Отговори
# 540
Здравейте, момичета!

Вие ориентирали ли сте се вече към избора на педиатър?

Мамите от Варна, към кого сте се насочили? Изглежда най-сложното нещо на света  ooooh!

# 541
Аз харесах педиатър, но е отделен въпросът дали приема нови бебета. Когато се разтопи ледената пързалка навън, ще се разходя до кабинета й, за да говоря с нея.

# 542
  • Варна
Здравейте, момичета!

Вие ориентирали ли сте се вече към избора на педиатър?

Мамите от Варна, към кого сте се насочили? Изглежда най-сложното нещо на света  ooooh!

Цялото ни семейство е при д-р Дишева от МЦ "Младост" и бебчето ще е там.
Да похваля нашата госпожица, последно на 20.01. в 27 г.с. + 6 д. беше 1300 гр.  Grinning
Големичка ми се стори, Вашите кюфтенца как вървят ?!

# 543
И аз не знам при кой ще се записваме но някой ако има добър педиатър в Младос ще се радвам да сподели Simple Smile

# 544
zina  -  аз съм с манекенка ( 880гр в 28 седмица .. или почти 2 седмици назад ).  smile3516Злоядо от утробата бе Simple Smile На мама гъзинката расте - бебето не ще Joy Joy Joy Joy
Аз мога да препоръчам за Дианабад/Студенстки град д-р Василева и д-р Ралчева в 15 ДКЦ. И двете са много кадърни и за д-р Василева мога да кажа само хубави неща-  не претупва и не е крайна ( т.е. да изписва само АБ или само хомеопатия - винаги определящо е състоянието на детето  Heart Eyes ). Никога не ми е налагала мнение - по отношение на кърмене, захранване, продукти за мазане , обличане и т.н.- съветва , обяснява и преглежда.    Hug

# 545
Ние в 26 + 6 бяхме 920гр.

# 546
Бъдещи  мами къде ще раждате в София?

# 547
Здравейте момичета,
аз ще раждам в Майчин Дом-София, без избор на екип.
Хубав ден. bouquet

# 548
Аз най - вероятно в 1 - ва АГ Света София, не че ми харесва болницата, а лекарката ми е там.
В тази връзка, вие обсъждате ли вече със следящите ви лекари нещо относно раждането. Ние до сега не сме говорили и мисля следващия месец да повдигна въпроса, защото март ми се струва късно.

# 549
Bubolita, на последната си консултация повдигнах въпроса, тъй като живот и здраве искам да родя нормално.

Момичета, вие как сте с контракциите?

# 550
  • София
на 11.01. - 26+3 г.с. нашият господин беше 915гр. Докторката го похвали Simple Smile
Аз съм напълняла до момента 8 кг. Коремчето е голямо и щръкнало и леко на бедрата съм сложила.
Забелязах и че ми се отпечатва ластика на чорапите ... започвам да задържам течности.

Решила съм да раждам в Майчин дом при др. Дяволов. Ходих на преглед при него на 12.01, прие да бъде мой лекар, само защото първото ми детенце е с увреждане, иначе се занимава с трудни и тежки бременности, когато има риск за майката.
На 16.02 ще ходя пак на преглед  при него, като този път ще присъства и мъжа ми, за да разговаряме за хода на раждането. Ние бихме искали да е секцио, за да няма усложнения за бебчо, но все пак той е лекарят и той ще реши. на 12.02 съм на последната фетална морфология при др. Стратиева. Искренно се надявам всичко да е перфектно при бебо, както е било до момента.
Всичките ни страхове идват от това, че нашата кака която е на 10.5 годинки е с множество увреждания с неясна етиология, все още няма диагноза и ние и затова не се и решавахме на второ детенце.
Но годините летят бързо и решихме, че на по 41 години вече е добре да имаме второ дете, въпреки всички рискове. С много любов и вяра очакваме рожбата си, както всяка една двойка. Само повечко изследвания правим и прегледи .... Но е разбираемо.

За педиатър на бебо сме избрали др. Гочева в 29 поликлиника в кв. Гоце Дечев - изключителен човек и специалист. Тя е личен лекар и на Мими и сме много доволни.
Препоръчвам я горещо!!!

# 551
nandy.  Спокойно всичко ще е наред .

# 552
Ние миналата седмица в петък бяхме на лекар 29 г.с +4 дни 1390 грама.От събота започнаха и болките ниско долу,увеличих магнезия по предписание на доктора и поотминаха незнам дали не бяха контракции..само че от липсата на двихение се надявам ме схвана кръста  CryНякой има ли подобни оплаквания ?

# 553
Мамчета, искам да ви попитам какво ще подарите на любимия човек за празника на влюбените?

# 554
Здравейте момичета, аз от два дни сьм с болки ниско долу, в слабините и в крьста. Увеличих магнезия и започнах прием на нош- па. Неприятна работа, гледам повече да лежа, та да видим ще има ли ефект.

Общи условия

Активация на акаунт