Пампорово - ски сезон 2015/16

• 19 924
  • 130
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
да, навсякъде е така за загубен ключ, не го мисли, все пак вие сте го изпуснали, дори месец да сте в хотела се плащат тези ключове. И понеже и аз съм така - по-скоро ги губя, много внимавам. Последният път без да искам съм свила една карта от кемпински в банско, намерих я месеци след това в чантата на фотоапарата ми и само защото те са били разсеяни, не са ми взели пари. Спомням си, че те вадят 2 карти, а аз исках и трета и сигурно са забравили  Whistling

Обаче сериозният проблем си е парното, аз щях да искам друга стая с наличен кран да си го спра, това не е за пренабрегване, както и нелюбезен персонал, който се държи все едно си му длъжен - много се дразня. Това, че аз съм казала на рецепцията нещо приятелски, не означава да ми се отвърне на "ти". И хотели, където не давам повод да се държат елементарно, а го правят са ми в черния списък.

За стрийм резорт не знаех, че карат до малина, това е супер, благодаря, че сподели. Ние имаме още 2 ваучера за екипировка до 1 март в гардероб на малина и ми се иска да си ги ползваме и да отидем за 2 дни до пампорово, ако има места ще го проверя. Повечето до студенец все карат, а ние именно до малина търсим.

# 106
  • До морето
Ние днес отменихме резервацията  Confused Като няма сняг, няма смисъл!

# 107
  • Пловдив
за кога ви беше?! няма ли реално...другата седмица може и да има, ако реши да стане студено и завали!?

# 108
Няма ли сняг в момента на Пампорово? И на пистите ли?

# 109
  • Варна
Четох, четох...чудих се, исках и аз басейн,СПА, детски кът..Но уви,явно навсякъде водата е студена и даже и бански няма да взема Sad

Това не е вярно.
В Стрийм водата в басейна е 30 градуса и за повечето гости е достатъчно топла.До басейна целодневно е подгрята добре сауната и парната баня.Децата много се кефеха и банските са задължителни.Има постояно курсиращо до писта Малина бусче дотолкова , че и майка кърмачка караше ски.

# 110
  • До морето
Няма ли сняг в момента на Пампорово? И на пистите ли?
За другата седмица беше. Сняг има само изкуствен и той към 11 вече е каша. На мм брат му е там в момента, соза че не става за каране. Мои колеги и те са там,  днес пуснали във ФБ снимка от лифта, ми то отдолу зелена поляна.

# 111
  • Варна,морето,сините вълни...
за кога ви беше?! няма ли реално...другата седмица може и да има, ако реши да стане студено и завали!?
И на нас това ни е надеждата  Praynig Гледам прогнозите,дават го да застудява и евентуално нов снежец. Че не ми се мисли,какво ще правим цяла седмица... ooooh!
Penelopy, чакам те да споделиш как изкарахте в Гранд Манастира,че ме човърка какво да очаквам  Embarassed

# 112
 Sad И ние сме другата седмица там... и май няма да се карат ски. Моля, дайте идеи - какво може да се прави, ако няма сняг?

# 113
  • Варна
И аз отмених вчера резервациите.Все се надявам,че март ще падне повечко сняг пък и да се възползваме и от ниския сезон.

# 114
  • Luxemburg
Ronicat, да ти се чуди човек защо си го причини това с Пампорово като цяло!  Hug
В Австрия щом се навива мъжът ти да ходите всички (с децата) и имате възможност, това с Пампорово си е стъпка назад отвсякъде за ски почивка!
Навихме се заради приятели. В цяла западна Европа февруарската ваканция е по едно време и навсякъде е много претъпкано - Австрия, Франция, Швейцария. Затова миналата година решихме да се пробваме на Пампорово, тъй като в БГ февруарската ваканция е предходната седмица. И наистина бяхме прави. Имаше далеч по-малко хора по пистите. На лифтовете не сме чакали почти, рядко се случваше да чакаме 3-4мин. А и така се видяхме с много приятели от Бг и чужбина които бяха по същото време, а и бабите дойдоха за няколко дни да се видим. Иначе се виждаме веднъж годишно. Но май това ни беше за последно по БГ курорти.
Хотелът Стрийм резорт е хотелът преди Кочорите и видях, че имат бусче с което водят туристите до Малина. Много по-удобно е отколото при нас където се налагаше да молим всеки ден собствениците да ни закарат до Студенец или Малина а на връщане да им звъним по тел. Предпочитам да знам че има на всеки час и да се съобразя с това отколкото да ходя с пълна ски екипировка да се моля и да ме карат с Нива на която стъклата са напълно замръзнали и непочистени и единственото видимо е 20/20см  Shocked.
Това с парното имам чувството че е повсеместен проблем. Приятели бяха в Ива и Елена и казаха че е супер горещо, а в баните направо сауна и не може да се регулура. Нашите бяха в Замъка и там също е било много горещо. Приятели бяха в Орлица и те също споделиха, че е доста топло. Явно всички се притесняват да не се оплачат клиентите, че е студено и надуват здраво парното. При нас бяхме на конвекторни печки които обаче в спалните не ги пускахме. Достатъчно се отопляваха от камината на долния етаж.

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 17:57 от ronicat

# 115
  • Варна
Аз писах по нагоре, че бяхме в Ива и Елена.
Да, наистина беше много горещо,
но в нашата стая, както и в стаята на приятелите ни,
парното можеше да се регулира.
Ние напълно го спирахме и оставаше само подовото,
като с него също беше много топло.

В банята лирата не можеше да се регулира,
но не беше сауна.

В ресторанта също се регулираха радиаторите.
Лично аз ги спирах, защото сядах до тях всеки път.

Ние също улучихме топло време.
Предполагам, че ако температурата през деня беше около и под нула,
а нощем доста по - студено,
нямаше със същата сила да се усеща горещината

# 116
Здравейте,
приключи и нашата почивка в Гранд Манастира. Догодина пак Simple Smile
Много сме доволни от условията в комплекса-апартаментите са чисти, просторни и добре поддържани.Топличко е навсякъде, с изключение на големите коридори с ескалаторите, но реално погледнато там няма как да е много топло.В никакъв случай обаче не е студено.Вечеряхме в механата и двете вечери-много уютно, хубава храна и добро обслужване. Точно на една минута от пистите, уморяваш се, прибираш се да починеш и пак.... Simple Smile
За басейна нищо не мога да кажа-бяхме само три дни там и общо взето се радвахме на снега, до СПА-то изобщо не опряхме Simple Smile
Доволна съм,със сигурност няма да ни е за последно там Simple Smile

# 117
  • все тук
Някой с отзиви от хотел Дафовска?  Rolling Eyes
Да кажа и аз - за втора година бяхме там - никакви забележки. Храна - изобилна, разнообразна, вкусна, големи стаи, топло, чисто, сменят кърпите всеки ден, спалното бельо - през два дни. Любезен, отзивчив и бърз персонал. Има място за ски, ако носите ваши, в центъра е, далеч от пистите, но има шатъли, ние ходехме със собствен транспорт. Интернетът също е добър - по-бърз от миналата година. Нямам никакви забележки.

# 118
Здравейте,

може ли някой да ми препоръча добър ски учител за дете/деца (по възможност да не ни вземе бюджета за цялата почивка Simple Smile)? Може и на лични. Благодаря предварително.

# 119
  • София
Здравейте,  как са условията за ски в това топло време. Ние имаме платена резервация  за другата седмица и направо ми е мъка като гледам какви са пролетни температурите.

Общи условия

Активация на акаунт