява. А да не ви казвам как му се напукват и зачервяват устните! Sad Мазала съм го с моите кремове, но не ми се иска, тъй като те все пак са със съставки, които не са за неговата кожа. И с чисто кокосово масло съм го мазала, но той не иска, защото не му харесва това, че е мазно и по трудно попива.
Малкия ми е така- нещо от мазилата за атопична кожа или суха склонна към атопична така ги водят когато го изпусна да побелее, а иначе през този сезон го къпя с душ олиото на юсерин или д-р тайс, вазелина на хигия с невен също за устните като му се цепнат ъгълчетата също.Линола фет крем, на д-р тайс, мустела, биодерма, много има, не мога като цяло да ти препоръчам някое конкретно , доста неща съм ползвала, единствено гледам да е за атопична кожа. Второто третото намазване обикновено минава и след това мажа с бебешко олио още няколко дена, нищо че вече порасна
С бебешки кремове не съм , но трябва да се провери да няма цинк, тъй като много изсушава

П.с. Бочко ме изненада с това разнообразие, отдавна не съм ги ползвала и спомена ми само за кремчето. Това за студа и вятъра ще го пробвам за предпазване

# 536
  • При децата ми
Като написах поста се сетих и аз за "Бочко", ама го бях постнала вече. А иначе е на 12 г. и има много бяла кожа. В големите студове така побелява, че чак започва да го боли. Миналия сезон му бях дала един балсам за устни на "Балеа" и добре му се отразяваше, ама тази година не иска да го носи в себе си и само вкъщи аз като му напомня се маже.

# 537
Аз не харесвам Бочко, затова мажа детето с крем на Балеа за студено време

# 538
Сутрин и вечер го мажа, на него не мога въобще да разчитам,
А от това олио съм доволна много и аз го ползвам, и по темата често го пускат в ремедиум 2 на цената на едно, та винаги съм запасена
http://befit.bg/eshop/en/EUCERIN-PH5-%D0%94%D0%A3%D0%A8-%D0%9E%D … 0%9C%D0%9B.410296

# 539
raja_nikol да, от серията на Клаудия Шифър е маската. Имат и балсам, шампоан и серум за коса мисля + маската, в която съм влюбена, отивайте и си я купувайте, няма да съжалявате.  Peace

Каква е цената на маската?

Към 12 лв някъде е.

Общи условия

Активация на акаунт