Лидл ::75::

• 66 884
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Е, има повече от 2 часа до края на деня.Да не мислите че е лесно, докато нагласим родата и приятелите, може и повече дни да отидат.  Joy Joy Joy

# 316
Ми ние чакаме... Пък...

# 317
Ми вижте си и в пощите може там да пише - и докладвайте тук радостни вести.
Аз имам поне десетина регистрирани талони - ама не вярвам да спечеля .
 На всички останали успех желая .

# 318
  • софия
Не знам друга игра да се провежда по такъв ... безумителен начин. Нямаш уведомяване за регистрация, няма публичен списък със спечелилите. Много мирише.

# 319
И на мен нищо не ми отваря, само - Очаквайте имената на печелившите  newsm78

# 320
Не знам друга игра да се провежда по такъв ... безумителен начин. Нямаш уведомяване за регистрация, няма публичен списък със спечелилите. Много мирише.

Има, има. До онзи ден чаках да обявят печелившите от томболата на М&М в местното СБА, много исках да спечеля детски куфар за детето. Няколко пъти питах персонала кога ще изнесат списък с печелившите, а те дори не знаеха за играта. И така, останах си с покупката на гадни бонбони и с надеждата за куфар

# 321
Вече има победители,в сайта са имената,на всички честито!

# 322
  • София
Вече има победители,в сайта са имената,на всички честито!

5 Награди – пазаруване в магазините на ЛИДЛ за половин година (обща стойност на пазаруване – 1440 лева за всяка награда);
• 50 Награди – пазаруване в магазините на ЛИДЛ за 1 месец (обща стойност на пазаруване – 240 лева за всяка награда);
• 500 награди – пазаруване в магазините на ЛИДЛ за 1 седмица (обща стойност на пазаруване – 60 лева за всяка награда).
на сайта има 6 човека

# 323
Дай линк на мен ми се отваря това  http://www.lidl.bg/bg/5Years-6805.htm

# 324
  • София
Точно тук.Скролни надолу. 6 човека печелят, направо подигравка.

# 325
# 326
  • София
Да де ..толкова - 6 човека, другите 550 не се знае къде с и кои са.

# 327
  • София
Явно нещо не е съвсем наред- аз също не виждам дори 6 спечелили. А може и аз да съм кьорава де.  Laughing

# 328
Явно още не са обявени всички спечелили,а само тези за една и половин година.

# 329
ЕЕЕ, браво бе! #Cussing out Шестима?? Те подиграват ли се с нас? Къде мога ги докладвам? #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт