Математически турнири - 35

• 107 207
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Всички знаем, че важни не са точките, а къде си спрямо другите. Може да имаш и 20т. от максимални 40т., но да се окаже, че е било трудно състезание и все пак си сред 10% най-добри. Това важи за всички състезания, рейтинги, приеми, олимпиади.
За областния е така за малките. За общинския точно точките са важни. Няма 16 точки, няма областен кръг.
А за седми клас и нагоре и на областния точките са важни, защото отварят вратата към националния.

Цялата дискусия тръгна от КМС, която незнайно как премина в такава за общински кръг а олимпиада, където наистина е важно имаш или не 16т.  Peace

# 526
При извличане на информация за класиране на децата на Коледното за София трябва да се има предвид, че примерно децата от пчмг ги няма в предварителните списъци за разпределения по стаи които бяха публикувани, но състезанието се е провело и в тяхното училище и те си участват в общата класация за София. Не знам дали има други такива училища, които не бяха обявени на сайта секция Изток, но реално се е провело състезание в тях.

# 527
При извличане на информация за класиране на децата на Коледното за София трябва да се има предвид, че примерно децата от пчмг ги няма в предварителните списъци за разпределения по стаи които бяха публикувани, но състезанието се е провело и в тяхното училище и те си участват в общата класация за София. Не знам дали има други такива училища, които не бяха обявени на сайта секция Изток, но реално се е провело състезание в тях.
Сигурно има и други училища, но така или иначе ако  някой има време и желание би могъл да си поиграе и да си сглоби списък. Затова за мен сегашния подход с търсене по име не е ефективен за никой.  Peace

# 528
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Резултати КМС Враца http://www.riobg.com/messages/file_messages_students_6/kms2015.xls

# 529
  • В сънния Люлин, прибулен...

В моя списък с 62т са 8 деца, а броя на явилите се на КМС от 1ви клас за София е 822 деца.

Много благодаря  bouquet

# 530
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Резултати КМС Димитровград http://www.lubenkaravelov.eu/KMS_2015_rezultati_klasirane-Dimitrovgrad.xls

# 531
Някой знае ли утрешното състезание IMAS в 125 СОУ в колко часа започва?

# 532
Някой знае ли утрешното състезание IMAS в 125 СОУ в колко часа започва?
Цитат
На 19.12.2015г от 10:00ч. в 125 СОУ ще се проведе международен математически турнир IMAS. Записване до 16.12.2015г. в стая 402 от 8:00 до 17:00ч. Такса - 10лв...
.
Аз бих отишла поне половин час по-рано.

# 533
Дидева, много благодаря! Simple Smile

# 534
Здравейте!  Hug
Нашият син след огромна съпротива, се яви на общинския кръг (исках да види, че не е страшно -за пръв път му е, и това му го обяснявахме емнайсе пъти  Crazy), та първите стъпки са направени-преминал е успешно със 17 точки  Party
И като новаци, доста ще има да четем..аз съм яко объркана кое кога се случва  Crazy добре, че тук сте систематезирали инфото, но и ще питам при нужда
  Hug

# 535
# 536
Здравейте, бих искала да попитам мамите със списъщиъе и още по лудите татковци програмистим дали сте чели закона за личните даните, то иначе можете да имате и сшисък с банковите ни сметки и с ЕГН-тата.
И да определено се заяждам, зашото за мен това което правите е грозно и смятам да сезирам СБМ как точно съхраняват информацията, може пък да има някой лог-файл с някой и друг IP-адрес.

# 537
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте, бих искала да попитам мамите със списъщиъе и още по лудите татковци програмистим дали сте чели закона за личните даните, то иначе можете да имате и сшисък с банковите ни сметки и с ЕГН-тата.
И да определено се заяждам, зашото за мен това което правите е грозно и смятам да сезирам СБМ как точно съхраняват информацията, може пък да има някой лог-файл с някой и друг IP-адрес.

като ги сезираш добави и питане защо за всеки окръг има общо класиране, а за София няма  Peace

точките, като точки нищо не ми говорят.
бих искала да знам къде е мястото на детето ми в общата класация.
принципно, не само за КМС  Peace

# 538
  • Варна
Извинете ,но искате да кажете ,че всяко едно име от явяващи се деца в 1ви и 2ри клас да речем, се набира ,взема му се резултата и се прави класиране ????  Така ли ?И това за 1ви и,2ри и 3ти клас ?? Joy

# 539
  • най-шареното място

Аз пък искам да попитам какъв е проблемът?
Че някой е съхранил, обединил и сортирал публично оповестени списъци с имена и точки?

Общи условия

Активация на акаунт