Подозирам, че е с мен заради парите ми

• 49 171
  • 1 259
  •   1
Отговори
# 1 125
Именно, защото не всичко е пари! Говорих с него, че й баща му му е родител и какъвто й да е, трябва да го уважим и него, както и майка му и му показах, че аз настоявам да му купим нещо свестно. Мисля, че ме разбирате. Дадох пример на съпруга си да не се скъпи за родителя си, като по този начин показах уважение към съпруга си.

Ами аз не те разбирам много в случая. Трябват ви пари за нещо важно и не е сега момента да не се скъпите за родителите си/за подаръци/

# 1 126
Ами приеми го, че се учим и на щедрост, възпитаваме себе си, борим се със скръндзавостта си, страховете си, егоизма си. Освен това свекър ми много ни е помагал за ремонта на колата, тя ни е подарък от него.

# 1 127
Веселка, стойността на подаръка няма и 20 лева, не е някакъв огромен разход.

# 1 128
Веселка, стойността на подаръка няма и 20 лева, не е някакъв огромен разход.

Вие сте си преценили. Просто опитайте малко по - спокойно. Щом си решила, че можеш да живееш с мъж, пред който перспективите са да работи за заплата около минималната и нямаш проблем с това и си го приела, просто се успокойте

# 1 129
  • София
Не карай авторката да се самозалъгва. Бащинският инстинкт може да се появи на доста по-късен етап. В началото е възможно бащата да се плаши от бебето, да не иска да го гушка от страх да не му направи нещо и т.н. Това с хващането за пръстчето и любовта, която те изпълва в момента на раждането го има само по филмите. Истинската любов към детето идва на един по-късен етап, а не веднага като се появи безценното отроче.
А вие, стига я плашихте!
Тя написа, че мъжът ѝ обича деца, че се радва и играе с племенниците си, и ако твоят мъж е бил плашлив, то моят, хем беше на 22г., още на изписването гушна щерката, залюля я и " Ох, на тати, хубавицата"!
Дори акушерките се чудеха как я посреща, все едно му е трето дете.............
Ние с майка ми, докато се туткахме и кършехме ръце, как да я изкъпем толкова мъничка, той го направи.
Така че, от собствени наблюдения на десетки приятелски и роднински семейства- обичта и умилението към бебето идват много бързо при  гордия татко, след като се прибере вкъщи.

# 1 130
Трудно ми е, разбира се, но пък тогава излиза, че трябва да го напусна заради ниската му заплата или да избирам съпруг по доходите му. А аз не съм искала това.

# 1 131
Съпругът ми настоява за нещо дребничко по принцип. Може би догодина така ще се разберем. Дано догодина сме повече.

# 1 132
Ами успокойте се, гледайте си празниците и процедурата и това е. Стига мислене кой какво и защо. Аз само като чета се изморявам...

# 1 133
E, не! Сега в схемата се намеси и кола, подарена от свекъра!

А отчето е *** и манипулатора! Използвал е момента да си изпроси още веднъж обещание, че каквото и да става, авторката ще го подкрепя.

И личен съвет (не че авторката приема такива, де) - далеч от хора със страх от изоставяне.

# 1 134
  • Куциндрел
Все повече подозирам, че цялата история е измислена.

# 1 135
Ама е страшен пързул...

# 1 136
  • Куциндрел
Ама е страшен пързул...

Да не спира обаче с разказа. Naughty

# 1 137
И всеки ден все нови и нови истории. Ако наистина е във въображението на авторката, значи има талант за писателка.

# 1 138
Може да се филмира историята...

# 1 139
Свекърът подарил кола на младоженците...
Значи поне на свекър е случила, ето и ако бебето вземе от гена на дядо си няма да е стиснато като дякончето.  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт