Бебешката количка - цяла наука за второ висше №32

• 67 038
  • 723
  •   1
Отговори
# 675
някой ползвал ли е тази джаджа, че се чудя далида си купувам и колко е удобна  Mr. Green

Изглежда супер. Как се нарича това нещо?

# 676
  • България, Шумен
https://youtu.be/xxcqgS5Y-Hg
Много ми харесва тази количка, нооо я няма никъде в БГ. До сега не съм пазарила от чуджи сайтове и не знам дали си струва изобщо и колко ще.излезе. Никой не каза нищо за Britax B Agile,май към нея клоня иначе.

# 677
Никой не каза нищо за Britax B Agile,май към нея клоня иначе.
И аз я заглеждах, но мисля, че няма регулиране на позицията на крачетата, затова я отхвърлих.

# 678
  • България, Шумен
Мисля, че има. То аз вече се обърках коя какво има.

# 679
  • Варна
Никой не каза нищо за Britax B Agile,май към нея клоня иначе.
И аз я заглеждах, но мисля, че няма регулиране на позицията на крачетата, затова я отхвърлих.

Може да разгледате Recaro CitiLife
Почти същата като B-Agile, но с регулируема дръжка и подложка за крачетата (ако тези опции са важни)

# 680
  • срещу двата комина :)))
някой ползвал ли е тази джаджа, че се чудя далида си купувам и колко е удобна  Mr. Green

buggy bar  Peace

# 681
Здравейте, искам да помоля за мнение за количка за дете на 2 г. Търся нещо удобно, широчко,че сме едрички. С баткото имах същия проблем и накрая се реши с Куини Спиди - уникална количка и най-широката седалка, но сега искам нещо по-компактно. Спряла съм се на няколко модела и търся мнение за тях:

1.Maclaren Techno XLR
2. TFK Buggster - ползвала съм за малко с баткото модела
3. TFK Dot
4.Hauck Spirit

Най-вече държа на удобна седалка - да не е от най-тесните летни колички и детето да не може да се облегне и гумите да не са от най-малките,защото все пак ще вървят по българските улици. Laughing
Благодаря за споделените мнения предварително !

# 682
някой ползвал ли е тази джаджа, че се чудя далида си купувам и колко е удобна  Mr. Green

buggy bar  Peace

Намерих само това.

panda7

1.Maclaren Techno XLR - аз съм За тази
2. TFK Buggster - ползвала съм за малко с баткото модела - маневрена е, но мисля че е обемна като се сгъне
3. TFK Dot - няма повдигане на крачетата
4.Hauck Spirit - много са ми "Дървени" тия колички
 Mr. Green

Виж и quinny zapp

Последна редакция: пт, 05 фев 2016, 09:12 от alina_si

# 683
  • срещу двата комина :)))
някой ползвал ли е тази джаджа, че се чудя далида си купувам и колко е удобна  Mr. Green

buggy bar  Peace

Намерих само това.

има в ибей и амазон - http://www.ebay.com/itm/Dooky-Buggy-Bar-Control-Any-Buggy-One-Ha … 2&mfe=sidebar , http://www.amazon.co.uk/Original-Dooky-Buggy-Control-Hand/dp/B00 … eywords=buggy+bar

# 684
  • България, Шумен
Благодаря, Рошко! А някой с мнение за Recaro Citylife,погледнах я и доста ми допадна. Благодаря!

# 685
  • Варна
Благодаря, Рошко! А някой с мнение за Recaro Citylife,погледнах я и доста ми допадна. Благодаря!

Recaro Citylife е нов модел и предполагам кой знае какви отзиви няма да намерите, поне не в BG-MAMMA Simple Smile

# 686
И на мен ми хареса доста, само че това дълго 98 см шаси не се побира в асансьора ми.

А Nuna Mixx продава ли се в България? Търсих, но нищо не открих. newsm78

# 687
  • София
Така и не я внесоха тази нуна, иначе и мен много ме радва на картинки Wink

# 688
  • Варна
И на мен ми хареса доста, само че това дълго 98 см шаси не се побира в асансьора ми.

А Nuna Mixx продава ли се в България? Търсих, но нищо не открих. newsm78

Така и не я внесоха тази нуна, иначе и мен много ме радва на картинки Wink

Сега ако взема да ви покажа нещо ще почерпите ли?

# 689
  • България
Даааа: cook beer
И после: newsm38

Общи условия

Активация на акаунт