Подозирам, че е с мен заради парите ми

• 49 182
  • 1 259
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Deutschland
Подтикни го да учи език примерно или друго, пари може да изкара и от вкъщи. Ако иска да финансира майка си, трябва да се постарае по въпроса.

# 1 111
Да, съзнавам, че може да ми е много трудно, но го подкрепям и вярвам, че двамата с разбирателство можем да намерим начин.

Ами действайте тогава, И спрете с тези майки.
Коя майка ще иска пари от децата си, при условия че правят скъпо инвитро и всеки лев е ценен?!?
По нещо дребно за Коледа и рожден ден и това е. Целта трябва да е да ви помогнат да сбъднете мечтата си, а не да изтичат пари към тях без крайна необходимост

# 1 112
Ами човекът има друго призвание и иска да го приемат какъвто е.

# 1 113
Мила, снощи след като си поговорихме двамата и се прегърнахме и целунахме, отново видях човека, в когота съм се влюбила - нежен, внимателен, чувствителен, но и доста уязвим. Не го оправдавам за нищо, но не и време да му хвърлям обвинения. казах му да не влизаме в спиралата на това единият да прави жест, другият да му напомня стари грехове, това да отблъсква първия и така. Тази нощ спах спокойно. Надявам се всичко да е наред занапред.

# 1 114
Като бебето хване за пръстчето отчето той  няма да може да мисли за друго. Wink
Нарича се осъзнат бащински инстинкт.
Най-вече в книгите за бебета....    Laughing
В реалния свят не става точно така.Или става, но при мъж, който е много, много влюбен в жена си, искал е и е чакал с огромно нетърпение бебето, бил е до нея във всеки един момент от бременността, ходил е заедно с нея на консултации, държал й е главата, докато е повръщала, носил й е чая/кафето/вечерята в леглото, или с една дума, бил е невероятно всеотдаен и подкрепящ съпруг.Тогава, да, може и да се разтопи от гледката на малкото вързопче.
Но мъжът на авторката е дооооста далеч от подобен съпруг и бъдещ баща.Няма да изброявам отново всичките му "кирливи ризи", само ще допълня, че ежедневните им караници и обяснения за всяко нещо изобщо не допринасят за добра семейна атмосфера.Дори напротив, раздалечават  ги още повече.
Появата на бебе в подобни отношения със сигурност би нажежила обстановката неимоверно.
И вместо отчето да се трогне и да се "разплаче" умиляващо, виждайки бебето, по-вероятно е да "избяга с писъци" от уморената си, изнервена, недоспала, мърмореща, дуднеща съпруга и ревливото бебе, обвинявайки ги (макар и мислено, но аз мисля, че изобщо няма да му е проблем да я обвини и директно), че му съсипват живота и спокойствието.
На бас?    Laughing
И не искам да съм лош пророк, но почти съм сигурна, че ще им се "падне лошо" бебе-ревливо, нервно, неспящо......Обикновено такива са децата, родени в проблемни отношения.

# 1 115
  • София
Най - тъпото нещо е да оправяш отношения, забременявайки. Детето е страхотен катализатор и при едни нестабилни отношения, то просто ще ги досъсипе.

Откъде си толкова сигурна?  Grinning
Аз имам поне 2 примера на близки приятелки с крайно "нестабилни" връзки, които останаха с мъжете си точно заради детето, което силно им стабилизира отношенията.
Във вторият случай се бяха изпокарали жестоко, тя го беше изгонила и се беше зарекла никога повече да не го види, обаче след теста за бременност набързо се сдобриха и сега си живеят доста добре.
А ти от къде си сигурна, че сега си живеят добре.

Доста често ги виждам и знам.
Да не говирим, че че поне 70-80% от браковете се крепят единствено децата.
Ако не са децата, съпрузите отдавна да са се разритали.

# 1 116
Дпв, той точно поиска това от мен. Аз знам добре английски, в смисъл на ниво В2. Иска да почнем двамата да му погам да го понаучи. Имам в къщи граматики, ще му обяснявам.

# 1 117
Веселка, ние не сме подарявали на майка му нещо извън празниците и за рожден ден! Даже за рожденния й ден той искаше да й напарвим дребен подарък, но аз влязох й купих едни сравнително сносни кремове за лице, за което тями благодари. Снощи пак той искаше да вземем нещо дребно за баща му, но аз настоях за сносен подарък на средна стойност.

# 1 118
Няма деца, които да могат да задържат заедно родителите си, ако помежду им се стовари истински проблем. Колкото и да си обичаш децата и да искаш да имат семейство с двамата си родители, в един момент предпочиташ да си спасяваш живота. Когато двама души са заедно, никога, никога не е само заради децата. Това го вярват само глупави девойки, когато някой семеен мъж ги лъже, че е с жена си заради децата  Crazy

# 1 119
  • Бургас
Най - тъпото нещо е да оправяш отношения, забременявайки. Детето е страхотен катализатор и при едни нестабилни отношения, то просто ще ги досъсипе.

Аз имам поне 2 примера на близки приятелки с крайно "нестабилни" връзки, които останаха с мъжете си точно заради детето, което силно им стабилизира отношенията.
Във вторият случай се бяха изпокарали жестоко, тя го беше изгонила и се беше зарекла никога повече да не го види, обаче след теста за бременност набързо се сдобриха и сега си живеят доста добре.

Значи още по-зле. Това, че имаш семейство, не те прави щастлив. И аз мога да ти дам не 2, а 20 примера за хора, останали заедно заради децата, но са нещастни и не са семейство в истинския смисъл на думата. Как може да си щастлив с човек, за който знаеш, че би те "изритал" ако го нямаше детето. Мерси такава "връзка" и "семейство"  Stop

# 1 120
  • Куциндрел

Доста двойки извън дома си и пред приятелите си създават усещане за перфектната двойка, а всъщност не е така.
Иначе, поне 70% от семействата са заедно заради децата. В човешката природа е да не живее с един партньор цял живот.

# 1 121
  • София
И не искам да съм лош пророк, но почти съм сигурна, че ще им се "падне лошо" бебе-ревливо, нервно, неспящо......Обикновено такива са децата, родени в проблемни отношения.

Глупости!  Laughing
Не си лош пророк, а си зложелателка.  Wink

# 1 122
Веселка, ние не сме подарявали на майка му нещо извън празниците и за рожден ден! Даже за рожденния й ден той искаше да й напарвим дребен подарък, но аз влязох й купих едни сравнително сносни кремове за лице, за което тями благодари. Снощи пак той искаше да вземем нещо дребно за баща му, но аз настоях за сносен подарък на средна стойност.

Натака, докато всичко мерите в пари, няма да се отървете от това напрежение между вас. Сносен подарък на средна стойност какво ще рече?
Подаръци се купуват според хората. Защото и аз миналата година купих прекрасен шал на свекърва ми, но тя каза, че няма да го носи. Не обича, не й харесва и т.н. Тази година заложих на любимата й серия Нивея и въпреки, че цената не се доближава до шала, тя ще е по-щастлива от миналата година. Не всичко е пари......

# 1 123
Така е, важен е жестът, че някой се е сетил за теб. Ако хората са много притеснени финансово и едно цвете за 5 лв показва отношение

# 1 124
Именно, защото не всичко е пари! Говорих с него, че й баща му му е родител и какъвто й да е, трябва да го уважим и него, както и майка му и му показах, че аз настоявам да му купим нещо свестно. Мисля, че ме разбирате. Дадох пример на съпруга си да не се скъпи за родителя си, като по този начин показах уважение към съпруга си.

Общи условия

Активация на акаунт