Операция на щитовидната жлеза -11

• 126 616
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна

K.Lera благодаря  Hug
За трети път чувам това за невробекса,а защо не са ми изписали newsm78

# 646
Възможно е да го изпишат по някое време на лечението. Аз като лежах за фациалис, освен болничното лечение, после 2-3месеца си ходех с разни хапчета, които периодично се сменяха.

# 647
  • Варна
Не са ти го изписали щот е йофтино,това е витамини от В групата и струва левче.....ама що да не ти изпишат лекарства дет се припокриват и струват поне 30лв.
Ще се оправиш,а за кортикостероиди споко,трябва поне месец да ги взимаш за да усетиш страничните им ефекти!
Трябва да правиш упражнения ,колкото и да те боли .......споко от тва не се мре,само ще се мъчиш/ сега вече можеш да ми кажеш ,че съм гадина хахахаха/

# 648
  • Варна

.......споко от тва не се мре,само ще се мъчиш/ сега вече можеш да ми кажеш ,че съм гадина хахахаха/

Laughing

# 649

K.Lera благодаря  Hug
може би защото има легенда, че за болни с онко неща витамини Б не трябва да се изписват

# 650
  • Варна

може би защото има легенда, че за болни с онко неща витамини Б не трябва да се изписват

Да и това съм чувала,но ендото като му споменах каза,че са глупости.Същевременно спрягат Б17 за чудодеен за онко заболявания.

# 651
Милгамата също са някакви витамини В като неуробекса и моята онко ми каза, че няма проблем и мога да си ги пия

# 652
Прави упражнения, споко с кортикостероидите и ще се оправиш. Трябва време , ще се оправиш Hug Hug. За упражненията гледай сега , пусках си новините, гледам си ги и си ги правя , ей така се лекувах hahaha

# 653
  • Варна
Да мине острата болка поне,не съм спала от 3 дни,днес цял ден заспивам права.В момента болката е в долната част на ръката и пръстите.Тръгна от плешката,горе мускула на ръката и сега се спусна на долу.

# 654
Имам една молба: моля припомнете ми отново всички изисквания около вземането на Л-тироскин. Аз съм на минимални дози от 25 микрограма.

Кафе след колко време най-рано беше позволено?
А хапването след 30 минути след Л-тироксина ли беше?
А ако понякога хапвам след час или два?

Нещо започнах да позабравям точните изисквания.

И винаги трябва да вземам Л-тироксина в определен час, нали?
А ако се забавя някой ден с около 30 минути - фатално ли е?

И друг въпрос - така и не успях да си чупя хапчето точно на 2. Винаги едната половина е по-голяма от другата. Има ли хватки за правилното разделяне на хапчето?

Много благодаря и се извинявам за "профанските" въпроси.

# 655
  • Варна
Чак пък точен час хайде сега.Съобразявам се само с кафето и с храната.Сутрин около 5 ми е първото отваряне на очите,хапчетата ми са до главата,гълтам го и като си стана в 6 за работа си пия кафето.
Тук гледам предлагат и дозировка 25 мг.,купи си точна дозировка за да нямаш проблеми.Аз преди 2 месеца установих,че са пуснали 150 мг. и бях толкова щастлива  Laughing

# 656
Благодаря ти, Глухарче! Ще търся от 25 микрограма - преди нямаше. Не знаех Simple Smile

# 657
  • Варна

На снимка го гледам,дано го има по аптеките.

# 658
Час след хапчето закуска, след два кафе, много пречи точно то на усвояването на хормона. И аз навивам часовник, пия и пак спя час и половина. Има 25 мг на едно хапче.

# 659
  • Милано

K.Lera благодаря  Hug
[/size] Легендите са само за вит.Б1 и то в огромни дози Naughty...а в невробекса дозата е малка.

Общи условия

Активация на акаунт