Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 34

• 97 334
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Минавам да похваля този крем за суха и чувствителна кожа /става и за нощен/. Взех го за малкия, той е дерматит, обаче си го намазах на лицето и много ми хареса! Кожата ми е леко суха напоследък. И има видим заздравяващ ефект /имах разчоплено от пъпка, оправи се за 2-3 дни/. И е 5лв!
Няма парафин, парабени и силикони.
https://media.meindm.at/asset/dmshop/product_seo_big/ffffff/bale … -10020060_B_P.jpg

Аз съм го ползвала също. Няколко вечери си лягах със сълзящи очи, докато установих, че е от него. Много се изненадах, защото си мислех, че щом е за чувствителна кожа, няма да има проблем и за зоната около очите.

# 556
Аз имах ужасно щипане от Алверде за чувствителна кожа, измазах го на ръцете.

# 557
На Талодерма състава не съм гледала, но използвам хумата им, розовата вода и маската за проблемна кожа и все съм била доволна. От този на Микса с 6 процента също съм доволна, въпреки че е с парафин. Ще погледна и тези на Талодерма.

# 558
  • Добрич
Аз преди време бях питала за шампоан против пърхут тук, взех си на Здраве- за чувствителен скалп, от първото измиване сякаш имаше полза, но след това ... пърхута ми се увеличи двойно. Оправих си пърхута с подходящ шампоан на Биодерма, но тия дни изпробвах пак еднократно шампоана на Здраве, преди да го изхвърля на боклука, отново ми се появиха наченки на пърхут. Дали причината е в моя скалп не знам, но определено не го препоръчвам.

Скрит текст:

# 559
  • София
Минавам да похваля този крем за суха и чувствителна кожа /става и за нощен/. Взех го за малкия, той е дерматит, обаче си го намазах на лицето и много ми хареса! Кожата ми е леко суха напоследък. И има видим заздравяващ ефект /имах разчоплено от пъпка, оправи се за 2-3 дни/. И е 5лв!
Няма парафин, парабени и силикони.
https://media.meindm.at/asset/dmshop/product_seo_big/ffffff/bale … -10020060_B_P.jpg

Аз съм го ползвала също. Няколко вечери си лягах със сълзящи очи, докато установих, че е от него. Много се изненадах, защото си мислех, че щом е за чувствителна кожа, няма да има проблем и за зоната около очите.

На мен ми е добре на очите, за сега. По принцип съм чувствителна там - дразнят ми се очите от доста кремове и фдт.

# 560
Искам да похваля крем за ръце на Дева, с витамин F. Когато ръцете ми стават много сухи и грапави, и други, даже и по- скъпи кремове не се справят, той ги оправя за ден- два. Не оставя мазен филм по ръцете, мирише ненатрапчиво, струва около 2 лв. Не си го купувам постоянно, защото обичам да пробвам нови неща, но в критични ситуации пак се обръщам към него.

# 561
Аз преди време бях питала за шампоан против пърхут тук, взех си на Здраве- за чувствителен скалп, от първото измиване сякаш имаше полза, но след това ... пърхута ми се увеличи двойно. Оправих си пърхута с подходящ шампоан на Биодерма, но тия дни изпробвах пак еднократно шампоана на Здраве, преди да го изхвърля на боклука, отново ми се появиха наченки на пърхут. Дали причината е в моя скалп не знам, но определено не го препоръчвам.

Скрит текст:

И аз не съм доволна от шампоаните Здраве.

Искам да похваля бебешкия шампоан за коса и тяло на Бочко с лайка и липа.  Peace Много е нежен и подходящ за интемен гел.

# 562
  • София
Четох много хубави отзиви за шампоаните Милва. Купих с хинин, за сега нямам оплакване.

# 563
  • Пловдив
аз съм с Милва. За моята мазна косица са идеални. Особено - катранен, хининов и хума. Евтин и страхотен

# 564
  • На ръба..
Аз съм от много доволните от крема за ръце на Дева, с витамин F, проблема е ако се сложи по - голямо количество - няма попиване..е има ама минава доста време  Wink

Дами от кои перли за лице сте доволни? Досега само на Avon съм ползвала и се чудя дали да дам шанс на друга марка или пак да си заложа на тях...

# 565
  • Deutschland
Търся мозаечна пудра, с блясък. Ruby Rose имаха, спрели са я от производство май, защото не я намирам никъде. Беше страхотна.На Есенс не е зле като покривност, но блясъка не го виждам хич по лицето

# 566
  • София
Някой дали знае има ли средство против наелектризиране на косата.Че с тези якета и шапки изглеждам като бръкнала в контакт .

# 567
Някой дали знае има ли средство против наелектризиране на косата.Че с тези якета и шапки изглеждам като бръкнала в контакт .
Олиата и стилизантите за коса помагат, но се слага по малко, че иначе става мазна  Peace

# 568
  • София
Олиата и стилизантите за коса помагат, но се слага по малко, че иначе става мазна  Peace
Слагах кристали,но промяна нямаше.Ще пробвам тогава и с лак за коса.

# 569
Против наелектризиране помага ваксата за коса, но мноооого мъничко количество се размазава по ръцете и приглаждаш по дължината на косата.

Общи условия

Активация на акаунт