Операция на щитовидната жлеза -11

• 126 579
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Фри следя трънки.В болницата ми изследваха калция веднъж след операцията беше в норми и толкоз.Паращитовидните защо? Кажи какво имаш пред вид.
От тази година мислех да включа и профилактика за остеопороза.
Да това според доктора е остро възпаление на нерв,изписал ми е Алга сан,той охлажда.

# 676
А той как разбра, че е нерв, ама много ме нервират, без снимка, без  ЯМР айде нерв възпален ooooh!. Обиколих едно чудо доктори и накрая в центъра по ревматология на ехо си ми казаха хората, че е калцификат , та мирнах. Grinning

# 677
  • Варна
Може да има трето око знам ли го Tired

# 678
  • Варна
Вероятно са си мислели че е плексит....Засегнат нерв с рентгенова снимка не може да се види, с ядрено магнитен става ,ама за жалост все нямат направления.
Почти винаги първо почват с някаква медикаментозна терапия и ако проблема не отшуми тогава предприемат нещо(и то не винаги)
Относно ветеринарните мазила нито с камфора нито с атифлегмин ще и мине, ако иска конски крем за такова нещо се взима рефригеранс(сваля отока около нерва , тоест намалява болката от притискането)

Глухарчето явно доста седи на течение,идеалната предпоставка за такъв род болежки

# 679
Питам те за ПЩЖ защото понякога при операциите на ЩЖ те се нараняват или стресират и се бъгва обмяната на калция с всички последствия от това.

Ако Алгасан не ти помогне значи не е "остро" възпаление, а вече хронично, така ли?

# 680
  • Варна
Ами тез мазила помагат по-скоро ако е слаба болката,лек дискомфорт.Абсурд да помогнат при остро възпаление.
За първи път ми се случва,не знам дали говорим за хронично възпаление.Всъщност ако се замисля няколко пъти преди това леко ме наболяваше плешката,но го отдавах на неправилна стойка на спане.
skabiela наистина не съм заставала умишлено на течение,но определено не съм се пазила.То човек му идва на акъла чак като му дойде на главата ooooh!

# 681
Здравейте, мили съфорумки Simple Smile
Надявам се ви намирам в добро здраве!
Аз имам нужда от малко помощ- трябват ми актуални телефони или места, където преглежда проф. Пандев? Звъня от вчера в Дойче клиник, но никой не вдига, а при него не съм била почти година и не зная актуален телефон. То сега е и отпускарски сезон де, но ако някой скоро е имал среща с него ще се радвам за координати:) Спорен ден от мен и усмихнато лято

# 682
 Тук има контакти на местата, на които преглежда:http://www.thyroidbg.com/bg/lekari/r
Дойче клиник са в отпуск мисля, обадете се в ЕвроВита. Актуалният му телефон е:0879440257.
Преглежда и в гр. Хасково, МЦ "Д-р Вълканов", ул.Асти 8, гр.Хасково, тел: 038/661919

# 683
  • Варна

az_alexa надяваме се всичко при теб да е на ред и за някой друг да търсиш координатите на проф.Пандев  Praynig

# 684
Глухарче, така казва моя доктор поне, че всичко е наред Simple Smile От време на време имам някакви прещраквания и не е лошо да си сверя часовника и с Пандев, нали до 5 години трябва да ни наблюдава, а аз от година не съм се вясвала Wink Сесил, благодаря ти за координатите

# 685
  • Варна
Ааааа профилактично не е лошо  Simple Smile
Прещраквания и предърпвания от време на време и аз имам.
Преди три дни и аз се поддадох на страха,с този ужасен плексит ли е какво ли е дето не минава цял месец,та на бегом ходих до ендокринолога на ехография.Бях си наумила,че е свързано и нещо имам от там,което ми е прещипало нерва.
За мое щастие всичко е наред,накрая се посмяхме с доктора и така,еми срам не срам поддавам се на страха понякога  Embarassed

# 686
Привет на всички от форума!
Ето ме в кюпа и аз отново.Не съм се включвала отдавна, но то времето е относително понятие за всички ни. Преди две години ме оперираха от Базедова болест и ми оставиха малко жлеза от единия лоб, година след операцията остатъка възобнови своята дейност и отново съм с хиперфункция, която не можем да се обуздаем отново.Сега ендото ми предлага или втора операция или прием на йод, който в нашия град се оказа, че липсва. Насочи ме към проф.Хаджиева. Не съм се обаждала все още, тъй като , както знаете, хормоните трябва да са в норма за да се предприеме нещо.  Та въпроса ми е - някой от вас приемал ли е йод? Всичко, което напишете ще ми бъде полезно, включително контактите на професорката, метод,  резултати,мнения, възръжения вкл.и финансовата част на въпроса.Който желае може да ми пише и на лични .
Благодаря. Желая ви хубаво лято и да сте намерили вече някъде място за спасяване от жегите, които толкова много ни морят. Hug

# 687
Дами, моля за малко помощ.
Оперирана съм през февруари, махнат е единият лоб заради микрокарцином. На 27 съм. Веднага след операцията минах на Еутирокс 50 микрограма и поддържах ТСХ около 1-1.2
Преди около 40 дни д-р Начев ми обясни че в моя случай, ТСХ трябва да е по-ниско (за да не се развивали нови ракови клетки, доколкото разбрах). Препоръча да започна 75 микрограма с цел тсх да падне под 0.4. Така и направих.
Пуснах си изследвания - близо съм до неговите изисквания - ТСХ е 0.46, но откакто съм на по-високата доза Еутирокс се чувствам ужасно сънена, разсеяна и имам сърцебиене. От вчера поддържам и температура 37-37.6
Въпросът ми е възможно ли е температурата да има някаква връзка с хормоните и пречи ли приемът на парацетамол на усвояването на Елтурокс.
Благодаря ви Simple Smile

# 688
  • Варна
Разсеяността и сърцебиенето са от ниското ТСХ.Моето е още по-ниско последно беше 0.20, в момента съм като парцал като съчетаем и с жегите.
Но температурата не ми се вярва да е от това.Изчакай ден,два може да се окаже вирус.Но не ти пречи да звъннеш на ендокринолога си и да го попиташ.

# 689
Мерси, Глухарче!

Общи условия

Активация на акаунт