Подозирам, че е с мен заради парите ми

• 49 137
  • 1 259
  •   1
Отговори
# 1 155
Натака, това е чудесно! В колко клиники ходиш?

# 1 156
Absurd

Ама не е и хубаво да се самозалъгва, че като роди и мъжа й веднага ще стане мечтания принц на бял кон. Ако тя си го обича такъв, ок, но ако се опитва да си го промени по някакъв неин тертип, няма да се получат нещата.

Или пък да й се пълни главата, че като пипне малкото бебе и с магическа пръчка се преобразява мъжа. Моя мъж си беше такъв, такъв ще си остане. Не се е променял заради детето,  разбираш ли разликата.

# 1 157
Вече само в една, просто преди ходихме в друга.

# 1 158
  • София
Nataka, я обясни какво значи за теб да е по-мил?! newsm78 Защото вече доста пъти даваш пример, че той може да бъде мил и разбран, че приема доста неща въпреки обстоятелствата.
Ясно, че е имало проблеми и реакции, които са те засегнали, ама то няма къща и брак без проблеми.
Май си вдигнала много нависоко летвата и очакванията и желанията са ти далеч над реалността Naughty

# 1 159
  • София
Absurd

Ама не е и хубаво да се самозалъгва, че като роди и мъжа й веднага ще стане мечтания принц на бял кон. Ако тя си го обича такъв, ок, но ако се опитва да си го промени по някакъв неин тертип, няма да се получат нещата.

Или пък да й се пълни главата, че като пипне малкото бебе и с магическа пръчка се преобразява мъжа. Моя мъж си беше такъв, такъв ще си остане. Не се е променял заради детето,  разбираш ли разликата.

Разбирам те и си права!
Аз самата съм писала тук, че хората не се променят, а в основата си остават същите.
В случая, не говорим за това, че мъжът ѝ ще се промени, а за това какво отношение и какви чувства към детето ще има.
И не съм съгласна, че след като не се разбират с жена си, той няма да обича детето си.

# 1 160
Скрит текст:
Ни най-малко не споделям от моя опит, а от това, което съм видяла около мен. Познавам малко на брой бащи, които с охота поемат децата си, домакинската работа и всичко друго наравно с жена си.

А пък за моя съпруг няма какво да споделям в темата, ако искаш заповядай ми на гости, сама от първа ръка да видиш. Обаче това с какво ще помогне на авторката, като й кажа, че моят съпруг е страхотен?

Alexandria* , въобще не ме интересува дали ще се разделят или не  Peace
Ами, тук е проблема- ти виждаш въртене на пета, например, там, където се оказва, че нещата са като в твоето семейство.
Същото и с отношението на бащата към детето- при теб е ОК, при мен, при другите е ОК., но ти я плашиш, че видиш ли имало и едикакси, та и с нейния мъж е щяло да стане същото.
За мен това е непонятно, затова и реагирам.
Ама кое му е непонятното?
Колко хора писаха, че лошият съпруг не става супер баща като с магическа пръчка, щом се пръкне малкото отроче?!Включително и ти пишеш, че хората НЕ се променят.
Скрит текст:
Absurd

Или пък да й се пълни главата, че като пипне малкото бебе и с магическа пръчка се преобразява мъжа. Моя мъж си беше такъв, такъв ще си остане. Не се е променял заради детето,  разбираш ли разликата.

Разбирам те и си права!
Аз самата съм писала тук, че хората не се променят, а в основата си остават същите.
В случая, не говорим за това, че мъжът ѝ ще се промени, а за това какво отношение и какви чувства към детето ще има.
И не съм съгласна, че след като не се разбират с жена си, той няма да обича детето си.
Никой не писа, че той няма да си обича детето.А просто авторката да не очаква, че мъжът й от завършен егоист, поставящ на първо място своите нужди, изведнъж при раждането на детето ще стане супер всеотдаен, грижовен, мил, търпелив и обичлив баща и съпруг.Или пък ще говори на бебето в корема й....той просто не е от този тип мъже.Поне по нейното описание де....

# 1 161
Той детето ще го обича, но детето няма да го превърне в принца от моминската приказка на авторката.
Просто Натака трябва да излезе от илюзията която сама си е създала и да види ясно какъв човек има до себе си,да осъзнае че ходенето до аптеката и правенето на чай не е върха на блгородството и знак за безмерна любов.

# 1 162
  • Куциндрел
Той детето ще го обича, но детето няма да го превърне в принца от моминската приказка на авторката.
Просто Натака трябва да излезе от илюзията която сама си е създала и да види ясно какъв човек има до себе си,да осъзнае че ходенето до аптеката и правенето на чай не е върха на блгородството и знак за безмерна любов.

Забрави и носенето на храна и чистенето чат-пат.
Освен това ще й купи цели 2 шапки. Naughty

# 1 163
Това започва да прилича на ритане на умряло куче. 

# 1 164
  • София
Какво толкова се фиксирате върху това какъв баща ще е господинът. Жената иска дете и й пожелавам да си роди. Пък дали с тоя сульо-пульо все тая. Ако не стане баща от него, мисля, че тя няма да се примири да живее с него. Нито ще е първата, нито последната жена, отглеждаща сама детето си.

# 1 165
Да, темата е безсмислена вече.

# 1 166
  • Бургас
Какво толкова се фиксирате върху това какъв баща ще е господинът. Жената иска дете и й пожелавам да си роди. Пък дали с тоя сульо-пульо все тая. Ако не стане баща от него, мисля, че тя няма да се примири да живее с него. Нито ще е първата, нито последната жена, отглеждаща сама детето си.
Не знам какъв баща ще е, но от разни мрънкащи, комплексирани и неуверени мъже, се бяга на далече. Авторката явно й се занимава всеки ден да убеждава мъжа си колко го обича, колко е важен за нея, как нямало да го остави /на улицата/ и да търпи ежедневни скандали, продиктувани от поредния обаждащ се комплекс на мъжа й. Ако мъжа ми хленчи така просто бих загубила всякакво уважение към него.
П.П  Натака, честита ти нова шапка.....пардон - шапки.

# 1 167
  • София
Джуле, да му ползва материала да забременее, пък никога не е късно да го нарита след това. Все пак жената е на 41 години. Не може да си позволи лукса да се помотава.

# 1 168
  • София

Не знам какъв баща ще е, но от разни мрънкащи, комплексирани и неуверени мъже, се бяга на далече. Авторката явно й се занимава всеки ден да убеждава мъжа си колко го обича, колко е важен за нея, как нямало да го остави /на улицата/ и да търпи ежедневни скандали, продиктувани от поредния обаждащ се комплекс на мъжа й. Ако мъжа ми хленчи така просто бих загубила всякакво уважение към него.
П.П  Натака, честита ти нова шапка.....пардон - шапки.
Знаеш ли, аз бих бягала през глава и от дребнави, и от злобни хора, които с кеф на умряло куче, нож вадят.
Не знам, ако така си и в къщи, какво уважение би получила? newsm78

# 1 169
Джуле, да му ползва материала да забременее, пък никога не е късно да го нарита след това. Все пак жената е на 41 години. Не може да си позволи лукса да се помотава.
Eдин вид: "целта оправдава средствата"?! Защото на мен на това ми прилича.

Общи условия

Активация на акаунт