Гласуване за "Хубава жена" /номинация за красота/ за 2015 година

• 27 515
  • 393
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Хайде, кюфтета лично  Laughing  Hug

Като отскочим някой ден до Австрия, ще си ги потърся  Wink  Hug

# 181
  • София
На 28 съм Desss.
Ей ме гримирана и спирам да досаждам   Hug

Последна редакция: вт, 01 дек 2015, 10:02 от bubanka

# 182
  • София
Антигона и Кенди гърл; странно - Ша я няма.

# 183
  • Mediterraneo
Че тя лице има ли?

# 184
  • Пазете Гор
Никак не досаждаш, koikoii, съвсем точно си по темата. Повече от почти всички, дето дращим тука.

Скрит текст:
Много ще е хубаво ако в бъдеще няма ситуация да се гласува за някого, а пък той да не знае и/или не иска. Просто трябва да се включва в гласуванията само човек, който е декларирал съгласието си за това. Правото на самоотвод не е достатъчно - номинираният може и да не е разбрал, че е включен в шортлиста за гласуване. Бива това да се случи във всички категории, не само за хубавиците. Вчера една съфорумка искрено се оплака, че вниманието покрай гласуванията й е причинило значителен дискомфорт.

Неприемането на самоотводи и липсата на активно съгласие за участие са атавизми от едни по-други, много по-доброжелателни форумни времена.

Ивъл води, което ме радва.

# 185
  • out of space
На 28 съм Desss.

Възхитена съм! Добавям глас!

Последна редакция: вт, 01 дек 2015, 10:02 от bubanka

# 186
Много хубава койкой!  bouquet

# 187
  • Пазете Гор

Много.

# 188
  • ту тук, ту там
На 28 съм Desss.

Приличаш ми на Катя от руския сериал Кухня!
https://www.google.bg/search?q=%D0%BA%D0%B0%D1%82%D1%8F+%D0%BA%D … vQN9tvMIFH0mwM%3A

Съжалявам, но не занм как да направя така, че да не ми излиза толкова дълъг линк!  Blush

Последна редакция: вт, 01 дек 2015, 10:03 от bubanka

# 189
  • Бургас
Койкой-ски,вторият ми глас е за теб! Heart Eyes
Харесвам такъв тип славянска красота.

# 190
Голяма красавица е koikoii - гласувам за нея.

# 191
  • Луната ни пази
Ако в някои предходни мнения Таис ми е била твърде рязка и далечна като мнение,. то този път е право в десятката.
Може би Джой охранява тази категория, защото е свързана с нейната тема "Покажи се", а на мен пък ми е вече ясно, че тя много държи на темите си и те да бъдат издигнати в култ. Все едно това е конкурсът на Покажи се.
Нямам спомен миналата година да е имало снимки в първи пост. Аз бях виждала само снимки на Жаки, Бела и Антигона и то в Искам да кажа. Нима с нещо се различава конкурса тази година?

# 192
  • София
Тук е станало доста грозно, а не е нужно да е така.

# 193
Evil и Koikoii  Peace
Много красиви жени!

# 194
Ако в някои предходни мнения Таис ми е била твърде рязка и далечна като мнение,. то този път е право в десятката.
Може би Джой охранява тази категория, защото е свързана с нейната тема "Покажи се", а на мен пък ми е вече ясно, че тя много държи на темите си и те да бъдат издигнати в култ. Все едно това е конкурсът на Покажи се.
Нямам спомен миналата година да е имало снимки в първи пост. Аз бях виждала само снимки на Жаки, Бела и Антигона и то в Искам да кажа. Нима с нещо се различава конкурса тази година?
А нима не е желателно да се отчитат грешките от предходни години и да се поправят? Аз също не бях виждала никого, освен Бела и Антигона. Видях още няколко от номинраните и реших да гласувам. За пръв път откакто съм във форума. С уговорката, че гласувам на базата на това, което съм видяла. Има кандидатки, които не съм виждала и не мога да гласувам за тях. В крайна сметка, ще гласуват предимно тези, които стоят в "Покажи се", или хора, които си гласуват ей така...

Общи условия

Активация на акаунт