Операция на щитовидната жлеза -11

• 126 606
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
sisitons, Глухарче, благодаря!  bouquet

# 661
Момичета,нужни са ми актуални координати на проф.Пандев-къде преглежда и дали в момента е в България.Има девойка в нужда,а аз отдавна съм затрила и телефони и мейли.

# 662
 В момента проф. Пандев е в България. Мен ме оперира на 06.07 в ИСУЛ.
 Тук има контакти на местата, на които преглежда:http://www.thyroidbg.com/bg/lekari/rp, аз лично съм го посещавала в "Дойче клиник" и "Евро-вита". Преглежда и в частна клиника в Хасково (на 16.07 ще ме приеме там, за да обсъдим епикризата), ако някой се интересува ще дам адреса и там.
 Актуалният му телефон е:0879440257, препоръчвам да му пишете смс-и.

Последна редакция: пн, 11 юли 2016, 20:10 от sesil99

# 663
Благодаря,sesil99 Hug

# 664
В момента проф. Пандев е в България. Мен ме оперира на 06.07 в ИСУЛ.
 Тук има контакти на местата, на които преглежда:http://www.thyroidbg.com/bg/lekari/rp, аз лично съм го посещавала в "Дойче клиник" и "Евро-вита". Преглежда и в частна клиника в Хасково (на 16.07 ще ме приеме там, за да обсъдим епикризата), ако някой се интересува ще дам адреса и там.
 Актуалният му телефон е:0879440257, препоръчвам да му пишете смс-и.

Може ли името на частната клиника в Хасково!Благодаря предварително!

# 665

Може ли името на частната клиника в Хасково!Благодаря предварително!

Медицински Център " Д-р Вълканов" Хасково Има определени дати за месеца.

# 666
  • Варна
На мен ми каза, че има приемни дни и в Плевен.

# 667
 Извинявайте за забавянето, веднага пиша адрес и контакти за Хасково:
 МЦ "Д-р Вълканов", ул.Асти 8, гр.Хасково, тел: 038/661919

# 668
 Днес бях при проф. Пандев в Хасково и да се похваля, хистологията ми е много добра, запазена е повече от 2/3 от жлезата и няма да пия хормони. Камък ми падна от сърцето, пожелавам късмет на всички. Страхотен професионалист е професорът!

# 669
  • Варна
Как сте мацки Simple Smile
Аз да се оплача,продължава да ме боли ръката.Вярно не е онази силна и остра болка,но си ме наболява Sad

# 670
  • София
Глухарче, препоръчвам ти да си купиш крем Капсамол дорол (с екстрат от люти чушки).
Съсед го препоръча на мъжа ми за „секнат” кръст.
Боли ме ръката в лакътя от февруари, от няколко дни се мажа с това чудо и направо не мога да повярвам на облекчението. Надявам се скоро съвсем да изчезне болката.
Кремът се нанася задължително с ръкавица и много внимаваш да не се пипнеш по лицето или лигавици. Наистина много люти, но на болното място се усеща само приятно затопляне.
Друго добро за плексит (за възпаления изобщо) са едни мазила от ветеринарната аптека Камфор салицилат или Антифлегмин, но те са по- мазнички и мисля, че не стават за лятото (всъщност може само вечер). Много са добри и двете!
Пробвай и дано ти мине бързо  Hug

# 671
Глухарче, ама ти си на морето бе бани с вода, морска,луга какво намериш, ще се оправят нещата, ама време трябва, аз една година не можех да простирам , с една ръка действах. Недей да се тъпчеш с хапчета, само си вредиш, пий, ако са витамин нещо. И не си правиш упражненията дето ти ги пратих нали Thinking. Ще има бой #2gunfire. Имате на Варна и минерална вода и тя помага много. Peace Айде хубав ден и обичам ви Heart Eyes

# 672
  • Варна
Всъщност антифлегмин имам,но един казва не трябва да се загрява друг казва да се загрява  ooooh!

Сисито правя упражненията от клипа,но нямам възможност много,10-тина минути някъде.Вчера изобщо не ме боля и си викам - мина,да ама не през нощта ме боля,днес пак.Бани в морска вода правя,водата е чудна за къпане.
Доктора каза изобщо да не натоварвам ръката,никаква домакинска работа,ама как да стане.

# 673
Аз мисля, че трябва да използваш охлаждащ обезболяващ гел Peace, и 10 минути са малко, в предвид, че целите са 40 ooooh!

# 674
Глухарче, ти си следиш ПЩЖ, калций и пр. нали?

Аз доколкото смътно си спомням охлаждащите кремове са при травми и възпаления, а загряващите - при хронични болки - на кръста, гърба, врата и т.н..

Общи условия

Активация на акаунт